Salt la continut


Fotografie

Print Screen


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
9 replici la acest subiect

#1 algebra

algebra

    Garoafa

  • Full Members
  • StricaStrica
  • 52 mesaje

Scris 10 May 2005 - 06:21 PM

Cum se foloseste comanda Print Screen?Trebuie sa fie ceva mai complicat decat simpla apasare a butonului, din moment ce la mine nu merge, e ceva cu setarile de la imprimanta?
  • 0

Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

#2 ALX

ALX

    I reject your reality and substitute my own

  • Advanced Member
  • StricaStricaStricaStricaStrica
  • 662 mesaje

Scris 10 May 2005 - 07:45 PM

Print Screen-ul se foloseste atunci cand vrei sa faci un screensot (pratic tot ce se vede pe monitor sa salvezi intr-un fisier de imagine)
Asadar, Print Screen, deschizi Paint-ul (Start->Programs->Accesories->Paint), iar de acolo de pe tab-ul de sus de la "Edit" selectezi "Paste".
Astfel pe suprafata de lucru iti va aparea imaginea de pe descatop.
Poti salva fisierul respectiv (in general bmp-urile sunt destul de mari...de la 3 MB in sus in cazul screensoturilor), dar poti sa convertesti BMP in JPG care ocupa mult mai putin folosing IrfanView sau un alt editor de imagine.
  • 0

#3 bobby00778

bobby00778

    Cititor..

  • Full Members
  • StricaStricaStrica
  • 129 mesaje

Scris 11 May 2005 - 10:21 AM

De mentionat ca tasta Print Screen nu printeaza nimic.. cred ca asta nu ai inteles tu.. PrintScreen doar copiaza in clipboard..
  • 0

#4 TZEP

TZEP

    om rau !

  • Advanced Member
  • StricaStricaStricaStricaStrica
  • 887 mesaje

Scris 11 May 2005 - 10:23 AM

dai PrintScreen pe urma te duci in paint dai ctrl+v si pe urma...

Aceast mesaj a fost editat de crs_tzep: 11 May 2005 - 10:24 AM

  • 0

#5 algebra

algebra

    Garoafa

  • Full Members
  • StricaStrica
  • 52 mesaje

Scris 11 May 2005 - 03:57 PM

Aha, aveam nevoie de explicatiile astea. Acum nu mai ramane decat sa printez.
  • 0

#6 pisces

pisces

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 11 mesaje

Scris 04 August 2005 - 05:14 PM

partea negativa este ca nu poti sa faci decat un print / o data, cu descrierea de mai sus.

eu folosesc un programel foarte bun si foarte simplu ( cauta pe google "snapsaver ") cu care poti sa faci serii nelimitate de printuri,pe care ti le salveaza direct in formatul .jpg ,numerotate frumos, acolo unde vrei tu. apesi pe tasta print si tac, apare poza acolo unde vrei tu sa-o salvezi ,fara program extern de grafica.
  • 0

#7 timida

timida

    par increzuta...?

  • Full Members
  • StricaStrica
  • 92 mesaje

Scris 15 August 2005 - 03:35 PM

Cu tasta Print Screen se capteaza intreg ecranul, cu toate ferestrele existente pe descatop. Utilizand combinatia de taste Alt+Print Screen se capteaza doar fereastra activa.
Observatie:
Lipitrea imaginii (Ctrl+V) se poate efectua atat in programul Paint, cum bine ati spus voi dar si in orice alta aplicatie Office (incercati de ex. sa lipiti in MsWord).

sa-auzin numai de bine! :oca:
  • 0

#8 UnCaineMurdar

UnCaineMurdar

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 10 mesaje

Scris 19 July 2007 - 06:59 PM

Cum pot sa fac Print Screen daca butonul de print screen de pe tastatura nu functioneaza? :)
  • 0

#9 EmmaD

EmmaD

    Orhidee

  • Advanced Member
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 1700 mesaje

Scris 19 July 2007 - 09:08 PM

Cum pot sa fac Print Screen daca butonul de print screen de pe tastatura nu functioneaza? :)


Incearca o alta tastatura si vezi daca merge.
  • 0

#10 Inger Sedat

Inger Sedat

    Pustiu...

  • Advanced Member
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 1175 mesaje

Scris 13 August 2007 - 04:34 PM

Cum pot sa fac Print Screen daca butonul de print screen de pe tastatura nu functioneaza? :lol:


Exista si programe speciale. Cauta pe google - Screen grab
  • 0