sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ce sa fac ca asa nu mai rezist mult...:( sfaturi ...sfaturi si iar sfaturi..pls Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   florin-marius 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 23 August 2007 - 01:55 PM

am o relatie de 3 ani si 9 luni.cind ne-am intilnit nu eram in facultate si acum am terminat-o.la inceput a fost greu,am trecut prinmulte amindoi din cauza....din cauza alor mei care nu o vroiau cu toate ca nu au cunoscut-o atunci si nici pin ain ziua de azi nu o cunosc.preacum ziceam,am trecut prin multe,certuri cu ai mei(eu),din cite imi dau seama si ea a avut citeva certuri cu ai ei din cauza mea( dar ea nu mi-a zis),ne-am despartit,ne-am impacat d emai multe ori dar nu din cauza noastra ci pt ca eu nu mai rezistam sa vin acasa si sa ma cert cu ai mei.Ne iubeam ,chiar daca relatia noastra era interzisa,ne iubeam si nimik nu conta.si asa au trecut 3 ani si 9 luni......
la locul de munca eu cunosc o tip ade 5 ani,am fost prieteni,prieteni ff buni ,dar doar atit,eram si suntem inca ca 2 frati(dak are ceva pe suflet ma suna sau eu dak am ceva o sun,vb..etc..)de circa 1 an insa prietenia mea cu acasta fata de la servici tinde sa devina mult mai mult,am fost in grecia impreuna,la mare,ma munte de nenumarate ori.( inultima perioada de mai multe ori si inainte de acest an de mai putine ori dar insotiti de prieteni comuni).
acum sa sa fac? cu ambele ma simt bine;cu maria(fata de 3.9 ani) sunt cu ea de mult,m-am obisnuit,o iubesc... dar are anumite momente cind "parca vine peste mine" imi cere sa ne intilnim,declaratii ( eu nu sunt genul cu declarati de dragoste si alte cele.....)vrea sa fim mereu impreuna,etc.irina(fata de la servici) e mai rece,din cite mi-am dat seama,in sensul ca e mai mult genul meu,plimbareatza,fara "iubi", " puishor" , " ce mai faci iubire" etc...ma simt bine cu ea cind suntem impreuna dar cum am zis intre noi a fost si este o strinsa prietenie si nu am vb noi de iubire si dragoste cu privire la noi.
multi spun: cu maria iti sta bine,va potriviti..etc...altii (tot asa de multi) spun ca irina ar fi de mine ca tot asa ne potrivim,ca suntem facuti unul pt altul.maria stiu sigur ca ma iubeste,cu irina ar fi ca si um as incepe o relatie noua si nush cum va fi,cum ne vom privi dak noi am fost atit timp prieteni si sincer nici nu situ dak chiar vrea sa fie cu mine( fetele din anturajul ei zic ca ea chiar vb de mine si ca i-ar place sa fie cu mine).
maria: e din buzau,
irina : bucuresti.
acum am gindesc si la alt punct de vedere:eu voi avea o meserie in care la ocuparea locului d emunca trb sa se dea acordul parintilor mei si al fetei cu care sunt ca e de acord cu ceea ce o sa fac eu.in certurile de la inceput ai mei au zis ca nu vor fi de acord nicioata cu maria,iar pe irina o cunosc si ai mei si le place de ea( nu ca ar conta prea mult ,dar......)
ce repercusiuni va avea certurile din trecut dak eu m avoi casatori cu maria?
sa ma despart de maria parca nu-mi vine,tin la ea dar nush dak o mai iubesc asa cum ar trb cu toate ca ea chiar ma iubesc,e o fat aca re iubeste ce are linga ea din tot sufletul,dar cu mine cum ramine?
in sperantza ca nu v-am plictisit prea mult cu povestea mea astept un sfat,un raspuns...nush...orice... :spiteful:
PS:va dati seama,cu ai mei parinti nu pot vb dastea ca banuiesc raspunsul lor,iar cu prietenii stiti cum e....( si adv e ca nu am nici un prieten adv).

