bogdan pictorul, la Sep 5 2007, 04:06 PM, a spus:
eu sunt pictor profesionist,membru al uniunii artistilor plastici,cu facultate si cu tot tacamul,dar toate astea nu reprezinta un avantaj. singurul lucru bun e ca pot sa expun in galeriile uniunii,care sunt pozitionate foarte bine. dar tocmai de galeriile astea spuneam ca sunt foarte prost administrate si promovate. in ziua de azi poti sa expui si fara sa fii membru al UAP! sunt o gramada de galerii particulare ,care nu-ti cer asa ceva!
si eu cochetez cu pictura.....mai mult cu desenul in creion cerat....
nu m-am gandint niciodata sa-mi expun desnele .....
...............
am o cunostinta care picteaza "la comanda"...sa zic mai plastic:)
si face multi bani ,,,sincer ....
referitor la galeriile de arta.....
pacat ca nu sunt promovati si micii talentati intr-ale penelului...pacat
in ultimii 2 ani am fost in franta de mai multe ori...si am observat ceva....
tot omul care are talent si vrea sa-l exercite este lasat sa o faca......
stie sa cante....no problem...este lasat sa cante la metrou sau intr-o piatzeta...contra unor taxe declarate( catre primarie)
stie sa picteze....no problem....este lasat sa picteze....
este o piata.."monmartre"....langa catedrala Sacre Coeur...unde sunt pictori si desnatori de toate natiile....
lesini ...de ce vezi acolo......super desene si super picturi.....(nu mai zic de muzeul D'Orsay si Picasso ...sauu...pana si in noul arc de triumf La Defenese...are sus o expozitie de pictura abstracta).....
este o expozitie in aer liber, practic.
sunt toti manjiti de vopseluri, cu geamantane si cufere de lemn pline de uleiuri, stau in fata sevaletelor si picteaza
....un vis......si un alt mod de a promova arta
am sa postez niste fotografii facute acolo...dar sincer nu stiu cum sa le postez aici ( sa-mi fie rusine)
la noi de ce nu se poate asa?.....avem atatea parcuri frumoase in care se poate gasi un astfel de loc, pentru asa ceva.
toti pictorii ar veni sa-si expuna lucrarile.....si uite asa ar lua nastere o alta piatza....(piata picturii)
avem 2 galerii mari si late...
simeza( pentru vernisaje) si
orizont( pentru vanzare)
si cine are bani mai face cate un vernisaj pe la teatrul national.....
pacat......
sunt atatea talente care ar trebui speculate.....
Aceasta postare a fost editata de newtask: 05 September 2007 - 06:10 PM