la locul de munca eu cunosc o tip ade 5 ani,am fost prieteni,prieteni ff buni ,dar doar atit,eram si suntem inca ca 2 frati(dak are ceva pe suflet ma suna sau eu dak am ceva o sun,vb..etc..)de circa 1 an insa prietenia mea cu acasta fata de la servici tinde sa devina mult mai mult,am fost in grecia impreuna,la mare,ma munte de nenumarate ori.( inultima perioada de mai multe ori si inainte de acest an de mai putine ori dar insotiti de prieteni comuni).
acum sa sa fac? cu ambele ma simt bine;cu maria(fata de 3.9 ani) sunt cu ea de mult,m-am obisnuit,o iubesc... dar are anumite momente cind "parca vine peste mine" imi cere sa ne intilnim,declaratii ( eu nu sunt genul cu declarati de dragoste si alte cele.....)vrea sa fim mereu impreuna,etc.irina(fata de la servici) e mai rece,din cite mi-am dat seama,in sensul ca e mai mult genul meu,plimbareatza,fara "iubi", " puishor" , " ce mai faci iubire" etc...ma simt bine cu ea cind suntem impreuna dar cum am zis intre noi a fost si este o strinsa prietenie si nu am vb noi de iubire si dragoste cu privire la noi.
multi spun: cu maria iti sta bine,va potriviti..etc...altii (tot asa de multi) spun ca irina ar fi de mine ca tot asa ne potrivim,ca suntem facuti unul pt altul.maria stiu sigur ca ma iubeste,cu irina ar fi ca si um as incepe o relatie noua si nush cum va fi,cum ne vom privi dak noi am fost atit timp prieteni si sincer nici nu situ dak chiar vrea sa fie cu mine( fetele din anturajul ei zic ca ea chiar vb de mine si ca i-ar place sa fie cu mine).
maria: e din buzau,
irina : bucuresti.
acum am gindesc si la alt punct de vedere:eu voi avea o meserie in care la ocuparea locului d emunca trb sa se dea acordul parintilor mei si al fetei cu care sunt ca e de acord cu ceea ce o sa fac eu.in certurile de la inceput ai mei au zis ca nu vor fi de acord nicioata cu maria,iar pe irina o cunosc si ai mei si le place de ea( nu ca ar conta prea mult ,dar......)
ce repercusiuni va avea certurile din trecut dak eu m avoi casatori cu maria?
sa ma despart de maria parca nu-mi vine,tin la ea dar nush dak o mai iubesc asa cum ar trb cu toate ca ea chiar ma iubesc,e o fat aca re iubeste ce are linga ea din tot sufletul,dar cu mine cum ramine?
in sperantza ca nu v-am plictisit prea mult cu povestea mea astept un sfat,un raspuns...nush...orice...
PS:va dati seama,cu ai mei parinti nu pot vb dastea ca banuiesc raspunsul lor,iar cu prietenii stiti cum e....( si adv e ca nu am nici un prieten adv).
Aceasta postare a fost editata de florin-marius: 23 August 2007 - 01:59 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis