Iubitul meu este insurat cu mama lui Iubitul meu este insurat cu mama lui
Scris 24 August 2007 - 03:26 PM
Nici nu imi vine sa cred ca e cineva care a descris atit de bine problema.
Si eu traiesc o drama.
Povestea este asa: l-am cunoscut pe actualul meu prieten acum 4 ani si inceput o frumoasa relatie de iubire.
Primele luni eu am stat la parinti mei si el la ai lui, asa cum stateam in momentul in care ne-am cunoscut.
Eu eram uluita cum de daduse norocul peste mine sa iubesc un baiat asa de minunat, care sa ma iubeasca fara limite si neconditionat.
Initial mi-a facut invitatia sa vin sa locuiesc impreuna cu ai lui parinti, invitatie pe care am refuzat –o avind optiunea sa ne mutam in apartamentul meu, care era inchiriat la momentul respectiv.
Dupa 5 luni de relatie feerica, cu declaratii de dragoste, etc. a inceput sa insite sa ne mutam impreuna in apartamentul meu. Eu am dat preaviz chiriasilor si cam dupa 8 luni dupa ce ne-am cunoscut ne-am mutat impreuna, moment in care a inceput cosmarul.
Parintii lui: oameni simpli, de conditie medie.
Tatal: absent total din relatia cu mama sa, pe care a abuzat-o in tinerete, fizic si verbal, (am amnunte din surse sigure, adica citez “a zvintat-o in bataie de fata cu copilul ei, in virsta de citiva ani, care, dupa ce a asistat la scena, a luat-o imbrate si i-am promis ca nu o va parasi niciodata”). Nu stiu cite astfel de scene au fost, nu stiu cind au inceput si nici daca au incetat pina in ziua de azi. Dar apele par linistite in prezent pentru ca tatal, este ca o umbra care se strecoara direct in dormitor la TV, de obicei baut.
Iubitul meu refuza sa vorbeasca despre asta, cind am aflat a negat cu tarie, dar intr-un moment de sinceritate a recunoscut ca asta s-a intimplat.
Mama: l-a iubit si la dirijat toata viata, si-a revarsat asupra lui toata dragostea si l-a conditionat sa o iubesca la nebunie. De fapt a facut un switch si tatal a luat rolul baiatului si baiatul pe al tatei.
Acum vre-o 7 ani cind baiatul avea vreo 22-23, ea a lasat serviciul, pentru a il ajuta in afacerea pe care el a tocmai punea pe picioare, sediul firmei fiind chiar la ei acasa, el si-a facut o sala de jocuri (pentru ca asta era pasiunea lui si era inca o ocazie sa il tina linga ea non-stop) si a fost prezenta afacere in acesta afacere, fara acordul tatalui, a facut acesta firma, cu conditia ca din momentul in care au inceput baiatul sa plateasca toate cheltuilile casei. Cu toate acestea ii aminteste aprope zilnic cit de mult l-a ajutat, cit de mult s-a sacrificat, fara nici cel mai mic beneficiu. Logic, ea are control, asupra afacerii, aspura profitului, asupra tot.
Acum ma intorc la relatia noastra. In momentul in care baiatul si-a anuntat parintii ca se va muta cu mine, ei au fost dea dreptul socati, pentru ca nu si-a pus vreo data problema ca el se va muta din casa lor, ca doar de asta se mutasera la curte, sa aiba loc cu totii si cu viitoarea nora. Cu foarte putin timp inainte sa ne mutam a aparut noutatea de ultima ora, tatal trebuie sa plece sa muncesca in strainatate si atunci nu o poate lasa pe mama singura.
Cred ca fost o diversiune, pentru ca tatal nu a plecat nici o zi, eu am facut un scandal monstru si mutarea s-a facut.
Deci stateam impreuna, dar el in fiecare zi mergea la mama lui, pentru ca acolo era serviciul. La 2 saptamini dupa ce ne-am mutat am auzit de la iubitul meu: “nu era momentul acum sa ne mutam, noi trebuia sa stam cu parintii mei si sa stringem bani sa ne facem un viitor” si de atunci lucrurile au inceput sa se schimbe, el a inceput sa se schimbe. Au aparut si probleme de ordin financiar, a inceput sa adune si sa imparta la 2 cheltuilile, la centima, intr-un mod meschin si mi-a zis “am cheltuit deja xxx lei pentru o singura luna…nu pot sa ma duc sa cer altii”. Mentionez ca amindoi cistigam sufficient ca sa ne permitem sa avem o viata cu tot ce vroiam.
