sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Trupele de elita Cereri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Spetsnaz-Fighter 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-August 07

Scris 29 August 2007 - 12:34 AM

salut all, am deschis acest topic pt ca sunt interesat de trupele speciale (trupele antitero), in special cele rusesti (SPETSNAZ)...dupa ce termin liceul as vrea sa intru in trupele antitero romane...(S.R.I-Brigada Antitero)...nu stiu daca celelalte trupe speciale (cele ale politiei si ale jandarmeriei au de a face cu activitatile antitero...sau doar pur si simplu se ocupa de interlopi :P )...imi doresc sa intru in trupele de elita de mult timp...am vrut sa intru la liceul militar (la Breaza) insa m-am gandit ca nu are rost sa imi irosesc copilaria :)...deci care sunt cererile pt a fi un luptator antitero SRI?....oricum...daca as avea posibilitatea...cel mai important obiectiv al meu ar fi sa devin un soldat SPETSNAZ...insa din cate am inteles nu e chiar ca in legiunea straina....acolo se poate duce oricine (nu conteaza nationalitatea)....aici din cate am inteles trebuie sa ai nationalitate rusa....cine poate sa ma lamureasca! CHEERS! :soc:
0

#2 Utilizator offline   Soldat_Legiune 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 10 February 2008 - 02:48 AM

Spetsnaz-Fighter, la Aug 29 2007, 12:34 AM, a spus:

salut all, am deschis acest topic pt ca sunt interesat de trupele speciale (trupele antitero), in special cele rusesti (SPETSNAZ)...dupa ce termin liceul as vrea sa intru in trupele antitero romane...(S.R.I-Brigada Antitero)...nu stiu daca celelalte trupe speciale (cele ale politiei si ale jandarmeriei au de a face cu activitatile antitero...sau doar pur si simplu se ocupa de interlopi :( )...imi doresc sa intru in trupele de elita de mult timp...am vrut sa intru la liceul militar (la Breaza) insa m-am gandit ca nu are rost sa imi irosesc copilaria ;)...deci care sunt cererile pt a fi un luptator antitero SRI?....oricum...daca as avea posibilitatea...cel mai important obiectiv al meu ar fi sa devin un soldat SPETSNAZ...insa din cate am inteles nu e chiar ca in legiunea straina....acolo se poate duce oricine (nu conteaza nationalitatea)....aici din cate am inteles trebuie sa ai nationalitate rusa....cine poate sa ma lamureasca! CHEERS! :friends:

Salut Faza cu soldat SPETSNAZ ... Ai dreptate Trebuie sa ai Cetatenia Rusa !!!
Nu stiu ce parere ai tu despre Serviciile Noastre Secrete din Tara .. SRI . CIA. Etc .. eu nu am sperante in ei !!! Bafta incontinuare !!! No Comment ! Daca vrei Ceva Adevarat !! Si simnti ca poti Trece peste Toate Testele si Examenle ! Vino aici Légion étrangère ! Eu zic ca este un examen cu tine insusi sa rezisti aici mancar 2 saptamani! Daca te pot ajuta cu ceva ! Lasa-mi mesaje !

In legiune nu merg toti slabi de inima( tre sa ai fizic si psihic ca sa treci de test, si sa rezisti) am primit si eu...un antrenamnet..ca sa fi adims in regiune..! am sal pun
-
acest program este folosit la pregatirea pentru selectia trupelor S.E.A.L dar est foarte bun si la pregatirea pt Legiune.
ALERGARE:
SAPTAMANA #1, 2 : 3 km/zi, luni/miercuri/vineri (9 km/saptamana)
SAPTAMANA #3 : in saptamana aceasta nu alergati este pauza
SAPTAMANA #4 : 5 km/zi, luni/miercuri/vineri (15 km/saptamana)
SAPTAMANA #5, 6 : 3/5/7/3 km, luni/marti/joi/vineri (18km/saptamana)
SAPTAMANA #7, 8 ,9 : 5/7/8/3 km, luni/marti/joi/vineri (23 km/saptamna)
SAPTAMANA #10,11 : (5/8/6/8/3), luni/marti/miercuri/joi/vineri (30 km/saptamana)
SAPTAMNA #12,13 : (6/8/10/6/5)luni/marti/joi/vineri(35km/saptamana)
ANTRENAMENT FLOTARI,TRACTIUNI SI ABDOMINALE(3 zile pe saptamana)
(luni/marti/vineri)
saptamna#1 :4(seturi) X15(repetari) flotari
4 X 20 abdominale
3 X 3 tractiuni
saptamna#2 :5(seturi) X20(repetari) flotari
5 X 20 abdominale
3 X 3 tractiuni
saptamna#3&4 :5(seturi) X25(repetari) flotari
5 X 25 abdominale
3 X 4 tractiuni
saptamna#5&6 :6(seturi) X25(repetari) flotari
6 X 25 abdominale
2 X 8 tractiuni

