In sfirsit,cineva care gindeste asemenea mie!

Si eu urasc nuntile...Le gasesc oripilante.Nu stiu de unde si de ce aveam fixatia ca eu,cind ma voi imbraca mireasa,voi muri.Mi s-a spus ca am farmece,blesteme,cununiile legate...ca intr-o viata anterioara mi-am ucis barbatul si ca in aceasta viata,va trebui sa platesc,ca voi fi mereu singura...chiar daca ma voi cununa civil,religios nu o voi face niciodata.Cred ca "ceva" este fiindca,sunt feminista convinsa iar de casatorit,m-am casatorit dupa virsta de 40 de ani si nici atunci in conditii normale.
De acord cu tine ca nuntile nu sunt o placere ci un mare stres!
In rochie de mireasa obligatoriu si indiscutabil alba(simbolul puritatii),desculta si cu prieteni si straini deopotriva,ce traiesc sau retraiesc emotia momentului alaturi de noi in mijlocul naturii si fara reguli,iata, cum vad eu nunta perfecta...

Bortoasele,umflate de ..."pacat",care vin in fata lui D-zeu si a lumii imbracate in rochie alba de mireasa,sunt o rusine,o prostire-n fata,o pata pe albul rochiei si nu numai! Macabra,oribila imagine!

Ar trebui huiduite!
Cu schimbarea culorii rochiei de mireasa nu prea as fi de acord fiindca,daca nu e alba,nu mai e rochie de mireasa ci o ...simpla rochie;oarecare,de ocazie!
Dar,oricum...e recomandata celei albe atunci cind mireasa nu mai e "pura".E un semn de bun simt si respect pentru D-zeu care,nu poate fi pacalit caci el,stie totul...
Acum,puteti arunca cu rosii...

dar,asta-i adevarul!