Sunt foarte trista. Mia-m pierdut pisica
Scris 22 August 2007 - 09:49 AM
Mi-am pierdut pisica in zona Raul Doamnei (Drumul Taberei), cel mai probabil a cazut de la balcon si cred ca este foarte speriata mititica, mai ales ca nu iese niciodata din casa, mi-e teama ca va muri de foame si de sete, va rog sa ma ajutati sa o gasesc. Este de talie mijlocie, tigrata cu negru si maro,alba pe burtica,labute si pe botic, are 7 ani si raspunde la numele de Mitubisa. Intamplarea s-a petrecut in data de 17 august 2007. Daca ati vazut-o, sau daca stiti ceva, va rog sa ma contactati la nr. de tel:0747.531.915- Corina. Va multumesc.
Scris 22 August 2007 - 11:09 AM
Corina draga...fa niste afise...pune si poza ei si lipeste peste tot in zona aia afisele..poate ajuta..e plina de trafic zona aia..succes mult.
Scris 22 August 2007 - 08:38 PM
Lipeste niste anunturi in zona. Ofera neaparat si recompensa. Asa mi-am recuperat si eu pe vremuri pisica pierduta timp de 3 saptamani. Pe "recuperatori" i-a atras recompensa.
Scris 28 August 2007 - 10:59 AM
Scris 28 August 2007 - 02:39 PM
Imi pare rau.
Daca tot nu apare eu zic sa canalizezi dragostea catre alta pisicuta. Cand a murit Himar I a urmat imediat HImar al II.-lea.
Daca tot nu apare eu zic sa canalizezi dragostea catre alta pisicuta. Cand a murit Himar I a urmat imediat HImar al II.-lea.
Scris 28 August 2007 - 03:46 PM
Este mult prea devreme pentru a-mi cauta alta. Mitu a fost unica...Si asa va ramane in sufletul meu. Iubesc animaele dar cu Mitu era altceva. Intre noi era o legatura pe care n-o poti descrie in cuvinte. Nici o alta pisica nu-i va putea lua locul in inima mea...
Scris 11 September 2007 - 08:15 AM
Tu unde ai pus poza cu motanul? Sau ai fost prea ocupat ? Poza! Poza! Vrem sa-l vedem!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
animalut de casa | me my self and i | 20 | 10.998 |
|
adoptie pisicutz
ofer pisicutz pentru adoptie |
mer.claudia | 0 | 2.026 |
|
''ce e mai bun decat 1 airedale,,,,,,,2 airedali'' | cookie342 | 0 | 1.158 |