Aceasta postare a fost editata de florin-marius: 23 August 2007 - 01:59 PM

0

#2 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 23 August 2007 - 02:13 PM

Eu iti spun sa nu dai "vrabia din mana pt.cioara dupa gard".E o expresie de care eu m-am lovit de nenumarate ori pana am invatat sensul ei.Iar acum imi e bine.In fond si la urma urmei nu traiesti cu lumea sau cu parintii,intr-un final vei trai cu aleasa inimii tale si importanti veti fi voi 2,nu parintii sau mai stiu eu cine.Este viata ta,gandeste-te!Oare se merita sa "dansezi dupa cum ti se canta"?
0

#3 Utilizator offline   florin-marius 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 August 2007 - 02:22 PM

Vezi postareaHellenaJ, la Aug 23 2007, 03:13 PM, a spus:

Eu iti spun sa nu dai "vrabia din mana pt.cioara dupa gard".E o expresie de care eu m-am lovit de nenumarate ori pana am invatat sensul ei.Iar acum imi e bine.In fond si la urma urmei nu traiesti cu lumea sau cu parintii,intr-un final vei trai cu aleasa inimii tale si importanti veti fi voi 2,nu parintii sau mai stiu eu cine.Este viata ta,gandeste-te!Oare se merita sa "dansezi dupa cum ti se canta"?

chestia cu paritii am spus-o asa, ce context se creaza...nu conteaza prea mult dar este un vactor de luat in seama avind in vedere ceea ce eu voi face
la chestia cu cioara....ma gidesc si eu...

ms....
0

#4 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 23 August 2007 - 02:23 PM

Eu te sfatuiesc sa faci ceea ce este mai bine pentru tine.Celelalte se rezolva de la sine.Numai bine iti doresc!
0

#5 Utilizator offline   alexandra_al 

• Ghiocel

Scris 23 August 2007 - 02:30 PM

buna cf??eu nu fac prea bine sunt tristaaaaaaaaa:(( :spiteful:( 8)( imi vine sa urlu .....sa plang si sa nu mai facnimik alceva
0

#6 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 23 August 2007 - 02:30 PM

La chestia cu cioara si vrabia sunt de acord. De multe ori m'am ghidat dupa vb asta si mi'a fost bine. E important ceea ce simti tu, analizeaza'ti bine sentimentele. Parintii tai cred ca se vor mai linisti cand o vor cunoaste pe Maria. Cred ca asa ar fi facut si in cazul Irinei daca nu o cunosteau. Nu te lasa influentat de ei, ci de ceea ce simti tu.
0

#7 Utilizator offline   IuliaDy 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 23 August 2007 - 02:41 PM

Tu deja inclini sa o alegi pe Irina. Din postul tau reiese ca iti place sa petreci mult timp in compania ei, sa mergeti in excursii impreuna, iti place caracterul ei in schimb sint atitudini ale Mariei care incep sa te "enerveze". Deci...
0

#8 Utilizator offline   florin-marius 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 August 2007 - 03:13 PM

Vezi postareaIuliaDy, la Aug 23 2007, 03:41 PM, a spus:

Tu deja inclini sa o alegi pe Irina. Din postul tau reiese ca iti place sa petreci mult timp in compania ei, sa mergeti in excursii impreuna, iti place caracterul ei in schimb sint atitudini ale Mariei care incep sa te "enerveze". Deci...

dap,dar stii cum e cu irina nu suntem inca iubiti si nu stam ff fmult impreuna dar poate si la ea nu-mi place ceva;ce-i drept in timpul in care stam impreuna nu ma deranjeaza ceva ff fmult incit sa ma puna pe ginduri.
0

#9 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 23 August 2007 - 03:22 PM

Vezi postareaflorin-marius, la Aug 23 2007, 04:13 PM, a spus:

dap,dar stii cum e cu irina nu suntem inca iubiti si nu stam ff fmult impreuna dar poate si la ea nu-mi place ceva;ce-i drept in timpul in care stam impreuna nu ma deranjeaza ceva ff fmult incit sa ma puna pe ginduri.

Ai tradat-o pe Maria deja in inima ta.... nu e nevoie sa se fi intamplat ceva cu Irina... tradarea e deja prezenta.
0

#10 Utilizator offline   dana70 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-July 07

Scris 23 August 2007 - 03:25 PM

pai, de ce n-ai plecat cu Maria in Grecia, la munte si la mare, daca tot erati impreuna? :spiteful:
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis cum sunt mai frumoase ele? goale sau imbracate?
din misoginism...strict pentru barbati!
Ravl  118 20.383
Topic inchis Chestionar:    Profesie vs. Iubire Armina  16 6.051
Topic inchis Chatul - doar o distractie sau ceva mai mult?
Este chatul o modalitate de a-ti insela partenerul?
adina2001adina  39 8.704
Topic inchis Replica feminina
HI HI HI
bydy  41 10.283
Topic inchis cum ne descurcam cu incapatanatii? sado  73 7.333