sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Revolutia din 1989 cacealma politica.....adevar sau minciuna Evaluare topic: * - - - -

#1 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 27 August 2007 - 11:15 PM

cand vom afla intregul adevar despre revolutia din '89?
il vom afla candva?....
au pierit saracii oameni degeaba?...au fost sacrificati?...
0

#2 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 27 August 2007 - 11:17 PM

Nu au murit degeaba, au fost sacrificati. Ma indoiesc ca mulimea va sti vreodata.
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 28 August 2007 - 07:49 AM

Vezi postareanewtask, la Aug 28 2007, 12:15 AM, a spus:

cand vom afla intregul adevar despre revolutia din '89?il vom afla candva?....au pierit saracii oameni degeaba?...au fost sacrificati?...

De ce crezi că ai putea afla mai multe în următorii 50 de ani, decât în cei 18 care au trecut? Peste 50 de ani va exista o viziune a istoricilor care va prevala, aşa cum se întâmplă în Franţa cu Ludovic al XVI-lea. În rest, ce era de aflat, se poate considera că s-a aflat deja. Doar moartea lui Iliescu va mai aduce câteva recunoaşteri publice a unor evenimente care şi astăzi sunt cunoscute, dar nu acceptate în versiunea oficială.

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Aug 28 2007, 12:17 AM, a spus:

Nu au murit degeaba, au fost sacrificati. Ma indoiesc ca mulimea va sti vreodata.

Presupun că te referi la "mulţime". Mulţimea nu va şti niciodată nimic, pentru că majoritatea oamenilor nu sunt capabili să distingă lucrurile importante, care contează într-adevăr, de cele impresionante, dar lipsite de importanţă. Mulţimea nu e capabilă să extragă adevărul, chiar dacă faptele îi sunt puse integral la dispoziţie. Tu pe ce crezi că şi-a bazat Iliescu guvernările? :P

Aceasta postare a fost editata de harald: 28 August 2007 - 07:50 AM

0

#4 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 28 August 2007 - 12:57 PM

il vom afla candva?....

Au pierit ca au vrut, nu ia fortat nimeni sa iasa. Tot '89 nu a fost decat o lovitura pusa la cale de altii mai "destepti". Voi chiar credeti ca oamenii aia au iesit de nebuni? Au fost instigati, totul a fost pus la cale in cel mai mic detaliu. Norocul nostru a fost ca nu am cazut sub rusi, dar daca stau sa ma gandesc la nenorocitul de iliescu nu cred ca era mare diferenta. Adevarul o sa il aflam la fel cum l-am aflat si pe cel al ziaristilor rapiti lol. Adica niciodata....se va stii in mare, dar niciodata oficial....au grija de asta gunoaiele care conduc.
0

#5 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 29 August 2007 - 12:01 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Aug 28 2007, 01:57 PM, a spus:

Au pierit ca au vrut, nu ia fortat nimeni sa iasa. Tot '89 nu a fost decat o lovitura pusa la cale de altii mai "destepti". Voi chiar credeti ca oamenii aia au iesit de nebuni? Au fost instigati, totul a fost pus la cale in cel mai mic detaliu. Norocul nostru a fost ca nu am cazut sub rusi, dar daca stau sa ma gandesc la nenorocitul de iliescu nu cred ca era mare diferenta. Adevarul o sa il aflam la fel cum l-am aflat si pe cel al ziaristilor rapiti lol. Adica niciodata....se va stii in mare, dar niciodata oficial....au grija de asta gunoaiele care conduc.

asa e'''''''
dar nici sub rusi nu prea aveam cum sa cadem....totul a fost "bine" premeditat
89-90 este momentul desprinderii tutror statelor europene de comunism....
ai vazut si tu ca URSS-ul s-a "dizolvat".....rusia,ukraina.belorusia,georgia..etc nu mai fac parte din acelasi stat unificat
daca se intampla numai la noi!!!!.....era altceva.....dar totul a fost pus la cale de mai marii "oiropei".....
dar s-a intamplat in toata europa.....ma rog...statele comuniste de sub influenta rusa...
si am o banuiala......coditza americana cred ca a ajuns atunci pe la noi
romania este cea mai buna interfatza a europei cu asia...
0

#6 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cârcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 29 August 2007 - 12:08 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Aug 28 2007, 01:57 PM, a spus:

Au fost instigati, totul a fost pus la cale in cel mai mic detaliu.

da, au fost instigati si s-au bazat foarte mult pe reactia populatiei. si le-a iesit.
0

#7 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 29 August 2007 - 12:12 PM

parca mai era un topic cu lovitura aia de stat ? :blink:

il vom afla candva?....

nu .

au fost asasinati .
0

#8 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 29 August 2007 - 02:41 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Aug 27 2007, 11:17 PM, a spus:

Stie multa lume din multime...Problema este ca au fost anuntati mai multi morti decit erau in realitate in zilele acelea, la radio " Europa Libera"...asta fiind dovada ca s-a estimat o cifra mai mare...numarul de morti fiind necesar pentru a justifica " revolutia"...

Vezi postareaflori de camp, la Aug 29 2007, 12:08 PM, a spus:

da, au fost instigati si s-au bazat foarte mult pe reactia populatiei. si le-a iesit.
este un mister pentru mine cum de a iesit lumea-n strada...le era atit de frica de autoritati incit ar fi preferat sa se scurga in canalizare decit sa iasa sa infrunte armata si militia in strada, mai ales ca se temeau in mare masura si de turnatorii din interiorul grupurilor...eu cred ca oamenii n-au stiut ce se intimpla de fapt pina in ultima clipa. Si poate n-au stiut nici atunci. Au prins curaj cind deja s-a aflat ca a fugit Ceausescu.

Vezi postareanewtask, la Aug 27 2007, 11:15 PM, a spus:

cand vom afla intregul adevar despre revolutia din '89?il vom afla candva?....au pierit saracii oameni degeaba?...au fost sacrificati?...
cred ca au fost sacrificati. Fara vrerea unei forte politice si ( para) militare dirijate atent din exterior nu s-ar fi reusit dejucarea sistemului...
0

#9 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 29 August 2007 - 03:05 PM

Vezi postareanewtask, la Aug 29 2007, 01:01 PM, a spus:

....totul a fost "bine" premeditat
89-90 este momentul desprinderii tutror statelor europene de comunism....
ai vazut si tu ca URSS-ul s-a "dizolvat".....rusia,ukraina.belorusia,georgia..etc nu mai fac parte din acelasi stat unificat
daca se intampla numai la noi!!!!.....era altceva.....dar totul a fost pus la cale de mai marii "oiropei".....
dar s-a intamplat in toata europa.....ma rog...statele comuniste de sub influenta rusa...
si am o banuiala......coditza americana cred ca a ajuns atunci pe la noi
romania este cea mai buna interfatza a europei cu asia...

S-ar cuveni să înţelegi mai multe din lumea în care trăim. Nu a fost nimic "premeditat" sau "pus la cale". Pur şi simplu, NATO (şi Occidentul, în general) a câştigat Războiul Rece.

În 1944 - 1945, nu "s-a pus la cale" nimic "premeditat" împotriva Germaniei naziste. A fost învinsă, ocupată şi dezarmată. La lumina zilei. Exact la fel au stat lucrurile şi în 1989. Dar pentru asta, ar trebui să mai citeşti una-alta. Despre teza americană din anii 70 privind anihilarea reciprocă. Despre amplasarea rachetelor cu rază medie de acţiune în Europa, în 1981-1982, atunci când ruşii creaseră o situaţie prin care puteau ocupa Europa până la Amsterdam, folosind numai armament convenţional. Despre teoria războiului nuclear câştigabil, care a apărut în anii 80 în universităţile americane şi care s-a dovedit a fi corectă. Despre situaţia ridicolă a lui Gorbaciov, care susţinea simultan că Războiul Stelelor (Iniţiativa de Apărare Strategică) e o prostie costisitoare fără nicio valoare pe plan militar, dar şi că Statele Unite pun în pericol pacea mondială dezvoltând acest proiect etc. etc.

În 1989, Gorbaciov a admis că trecerea Ungariei la pluripartidism e o problemă internă a acestei ţări, iar trupele Tratatului de la Varşovia nu vor interveni ca în 1956 sau ca în 1968 în Cehoslovacia. Iar când Honecker i-a reproşat că URSS "e tatăl" RDG-ului şi că această paternitate ar trebui asumată, Gorbaciov i-a explicat că el intenţionează să strângă relaţiile cu Germania Federală şi că nu poate decât să-l sfătuiască să procedeze la fel. O demonstraţie de 1 milion de oameni la Dresden şi refuzul trupelor sovietice de o dispersa a fost confirmarea că Gorbaciov îşi recunoscuse înfrângerea. A lui, a URSS-ului şi a sistemului comunist.

Totul s-a desfăşurat în public, dar voi staţi pe marginea şanţului ca babele şi inventaţi conspiraţii. :fool:

Despre cele minimum 200 (în momentele dificile chiar 300) de bombardiere strategice B-52 cu câte 8 încărcături nucleare la bord care s-au aflat timp de 33 de ani (!) permanent în aer, în misiuni de câte 24 de ore, pentru a garanta Uniunii Sovietice riposta chiar în cazul în care civilizaţia pe suprafaţa continentală a Statelor Unite ar fi complet distrusă printr-un atac nuclear, ai auzit vreodată?

Bâtrânul Bush, tatăl actualului preşedinte, le-a rechemat la bazele lor în septembrie 1991, considerând că URSS nu mai reprezintă o ameninţare. URSS nu s-a desfiinţat în urma unei conspiraţii. A dat faliment dpdv economic şi a fost învinsă la lumina zilei.

Despre o reţea militară de comunicaţii, atât de redundantă încât ar fi urmat să funcţioneze şi după un conflict nuclear, ai auzit vreodată? Se numea Arpanet, dacă numele ăsta îţi spune ceva! :blink:

il vom afla candva?....

Adevărul e disponibil, trebuie doar să abordezi evenimentele cu mintea deschisă, nu cu idei preconcepute în materie de conspiraţii.

Câteva sute de oameni în jurul casei lui Laszlo Tökes făceau asta la lumina zilei. Câteva sute de membri ai Gărzilor Patriotice (mai ştie cineva ce erau alea?!) înarmaţi cu bâte au fost duşi cu trenurile la Timişoara tot la lumina zilei. Şi au plecat de-acolo pe cont propriu, tot la lumina zilei, după ce au înţeles că ce li se spusese la plecare nu se potrivea cu realitatea din oraş. Marşul prin faţa Consulatului RSF Iugoslave, singura speranţă a demonstranţilor pentru ca mass-media internaţională să afle ce se petrece în România, chiar dacă Ceauşescu declarase graniţele închise, s-a desfăşurat tot la lumina zilei. Dar voi căutaţi conspiraţii! :fool:

Aceasta postare a fost editata de harald: 29 August 2007 - 03:39 PM

0

#10 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 29 August 2007 - 11:48 PM

mi-ai insirat un intreg cearceaf de istorie a europei postbelice care nu spune mai nimic....
increci sa demonstrezi ca tot ce s-a intamplat pana in 89..peste tot in europa este de fapt rezultatul hazardului sau ce?
evolutia postbelica a generat astfel de evenimente?......
poate iti place tie sa crezi ca razboiul rece s-a terminat.....
inca ceva...razboiul rece era ( si este dar sub alta forma...mai subtila), intre SUA si URSS...
si a inceput imediat dupa terminarea razboiului...( faptul ca occidentul ..europa...este inca la cheremul rusiei din punct de vedere al energiei nu iti spune nimic?)
au ajuns germanii in spatiu si noi nu stim?
..............................................................
88-89-90-91..este seria marilor eliberari de sub jugul comunist----
rdg-ul..iugoslavia...cehoslovacia...polonia...
iar tu vrei sa spui ca au fost simple revolutii facute din vointa poporului ,,spre eliberare..fara nici o interventie externa
ma rog...este parerea ta....
dar nu mai face comparatii pentru ca nu ies la socoteala
tu stii exact ceea ce se vrea sa stii,,,ca si mine,,si multi altii ca noi...

arpanet?.....stramosul internetului,,,,ce-i cu el?..are vre-o legatura cu revolutia?
americanii...!!!..asa sunt ei mai laudarosi.....stim noi ce zace in curul rusului sau al americanului?
de ce a fost asasinat kenedy?

Aceasta postare a fost editata de newtask: 29 August 2007 - 11:50 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Adevarul despre proiectul de la Rosia Montana no-mind no-thought  71 12.842
Hot Topic (New) Mica Tiganiada din Franta.
A fost Italia, acum Franta.....
New Task  121 22.952
Hot Topic (New) viitorul suna bine!
udrea-presedinte,basescu-premier
buleala  78 15.063
Hot Topic (New) Israel versus Iran - candva trebuie sa inceapa confruntarea
5 milioane contra 70 de milioane
Cleric Preston  103 27.539
Hot Topic (New) Atasamente ILIESCU Stefy24  38 3.823