sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum ar trebui sa ma comport cu fosta prietena? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   andre tarig 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 23 August 2007 - 06:49 PM

Am avut o relatie de 2 luni cu o fata ce o cunosteam(eram amici) de 3 ani, si la inceputul verii ne-am hotarat sa fim impreuna! totul a fost extraordinar, reuseam sa comunicam, eram pe aceeasi lungime de unda.Amándoi suntem incapatzanatzi si foarte orgoliosi dar pe durata relatiei am reusit sa facem compromisuri, si va spun ne-a fost foarte bine impreuna( ca sa o citez pe ea : ``a fost ca un basm``).Cel mai trist este ca ``a fost`` si numai este, motivul nu-l cunosc, ideea este ca am facut ceva care a deranjat-o foarte mult, si de atunci ea mi-a spus ca ar fi mai bine sa ramanem prieteni( si daca sunt deacord cu acest lucru).Am incercat sa vb cu ea, despre motivul pt care neam despartit, dar nu a vrut sa-mi spuna nimic.Nu stiu cum sa ma comport cu ea(acum) pt ca inca mai imi este drag de ea!Sa ramanem doar prieteni?Sa o uit?Sa incerc sa ma impac cu ea?Sa fiu indiferent si sa o las pe ea sa decida?Nu stiu!!!Tot ce-mi doresc e sa fac ceea ce trebuie(pt. ca am 22 ani si pana acuma nu am intalnit o fata ca ea,in toate celelalte relatzii).Aaaaa si va rog sa nu va ganditzi k am inselat-o, sa jignit-o, chiar mam purtat frumos cu ea.
0

#2 Utilizator offline   eddy1973 

• Torquemada gran inquisitor
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 23 August 2007 - 07:10 PM

ai 22 ani...vei afla in timp ca femeia este imprevizibila daca nu ai stiut pana acum...nimeni nu poate "explica" femeia
0

#3 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 23 August 2007 - 07:12 PM

Andre, eu te sfatuiesc sa lupti pentru ea, daca o iubesti. Sa afli ce anume a deranjat'o si sa incerci sa te schimbi (in masura in care poti). Esti gelos?
0

#4 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 23 August 2007 - 07:14 PM

Pai eu cred ca ea prefera mai mult sa fiti amici decit iubiti...cred ca nu ia plakut relatia asta de "iubiti", poate ea vede in tine numai un amic nu iubit....
0

#5 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 23 August 2007 - 07:30 PM

Vezi postareaandre tarig, la Aug 23 2007, 07:49 PM, a spus:

... motivul nu-l cunosc, ideea este ca am facut ceva care a deranjat-o foarte mult, si de atunci ea mi-a spus ca ar fi mai bine sa ramanem prieteni( si daca sunt deacord cu acest lucru).Am incercat sa vb cu ea, despre motivul pt care neam despartit, dar nu a vrut sa-mi spuna nimic.Nu stiu cum sa ma comport cu ea(acum) pt ca inca mai imi este drag de ea!Sa ramanem doar prieteni?Sa o uit?Sa incerc sa ma impac cu ea?Sa fiu indiferent si sa o las pe ea sa decida?Nu stiu!!!

First things first: Mai întâi trebuie să ştii tu ce vrei. Să te hotărăşti dacă vrei să continui relaţia, într-o formă, în alta sau deloc. După aceea, există soluţii pentru orice continuare, dar indecizia e cea mai greşită atitudine pe care o poţi adopta.

Nu contează ce spune ea, fetele se răzgândesc de trei ori pe zi în privinţa celui pe care şi l-ar dori prieten. Iar la vârsta ta, încă ai impresia că fetele trebuie cucerite, ceea ce iarăşi e o atitudine greşită. Băieţii aleg, fetele se oferă. Fetele încearcă să placă unui tip, dacă şi l-ar dori. Aşa că pentru a reuşi să rămâi cu ea, nu trebuie să te străduieşti să-i intri în graţii. Dimpotrivă, trebuie să o faci să îşi dorească ea să fiţi împreună.
0

#6 Utilizator offline   Mihaita-M 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 23 August 2007 - 07:31 PM

Harald, de ce nu deschizi tu un cabinet de sfaturi competente adresate persoanelor incompetente ?
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 23 August 2007 - 07:34 PM

Vezi postareaMihaita-M, la Aug 23 2007, 08:31 PM, a spus:

Harald, de ce nu deschizi tu un cabinet de sfaturi competente adresate persoanelor incompetente ?

8) Tu când ai luat ban ultima dată cu codul ăla de Marlboro? :spiteful:

Vezi postareatorquemada, la Aug 23 2007, 08:10 PM, a spus:

ai 22 ani...vei afla in timp ca femeia este imprevizibila daca nu ai stiut pana acum...nimeni nu poate "explica" femeia

Că nu o poate "explica" nimeni, de-acord. Am spus cândva pe acest forum că nimeni nu poate înţelege ce se află în mintea unei femei, nici măcar ea însăşi :bb: Dar femeile nu sunt chiar atât de imprevizibile cum le place lor să se creadă. Într-o relaţie, trebuie observate atitudinile partenerei şi urmărite reacţiile ei, după care nu mai e aşa de greu să o înţelegi şi să-i anticipezi comportamentul.

Dar bărbaţilor nu le pasă de astfel de lucruri, de-obicei. Se străduiesc să intre în graţiile partenerei, după care nu le mai pasă de nimic şi se miră când femeia devine "imprevizibilă" :roll:

Aceasta postare a fost editata de harald: 23 August 2007 - 07:50 PM

0

#8 Utilizator offline   dubito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 06

Scris 23 August 2007 - 07:57 PM

Vezi postareaandre tarig, la Aug 23 2007, 07:49 PM, a spus:

Am avut o relatie de 2 luni cu o fata ce o cunosteam(eram amici) de 3 ani, si la inceputul verii ne-am hotarat sa fim impreuna! totul a fost extraordinar, reuseam sa comunicam, eram pe aceeasi lungime de unda.Amándoi suntem incapatzanatzi si foarte orgoliosi dar pe durata relatiei am reusit sa facem compromisuri, si va spun ne-a fost foarte bine impreuna( ca sa o citez pe ea : ``a fost ca un basm``).Cel mai trist este ca ``a fost`` si numai este, motivul nu-l cunosc, ideea este ca am facut ceva care a deranjat-o foarte mult, si de atunci ea mi-a spus ca ar fi mai bine sa ramanem prieteni( si daca sunt deacord cu acest lucru).Am incercat sa vb cu ea, despre motivul pt care neam despartit, dar nu a vrut sa-mi spuna nimic.Nu stiu cum sa ma comport cu ea(acum) pt ca inca mai imi este drag de ea!Sa ramanem doar prieteni?Sa o uit?Sa incerc sa ma impac cu ea?Sa fiu indiferent si sa o las pe ea sa decida?Nu stiu!!!Tot ce-mi doresc e sa fac ceea ce trebuie(pt. ca am 22 ani si pana acuma nu am intalnit o fata ca ea,in toate celelalte relatzii).Aaaaa si va rog sa nu va ganditzi k am inselat-o, sa jignit-o, chiar mam purtat frumos cu ea.

Cred ca ar trebui sa o provoci la o discutie daca nu ti-e f clar motivul despartirii. Macar sa stii in ce ape te scalzi. :spiteful: E copilaresc asa, 'iti dau papucii ca m-a deranjat ceva la tine dar nu iti spun ce'. Cel putin asa se intelege din ce ai zis tu. Afla mai multe si vezi dupa... 8)
0

#9 Utilizator offline   L&M 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 29-December 06

Scris 24 August 2007 - 09:43 AM

Incearca sa discuti cu ea. Sunt sanse minime sa-ti spuna motivul despartirii (si sanse mari sa inventeze unul de moment). Intr-o asemenea situatie cel mai bine este sa pleci si sa nu te mai uiti inapoi.
Sa nu faci niciodata greseala sa ramai "amic" cu fetele de care te desparti daca tii la linistea ta sufleteasca.
0

#10 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 24 August 2007 - 09:36 PM

Move on! S-ar putea sa ii pari mai interesant daca te interesezi de altcineva... :P
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Infidelitate ?!!! catzelus  31 16.868
Topic inchis Imi pare ca m-am indragostit, si asta ii rau...
O istorie in care nu sunt sigur ce sa fac... am nevoie de ajutor!
Serghei W Bouche  31 5.651
Topic inchis Cele mai penale declaratii de dragoste su texte de agatat...
care sunt cele mai penale declaratii de dragoste su texte de agatat pe
Lacusta_Neagra  18 15.490
Topic inchis Ce faci daca...?! * * * - -
spune ca nu esti genul lui dar ...
Andruta*  66 10.447
Hot Topic (New) Cadou de 8 Martie
Striptease masculin cu Chippendales
The Unknown  31 16.593