In acelasi timp am inceput sa ma limpezesc la minte si sa imi dau seama care este legatura dintre el si mama lui, am inceput sa realizez ca planurile lui sunt in contiuare cu ea, ca pe o considera familia lui si nu pe mine, care urma sa devin sotia lui. Astfel au inceput discutii si cu ea, putine e drept, pentru ca le-am evitat.
In decembrie ne-am despartit, a fost extreme de greu, ne-am mutat fiecare inapoi la parinti. El nu a vrut, a tras sa raminem impreuna, dar in coditiile lui, iar relatia noatra devenise un cosmar.
De atunci ne-am impacat si reimpacat de vreo 4 ori, acum suntem impreuna din primavera din nou. Nu am mai stat niciodata impreuna si as vrea sa incerc sa ne mutam din nou, sa salvam relatia asta, pentru ca sentimente adevarate exista.
Mama lui doreste in contiuare sa il tina linga ea si de cite ori are ocazia spune ca este de datoria copiilor sa isi ajute parintii la batrinete, a lui fiind inca tineri, 50 si ceva.
Il iubesc pentru felul frumos in care m-a iubit le inceput si pentru cum m-a facut sa ma simt, sper ca sa mai fie intr-o zi la fel, dar sunt dezamagita de tot ce s-a intimplat
Daca ma marit cu el si intr-o zi imi zice sa ma mut la cu ai lui?
Ce sanse are el sa fie un sot normal pentru mine?
As putea sa mai umplu zeci de pagini, dar asta este problema in mare.
Multumesc celor ce au avut rabdare sa citeasca si ma ajute cu un sfat.
Scris 24 August 2007 - 03:40 PM
Alegerea e a ta, dar gandeste-te bine si sper sa reusesti sa iei cea mai buna decizie!
Scris 24 August 2007 - 03:49 PM
Alt sfat tampit: "narcotizeaz-o" si trasport-o la un psiholog, poate-si constientizeaza problema.
Un al 3-lea din aceeasi gama: pune mana si reciteste "soacra cu 3 nurori" (ion creanga), inarmeaza-te c-un ac si o cutie de sare sau piper, strapunge-i limba, toarna-i sarea si te asigur c-o sa fie totu' ok.
Un al 4-lea sfat: du-ti iubitu' la un consilier marital pt ca el e cel care are nevoie de un ajutor specializat pt a-si descoperi dependenta emotionala pe care a dezvoltat-o fata de ma-sa. Daca nu vrea, procedeaza ca-n punctu' 2.
http://www.roportal....topic34575.html
Aceasta postare a fost editata de diclona: 24 August 2007 - 04:10 PM
Scris 24 August 2007 - 03:58 PM
"Helen2" a spus:
2.Ce sanse are el sa fie un sot normal pentru mine?
1.Inainte sa te mariti(daca ajungi acolo) cu el ar trebui sa incerci sa fi mai diplomata si sa te apropii de ea .Aratandu-ti "interesul"fata de ea el va aprecia asta si atunci il vei putea aduce mai usor intr-o discutie din care sa faca el ca tine.
Ar trebui sa te intrebi ce sanse ai tu sa fi o sotie normala pentru el .
Scris 24 August 2007 - 04:10 PM
Anestisia, la Aug 24 2007, 04:58 PM, a spus:
Scris 24 August 2007 - 05:20 PM
Helen2, la Aug 24 2007, 04:26 PM, a spus:
Scris 24 August 2007 - 06:11 PM
Scris 29 August 2007 - 08:44 PM
ce'si face omu' cu mana lui ...
zero ... atata timp cat traieste maicutza lui .
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 29 August 2007 - 08:45 PM
Scris 29 August 2007 - 09:04 PM
si propun sa discuti serios problema cu el...si sa i exlpici ca e un fel de razboi indirect intre tine si mama lui
Scris 16 October 2008 - 11:33 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fobie | Carrina_19 | 4 | 10.974 |
|
cabinet de dermatologie bun in bucuresti
va rog sa imi recomandati |
Meeena | 2 | 15.826 |
|