in dragoste indiferenta-i cea mai grea? oare?
Scris 22 August 2007 - 09:00 PM
sunteti de parere ca indiferenta este cea mai grea de indurat intr-o relatie?exista si altceva mai rau?
Scris 23 August 2007 - 11:13 AM
reamonn1, la Aug 22 2007, 10:00 PM, a spus:
sunteti de parere ca indiferenta este cea mai grea de indurat intr-o relatie?exista si altceva mai rau?
Indiferenta creeaza o stare de vid intr-o relatie dar parca nu acest lucru este cel mai rau. Intr-un asemenea punct daca partenerii mai au resurse pentru putina visare, ceva fantezie se mai poate recupera.
Cel mai greu de indurat este minciuna, tradarea...
Scris 23 August 2007 - 11:20 AM
mda...tractorul ara ogorul, etc.
in cazul in care celalalt isi manifesta indiferenta fata de tine, relatia respectiva exista-sau a inceput sa existe- doar in capul tau. voi trece cu vederea faptul ca indiferenta este in 90% din cazuri un apanaj inchipuit al orgoiului feminin care reflecta cam aiurea lipsa disponoibilitatii partenerului de a face oricand orice partenera are chef(nu vrei sa mergi cu mine la mall sa ne plimbam 5 ore pin magazine???nu iti pasa de mine, esti indiferent, nu ma mai iubesti)...
cam atat
in cazul in care celalalt isi manifesta indiferenta fata de tine, relatia respectiva exista-sau a inceput sa existe- doar in capul tau. voi trece cu vederea faptul ca indiferenta este in 90% din cazuri un apanaj inchipuit al orgoiului feminin care reflecta cam aiurea lipsa disponoibilitatii partenerului de a face oricand orice partenera are chef(nu vrei sa mergi cu mine la mall sa ne plimbam 5 ore pin magazine???nu iti pasa de mine, esti indiferent, nu ma mai iubesti)...
cam atat
Scris 23 August 2007 - 11:39 AM
9lives1left, la Aug 23 2007, 12:20 PM, a spus:
mda...tractorul ara ogorul, etc.
cam atat
cam atat
ei, hai ca nu-i chiar asa...
in momentul in care vezi ca partenerul tau nu mai reactioneaza la nimic...cand vezi ca ,daca ai vreo problema in cuplu, si-ti doresti sa intelegi de ce s-a ajuns acolo....si incerci sa comunici, iar el/ea....prefera sa citeasca sau sa se uite la tv....si-ti spune..."hai, lasa-ma ca n-am chef, am ceva mai bun de facut"......sau, sa vii acasa, fericit/a si bine dispus/a....si sa vrei sa-i impartasesti si lui/ei bucuria ta.....iar respectivul sa-ti "taie" elanul, uitandu-te la tine cu o figura de-aia care spune...."e, na....ca ma doare pe mine-n cot de bucuria ta".....pt. mine, asta inseamna indiferenta.
si doare-a naibii de tare....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sweet november | nightwish | 98 | 19.129 |
|
Dragostea nu are culoarea gri | relu.enescu | 88 | 18.678 |
|
sunteti gelosi? | giorgiana | 173 | 18.399 |
|