Parul cade pana la final?
Scris 28 August 2007 - 01:31 PM
Voi ce stiti? Trebuie sa-mi fac planuri pentru o peruca? Sau se poate sta si asa?
Scris 28 August 2007 - 01:37 PM
Scris 28 August 2007 - 01:46 PM
Scris 29 August 2007 - 10:37 AM
Nu-ti face probeleme din cauza parului, este socant intradevar sa vezi cum iti tot cade parul, dar dintre multe alte efecte secundare acesta este unul minor, sigur ca te sperii la inceput, dar asa cum ti-a raspuns si Simonmeta nu este o cadere constanta si dupa aceea parul iti va creste la loc. Nu adopta o peruca. Eu nu m-am tuns si mi-a cazut foarte mult, chiar l-am si vopsit
MErgem inainte.
Scris 31 August 2007 - 03:44 PM
noi baieti avem probleme cu asta....mai putin voi
Scris 31 August 2007 - 04:27 PM
mai am 7 luni de tratament.M-am tuns scurt si l-am vopsit dar deja e atat de rar incat se vede pielea capului, era rarut si inainte.. intreb daca e nevoie de peruca pentru ca as fi vrut sa evit intrebarile celor din jur.."ce-ai patit? ce-i cu parul tau? du-te la doctor!esti bolnava?..etc"
Stiu ca creste la loc dar pana atunci..la ritmul in care cade raman cu nimic..
SANATATE MAXIMA!
Aceasta postare a fost editata de egreta alba: 31 August 2007 - 04:28 PM
Scris 01 September 2007 - 02:02 PM
egreta alba, la Aug 31 2007, 05:27 PM, a spus:
mai am 7 luni de tratament.M-am tuns scurt si l-am vopsit dar deja e atat de rar incat se vede pielea capului, era rarut si inainte.. intreb daca e nevoie de peruca pentru ca as fi vrut sa evit intrebarile celor din jur.."ce-ai patit? ce-i cu parul tau? du-te la doctor!esti bolnava?..etc"
Stiu ca creste la loc dar pana atunci..la ritmul in care cade raman cu nimic..
SANATATE MAXIMA!
Tocmai am trecut de jumatatea tratamentului; si eu m-am tuns scurt - din luna a III- a de tratament -; cadea, cadea, cadea...si - ca si tine - am inceput sa ma interesez de peruca. Toti iti spun ca o sa se regenereze dupa ce termini tratamentul, dar, intre timp cand toata lumea te intreaba si se mira: vai, ce-ai slabit, vai, ce ti-a cazut parul, vai ce cearcane ai, etc... este imposibil sa nu te afecteze. Eu de 3 luni iau revalid - doctorita mi-a spus ca pot lua - si crede-ma ca fata de ce-mi cadea, s-a oprit cam la un sfert. In ritmul asta nu voi mai avea nevoie de peruca. Paralel, ma spal cu sampon si balsam revalid. Cam la doua saptamani imi fac o masca din galbenus de ou+ulei de ricin+cateva picaturi de rom si stau cu ea in cap vreo ora. Cred ca toate cumulate m-au ajutat.
Numai bine!
Scris 01 September 2007 - 02:28 PM
P.S. Ritmul de cadere al parului, precum si cel de regenerare, tin strict de particularitatile fiecarei persoane. La incetarea terapiei, o alimentatie bogata in vitamine este buna, intrucat parul are nevoie si de suport vitaminic pentru a creste mai bine. Pentru persoanele cu afectiuni hepatice sunt recomandate acele medicamente care aduc combinat vitamine si alte substante( gen fosfolipide esentiale, acid orotic, cynara, etc)
Aceasta postare a fost editata de Anya2007: 01 September 2007 - 02:34 PM
Scris 02 September 2007 - 04:33 PM
o sa incerc si masca cu ou de care spui..am mai auzit de ea..da..
Anya, e f interesant ce spui, merci de lamuriri!
Sanatate!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
rroxana | 70 | 47.811 |
|
Eltrombopag | mihaela.gheorghe | 2 | 2.250 |
|
Viremia HCV