saptamna#7&8 :6(seturi) X30(repetari) flotari
6 X 30 abdominale
2 X 10 tractiuni
saptamna#9 :6(seturi) X30(repetari) flotari
6 X 30 abdominale
3 X 10 tractiuni
programul merge mai departe si devine din ce in ce mai greu dar daca reusiti sa ajungeti pana la ultimele saptamani scrise aici sunteti super pregatit pt.Legiune este mai mult decat suficient.
ALIMENTATIA:alimentatia este foarte importanta pe parcursul acestui program trebuie sa consumati multi carbohidrati(cartofi,paste fainoase,orez,fructe,legume) pana la 600 g de carbohidrati pe zi.
de asemenea apa este foarte importanta consumati pana la 3-4 litrii/zi
consumati 3500-4000 de calorii pe zi.

Légionnaire,
tu es un volontaire
servant la France
avec honneur et fidélit

Aceasta postare a fost editata de Soldat_Legiune: 10 February 2008 - 02:59 AM

0

#3 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 10 February 2008 - 04:13 AM

:friends: Adica aia ce ai descris tu inseamna program al unei armate de profesionisti..?:(
Nu cunosc programul celor din Legion etrangere, dar ce ai descris tu , o face cu ochii inchisi si mai si cere unul de la noi ce a facut armata la munci (ma refer la perioada comunista).
Dar daca este adevarat, inseamna ca armata romana,respectiv infanteria fac ceva pe ei de la distanta, la nivelul de pregatire din perioada instructiei de razboi.
;)
Pote aveti noroc si trece pe aici Harald, ca va lamureste el ce si cum, este mai in masura sa va spuna lucrurile astea. :doh:
0

#4 Utilizator offline   Catalynn17 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 29-August 09

Scris 29 August 2009 - 01:47 PM

Soldat_Legiune, la Feb 10 2008, 02:48 AM, a spus:

Salut Faza cu soldat SPETSNAZ ... Ai dreptate Trebuie sa ai Cetatenia Rusa !!!
Nu stiu ce parere ai tu despre Serviciile Noastre Secrete din Tara .. SRI . CIA. Etc .. eu nu am sperante in ei !!! Bafta incontinuare !!! No Comment ! Daca vrei Ceva Adevarat !! Si simnti ca poti Trece peste Toate Testele si Examenle ! Vino aici Légion étrangère ! Eu zic ca este un examen cu tine insusi sa rezisti aici mancar 2 saptamani! Daca te pot ajuta cu ceva ! Lasa-mi mesaje !

In legiune nu merg toti slabi de inima( tre sa ai fizic si psihic ca sa treci de test, si sa rezisti) am primit si eu...un antrenamnet..ca sa fi adims in regiune..! am sal pun
-
acest program este folosit la pregatirea pentru selectia trupelor S.E.A.L dar est foarte bun si la pregatirea pt Legiune.
ALERGARE:
SAPTAMANA #1, 2 : 3 km/zi, luni/miercuri/vineri (9 km/saptamana)
SAPTAMANA #3 : in saptamana aceasta nu alergati este pauza
SAPTAMANA #4 : 5 km/zi, luni/miercuri/vineri (15 km/saptamana)
SAPTAMANA #5, 6 : 3/5/7/3 km, luni/marti/joi/vineri (18km/saptamana)
SAPTAMANA #7, 8 ,9 : 5/7/8/3 km, luni/marti/joi/vineri (23 km/saptamna)
SAPTAMANA #10,11 : (5/8/6/8/3), luni/marti/miercuri/joi/vineri (30 km/saptamana)
SAPTAMNA #12,13 : (6/8/10/6/5)luni/marti/joi/vineri(35km/saptamana)
ANTRENAMENT FLOTARI,TRACTIUNI SI ABDOMINALE(3 zile pe saptamana)
(luni/marti/vineri)
saptamna#1 :4(seturi) X15(repetari) flotari
4 X 20 abdominale
3 X 3 tractiuni
saptamna#2 :5(seturi) X20(repetari) flotari
5 X 20 abdominale
3 X 3 tractiuni
saptamna#3&4 :5(seturi) X25(repetari) flotari
5 X 25 abdominale
3 X 4 tractiuni
saptamna#5&6 :6(seturi) X25(repetari) flotari
6 X 25 abdominale
2 X 8 tractiuni

