sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Masina SH la 8000 euro Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dragos_87 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 23 August 2007 - 08:12 PM

SAlutare..........am si eu o intrebare :bb: vreau sa imi iau o masina......pot sa fac rost de vreo 8000 de euro.......ce stiti de loganul cu Kit Pilot??se gaseste la vreun dealer Dacia asa ceva? :spiteful: voi ce masina imi recomandati?(sa nu ma omoare la piese si la consum...).......p mn ma mai batea gandul la un opel Calibra 8) da am inteles k e f scumpa la piese :roll: :o:
0

#2 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 23 August 2007 - 08:20 PM

Tu vrei s aiti iei masina normala sau vrei ceva super sport?
0

#3 Utilizator offline   dragos_87 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 August 2007 - 08:29 PM

nu vreau super sport........vreau o masina frumoasa si cu care sa nu iti fie rusine sa iesi la drum lung.............nu vreau un logan sa trag de el pana ma plictisesc ca sa il duc la 170 km/h......si vreau cat de cat sa fie stabila........stiu stiu........vreau cam multe :spiteful: recomandari ? 8)
0

#4 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 23 August 2007 - 08:34 PM

De cat timp ai carnet?
Si pe unde crezi tu ca se poate merge cu 170 in Romania? Eu mi-am luat masina cat de cat acceptabila dupa 6 ani de condus dacie break.....
0

#5 Utilizator offline   dragos_87 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 August 2007 - 08:41 PM

carnetul il an cam de un an(cu toate ca nu vad legatura).Si la faza cu mersul cu 170 km/h....depinde p unde circuli :spiteful: de exemplu p autostrada 8) (testat de mn la 200km/h dar nu cu masina mea :roll: )........
0

#6 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 23 August 2007 - 08:46 PM

Vezi postareadragos_87, la Aug 23 2007, 09:29 PM, a spus:

nu vreau super sport........vreau o masina frumoasa si cu care sa nu iti fie rusine sa iesi la drum lung.............nu vreau un logan sa trag de el pana ma plictisesc ca sa il duc la 170 km/h......si vreau cat de cat sa fie stabila........stiu stiu........vreau cam multe :spiteful: recomandari ? 8)
pai la 8000 ai variante multipleintra pe www.auto.decauta acolo....si ai sa vezi ce gasesti....asta numai in cazul in care poti merge in germania sa o cumperidaca nu...intra pe autovit.ro...vezi si pe acolo
iti recomand opel astra ...suer masina,,,fiabila..si ieftina la piese

Vezi postareacrystyann, la Aug 23 2007, 09:34 PM, a spus:

De cat timp ai carnet?Si pe unde crezi tu ca se poate merge cu 170 in Romania? Eu mi-am luat masina cat de cat acceptabila dupa 6 ani de condus dacie break.....
in drum spre focsani poti merge si cu 200 daca te tine....sau pe A2...

Aceasta postare a fost editata de newtask: 23 August 2007 - 08:47 PM

0

#7 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 23 August 2007 - 08:47 PM

Vezi postareadragos_87, la Aug 23 2007, 09:41 PM, a spus:

carnetul il an cam de un an(cu toate ca nu vad legatura).Si la faza cu mersul cu 170 km/h....depinde p unde circuli :spiteful: de exemplu p autostrada 8) (testat de mn la 200km/h dar nu cu masina mea :roll: )........

Legatura este urmatoarea....cu cat esti mai neexperimentat cu atat iti va fi mai greu sa strunesti o masina puternica....Dar nu conteaza ..hai sa iti dau un sfat: La 8.000 euro ia-ti un SH normal ( golf 5, passat, opel, skoda), invata sa o conduci, iar peste cativa ani te bagi la un leasing la o masina puternica..atunci vei fi mai stabil financiar! Nu te arunca s aiti iei un harb de 250 CP in care sa bagii mii de euro pe urma....
0

#8 Utilizator offline   dragos_87 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 August 2007 - 08:53 PM

poi m-am uitat p autovit..........mi-a placut fiat stilo......ala 1.6 si 100 si cva de cai.....de nush cat papa.......si p autovit am auzit k sunt mai mult tzepe................

Vezi postareacrystyann, la Aug 23 2007, 09:47 PM, a spus:

Legatura este urmatoarea....cu cat esti mai neexperimentat cu atat iti va fi mai greu sa strunesti o masina puternica....Dar nu conteaza ..hai sa iti dau un sfat: La 8.000 euro ia-ti un SH normal ( golf 5, passat, opel, skoda), invata sa o conduci, iar peste cativa ani te bagi la un leasing la o masina puternica..atunci vei fi mai stabil financiar! Nu te arunca s aiti iei un harb de 250 CP in care sa bagii mii de euro pe urma....
Golf 5 la 8000 euro?vreau o masina inmatriculata k nu am timp sa ma duc in germania sa caut (si sincer nici nu am cu cine sa ma duc :spiteful: )
0

#9 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 23 August 2007 - 08:54 PM

Vezi postareanewtask, la Aug 23 2007, 09:46 PM, a spus:

iti recomand opel astra ...suer masina,,,fiabila..si ieftina la piese in drum spre focsani poti merge si cu 200 daca te tine....sau pe A2...

Voi v-ati interesat in cate sute de metri opresti de la 200 in caz de franare brusca? Am vazut cu ochii mei un Renault care m-a depasit cu peste 170 si 10 km mai incolo era izbit de piciorul podului pe A1...
0

#10 Utilizator offline   dragos_87 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 August 2007 - 05:33 PM

fratilor...........am inceput sa fim putin off topic..........voiam doar sa stiu ce masini recomandati voi.....ce masini ati condus si vi s au parut bune.........exclus Dacia(poate doar Logan cu kit Pilot ;) )
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Rover 620 Si
Gasirea de piese de schimb
just4dragos  1 6.698
Replici noi Ford Focus TDdi 2001
Ajutor
robert222  1 3.481
Hot Topic (New) Atasamente Daewoo Matiz
Pareri pro si contra
doar_xxx  122 97.389
Replici noi Vreau sa-mi cumpar masina !
Care din cele doua masini ati alege ! Bmw seria 3 Sau Audi A6 !
Nitzzzu  12 6.824
Replici noi Problem Ciprian111  2 2.644