sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ROMPETROL un cal troian ...??? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   calliope 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-September 06

Scris 28 August 2007 - 10:46 PM

Ultima miscare a masonului Patriciu e mai mult decat concludenta .Legal se pare ca avut dreptul sa vanda ,cu toate ca nu construise masa si tasu' Pertomidia...
Traiasca 'pretenia 'kazaho-ruso-romana.... :soc: se rasuceste Maresalul in groapa...Vai ce scarba imi e...
Shaman
0

#2 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 28 August 2007 - 11:36 PM

numai ptr bani a facut asta....
ajungem sa ne vindem tara cu totu
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 29 August 2007 - 08:59 AM

Vezi postareacalliope, la Aug 28 2007, 11:46 PM, a spus:

Ultima miscare a masonului Patriciu e mai mult decat concludenta .Legal se pare ca avut dreptul sa vanda ,cu toate ca nu construise masa si tasu' Pertomidia...
Traiasca 'pretenia 'kazaho-ruso-romana.... :soc: se rasuceste Maresalul in groapa...Vai ce scarba imi e...
Shaman

Legal, se pare că nu a vândut nimic încă :P Legal, o astfel de tranzacţie trebuie aprobată de Uniunea Europeană. Dacă la Bucureşti guvernează prietenul lui Patriciu, la Bruxelles - nu.

Deocamdată, vânzarea nu are decât valoarea unui anunţ care a dus la creşterea valorii acţiunilor la bursă până la limita suspendării şi chiar un pic dincolo :)

Aceasta postare a fost editata de harald: 29 August 2007 - 09:00 AM

0

#4 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 29 August 2007 - 09:36 AM

Vezi postareacalliope, la Aug 28 2007, 11:46 PM, a spus:

Legal se pare ca avut dreptul sa vanda ,cu toate ca nu construise masa si tasu' Pertomidia...

Adica daca iti iei o masina nu o mai poti vinde pentru ca nu a facut-o ma'ta si tac'tu? WTF?

Vezi postareaGigJoe, la Aug 29 2007, 12:36 AM, a spus:

numai ptr bani a facut asta....
ajungem sa ne vindem tara cu totu

Dar cum vroiai, dom' GigJoe? Sa vanda o rafinarie din dragoste?

Nu inteleg de ce simtim ca s-a facut o nedreptate cand vine vorba de ceva ce nu e al nostru. Fabricile si uzinele sunt ale poporului, nu?
Bravo Patriciu, esti tare!
La dracu' cu toti.
0

#5 Utilizator offline   calliope 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-September 06

Scris 29 August 2007 - 10:35 AM

Ba ai dreptul sa vinzi o masina ...aici nu e vorba de o masina ...si pana la urma chiar si asa, Patriciu nu a cumparat de la Popescu rafinaria ,a ''cumparat-o '' de la statul Roman..cat de curat ????
Nu-i trebuie nici o aprobare UE ,inca nu exista legea de care spui tu ,inca se pritoceste in creuzetul UE ...tot de frica rusilor normal... :blink: mama ei de treaba ...petrol aveau, le mai trebuia si distributia ...sa vezi ce ne joaca kazaciocul...
0

#6 Utilizator offline   vimi 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 15-August 05

Scris 30 August 2007 - 08:06 AM

Vezi postareacalliope, la Aug 29 2007, 11:35 AM, a spus:

Ba ai dreptul sa vinzi o masina ...aici nu e vorba de o masina ...si pana la urma chiar si asa, Patriciu nu a cumparat de la Popescu rafinaria ,a ''cumparat-o '' de la statul Roman..cat de curat ????
Nu-i trebuie nici o aprobare UE ,inca nu exista legea de care spui tu ,inca se pritoceste in creuzetul UE ...tot de frica rusilor normal... :dance4: mama ei de treaba ...petrol aveau, le mai trebuia si distributia ...sa vezi ce ne joaca kazaciocul...

Nu-mi dau seama ce-i cu isteria asta. Din milioanele de privatizari ale Romaniei doar citeva sint de succes. Cea mai de succes a fost Rompetrol. Nu stiu de ce nu se da nimeni cu fundul de pamint pentru situatiile in care cei care au cumparat intreprinderi pe nimic le-au vindut la fier vechi, apoi au vindut terenul de sub ele si au cistigat milioane de dolari fara sa faca nimic. In cazul Rompetrol cel putin 6000 de romani isi cistiga piinea, plus taxele aferente acestor salarii. Apoi, daca Romania nu mai are resurse de petrol, cum mai putea functiona aceasta rafinarie daca nu mai avea obiectul muncii? Singura solutie era sa fie vinduta. Si nu putea fi vinduta decit rusilor sau arabilor pentru ca ei sint singurii care detin resurse. Credeti cumva ca OMW sint austrieci autentici? Pur si simplu nu exista alta alternativa de vinzare. Iar acum, dupa ce Patriciu a fost atacat si rasatacat, ne trezim ca detinea industrie strategica... Daca as fi fost in locul lui as fi facut acelasi lucru si ma bucur ca exista romani ca el care au aceasta capacitate manageriala.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Rolul masoneriei asupra Romaniei
amanunte socante !
Zax  10 4.457
Topic inchis CNA si campania electorala buburu5a  0 3.607
Topic inchis SRI scoate in lume o doctrina pegassus  0 6.306
Topic inchis Atasamente Cine e cel mai tare om din Romania? Ovidiu Bufnila  55 12.893
Topic inchis Chestionar:    Atasamente Ziua de Craciun = executarea sotilor Ceausescu ActorGrabit  446 29.528