saptamna#7&8 :6(seturi) X30(repetari) flotari
6 X 30 abdominale
2 X 10 tractiuni
saptamna#9 :6(seturi) X30(repetari) flotari
6 X 30 abdominale
3 X 10 tractiuni
programul merge mai departe si devine din ce in ce mai greu dar daca reusiti sa ajungeti pana la ultimele saptamani scrise aici sunteti super pregatit pt.Legiune este mai mult decat suficient.
ALIMENTATIA:alimentatia este foarte importanta pe parcursul acestui program trebuie sa consumati multi carbohidrati(cartofi,paste fainoase,orez,fructe,legume) pana la 600 g de carbohidrati pe zi.
de asemenea apa este foarte importanta consumati pana la 3-4 litrii/zi
consumati 3500-4000 de calorii pe zi.

Légionnaire,
tu es un volontaire
servant la France
avec honneur et fidélit

as vre sa vb mai mult destpre cum pot ajuge sa merg in legiune, antrenamentele mi se par destul de usoare si as vre sa incerc mai mult. catalynn17 id meu.dac ma poti ajuta.
0

#5 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 29 August 2009 - 01:55 PM

Spetsnaz-Fighter, la Aug 29 2007, 01:34 AM, a spus:

salut all, am deschis acest topic pt ca sunt interesat de trupele speciale (trupele antitero), in special cele rusesti (SPETSNAZ)...dupa ce termin liceul as vrea sa intru in trupele antitero romane...(S.R.I-Brigada Antitero)...nu stiu daca celelalte trupe speciale (cele ale politiei si ale jandarmeriei au de a face cu activitatile antitero...sau doar pur si simplu se ocupa de interlopi :P )...imi doresc sa intru in trupele de elita de mult timp...am vrut sa intru la liceul militar (la Breaza) insa m-am gandit ca nu are rost sa imi irosesc copilaria :pardon:...deci care sunt cererile pt a fi un luptator antitero SRI?....oricum...daca as avea posibilitatea...cel mai important obiectiv al meu ar fi sa devin un soldat SPETSNAZ...insa din cate am inteles nu e chiar ca in legiunea straina....acolo se poate duce oricine (nu conteaza nationalitatea)....aici din cate am inteles trebuie sa ai nationalitate rusa....cine poate sa ma lamureasca! CHEERS! :P

da,pentru a intra in Spetznaz trebuie sa fii cetatean rus,sau cetatean din fosta URSS cind am zis asta ma refer la faptul ca chiar daca esti un strain dar care ai dobindit cetatenia rusa este prectic imposibil sa nimeresti in spetznazul rusesc,in cel mai rau caz trebuie sa fii nascut in fosta URSS,asta e o lege nescrisa dar care se respecta printre mai marii de la MVD
0

#6 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 29 August 2009 - 02:17 PM

laurent-III-rd, la Feb 10 2008, 05:13 AM, a spus:

Adica aia ce ai descris tu inseamna program al unei armate de profesionisti..?

Io abia acum am vazut topicul asta, dar totusi, nu ma pot abtine.
Ai inteles in gura, Laur, ca de obicei. Ala este antrenamentul DINAINTE de a te duce sa dai testele lor, de intrare in Legiune. Un fel de intarire a organismului. Respectivul care l-a postat face deja parte din legiune si cred ca stie mai bine decat tine ce si cum.
0

#7 Utilizator offline   Hiphoperul 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-October 09

Scris 06 October 2009 - 06:11 PM

si unde este scoala in romania ca as vrea sa dau examenu.imi puteti da si un site.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic