sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Speed-dating Evaluare topic: * * * * *

Poll: Speed-dating (33 membri au votat)

Daca s-ar organiza si la noi speed-dating, ati merge?

1. Da (15 voturi [45.45%])

Procentaj din vot: 45.45%

2. Poate m-as duce o data (9 voturi [27.27%])

Procentaj din vot: 27.27%

3. Nu (9 voturi [27.27%])

Procentaj din vot: 27.27%

Voteaza

#1 Utilizator offline   neya1234 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-October 06

Scris 27 August 2007 - 09:50 PM

Ce parere aveti despre speed-dating? Voi v-ati duce daca ati fi singuri? Credeti ca in Romania ar prinde?
Mi se pare o idee funny. Dar nu stiu daca romanii ar incerca o astfel de metoda. Mie mi se pare ca suntem conservatori si timizi. Pe de alta parte, site-urile de matching sunt pline.
Un cunoscut de-al meu (pe la vreo 24 de ani) spunea ca fetele sunt mai greu de convins, ca baieti care sa participe ar fi droaie! Asa o fi?
0

#2 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 29 August 2007 - 03:21 AM

Vezi postareaneya1234, la Aug 27 2007, 10:50 PM, a spus:

Ce parere aveti despre speed-dating? Voi v-ati duce daca ati fi singuri? Credeti ca in Romania ar prinde?
Mi se pare o idee funny. Dar nu stiu daca romanii ar incerca o astfel de metoda. Mie mi se pare ca suntem conservatori si timizi. Pe de alta parte, site-urile de matching sunt pline.
Un cunoscut de-al meu (pe la vreo 24 de ani) spunea ca fetele sunt mai greu de convins, ca baieti care sa participe ar fi droaie! Asa o fi?

Da' ce'i aia?! :soc:
0

#3 Utilizator offline   neya1234 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 29 August 2007 - 08:55 PM

Vampirito, thanks a lot! Nu mi-a trecut prin cap ca poate nu toata lumea stie ce e aia. In mare e cam asa: se organizeaza de catre o firma specializata o intalnire intre un numar egal de fete si un numar egal de baieti. Cadrul poate fi o sala a unui hotel, un bar sau restaurant - inchiriate, cred ca si in aer liber merge. Fiecare tip are la dispozitie 5 minute ca sa se prezinte si sa discute cu fiecare tipa. La sfarsit, fiecare participant completeaza pe un formular cine i-a placut si cine nu i-a placut, iar organizatorul ii va pune ulterior in legatura in functie potrivirea bifelor. Daca este facut profesionst, ai ocazia sa cunosti 15-20 de persoane de sex opus selectate dupa niste criterii care sa-ti convina si tie (ex. varsta, ocupatie, hobbyuri etc) - cred ca aici exista loc pentru foarte multa flexibilitate. Atmosfera trebuie sa fie placuta, locul dragut, muzica, bautura, etc - totul tine de talentul organizatorului.
Avantajele sunt ca toata lumea stie de ce e acolo si deci dispare factorul rusine de a intra in vorba, daca organizatorul e bun poate sa-ti faca o selectie super si, vorba unei prietene de-a mea - unde mai ai ocazia sa gasesti la un loc 20 de persoane de sex opus din care sa poti alege? Pe de alta parte, nici o informatie despre tine nu e divulgata fara acordul tau (deci discretie totala).
Eu tare as vrea sa organizez asa ceva in Bucuresti. Momentan sunt in faza de idee - culegere de date - de asta imi intreb si eu colegii de forum cum le place ideea.

Aceasta postare a fost editata de neya1234: 29 August 2007 - 08:56 PM

0

#4 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 29 August 2007 - 08:58 PM

Eu as veni si-as mai aduce cu mine vreo cativa :dance4: Imi place ideea, ar iesi o balamuceala pe cinste, macar te distrezi :cheer:
Am vazut asa ceva intr-un film :cheer:)
Participarea implica ceva taxe? Ca bilet de intrare, ceva :cheer:
0

#5 Utilizator offline   Mihaita_m 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-August 07

Scris 29 August 2007 - 09:15 PM

īn lausanne exista un asemenea bar, si am o prietena din franta care a frecventat si se mai duce acolo, chiar īn urmatoarele zile, mi's pare :dance4:
0

#6 Utilizator offline   neya1234 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 29 August 2007 - 09:37 PM

Hei-hei :dance4: Amarena, tie o sa-ti fac reducere daca-mi vii cu prietenii :cheer: . Tu te vei numi "sursa" si vad eu ce avantaje speciale voi mai concepe pentru tine :cheer: O sa te anunt daca o voi demara. Incep sa cred ca e o idee bestiala!

Aceasta postare a fost editata de neya1234: 29 August 2007 - 09:38 PM

0

#7 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2007 - 08:03 AM

Cu placere neya :dance4: Pare draguta ideea, cred ca ar ajuta multa lume. Eu una prefer sa'mi aleg altfel partenerul, dar cred ca un speed dating e mai practic decat site'urile de matrimoniale :cheer:
0

#8 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 30 August 2007 - 08:28 AM

nu mi se pare o idee buna, din punctul meu de vedere, pen` ca la un moment dat sigur o sa fie o persoana care o sa-mi placa si va exista sigur inca o persoana care ii va place de aceeasi persoana si ... gata paruiala. :dance4: asta se poate intampla si cu o alta ocazie.... dar in astfel de conjuncturi sansele cre ca sunt mult mai mari. si stiti ca n-am chef de cearta...da`poi de paruieli. :cheer:
0

#9 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2007 - 08:38 AM

Vezi postareasimoneta, la Aug 30 2007, 09:28 AM, a spus:

nu mi se pare o idee buna, din punctul meu de vedere, pen` ca la un moment dat sigur o sa fie o persoana care o sa-mi placa si va exista sigur inca o persoana care ii va place de aceeasi persoana si ... gata paruiala. :dance4: asta se poate intampla si cu o alta ocazie.... dar in astfel de conjuncturi sansele cre ca sunt mult mai mari. si stiti ca n-am chef de cearta...da`poi de paruieli. :cheer:

Pai asta depinde si de cel in cauza, din 2 tre' sa aleaga unu, nu? :cheer:
0

#10 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 30 August 2007 - 08:40 AM

Vezi postareaVampiriţa, la Aug 30 2007, 09:38 AM, a spus:

Pai asta depinde si de cel in cauza, din 2 tre' sa aleaga unu, nu? :cheer:

Asa e, vai de viata lui.... :dance4:
0