sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Urasc nunta... Cu o nunta suntem datori cu totii..... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 23 September 2007 - 03:59 PM

Vezi postareaBagherra, la Sep 23 2007, 04:42 PM, a spus:

Bortoasele,umflate de ..."pacat",care vin in fata lui D-zeu si a lumii imbracate in rochie alba de mireasa,sunt o rusine,o prostire-n fata,o pata pe albul rochiei si nu numai! Macabra,oribila imagine! :pardon: Ar trebui huiduite!
Dar,oricum...e recomandata celei albe atunci cind mireasa nu mai e "pura".E un semn de bun simt si respect pentru D-zeu care,nu poate fi pacalit caci el,stie totul... :)
Acum,puteti arunca cu rosii... :beee: dar,asta-i adevarul!

N-am rosii, da' am niste sos de ciocolata cu care-ti voi face poala rochiei..... cacanie!
De cand o muiere insarcinata e o rusine pt Dumnezeu?
Ca la noi asa-i traditia sa avem rochie alba e doar o scorneala omeneasca, nicidecum n-a decretat asa sfantu' petru.
Uita-te la celelalte semintii care se-mbraca-n alb la inmormantari etc.

Respecta-l tu pe Dumnezeu printr-o gandire PURA, nu printr-o boarfa colorata sau nu!
0

#22 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 24 September 2007 - 10:51 PM

Vezi postareaBagherra, la Sep 23 2007, 03:42 PM, a spus:

In sfirsit,cineva care gindeste asemenea mie! :think: Si eu urasc nuntile...Le gasesc oripilante.Nu stiu de unde si de ce aveam fixatia ca eu,cind ma voi imbraca mireasa,voi muri.Mi s-a spus ca am farmece,blesteme,cununiile legate...ca intr-o viata anterioara mi-am ucis barbatul si ca in aceasta viata,va trebui sa platesc,ca voi fi mereu singura...chiar daca ma voi cununa civil,religios nu o voi face niciodata.Cred ca "ceva" este fiindca,sunt feminista convinsa iar de casatorit,m-am casatorit dupa virsta de 40 de ani si nici atunci in conditii normale.
De acord cu tine ca nuntile nu sunt o placere ci un mare stres!
In rochie de mireasa obligatoriu si indiscutabil alba(simbolul puritatii),desculta si cu prieteni si straini deopotriva,ce traiesc sau retraiesc emotia momentului alaturi de noi in mijlocul naturii si fara reguli,iata, cum vad eu nunta perfecta... :)
Bortoasele,umflate de ..."pacat",care vin in fata lui D-zeu si a lumii imbracate in rochie alba de mireasa,sunt o rusine,o prostire-n fata,o pata pe albul rochiei si nu numai! Macabra,oribila imagine! :D Ar trebui huiduite!
Cu schimbarea culorii rochiei de mireasa nu prea as fi de acord fiindca,daca nu e alba,nu mai e rochie de mireasa ci o ...simpla rochie;oarecare,de ocazie!
Dar,oricum...e recomandata celei albe atunci cind mireasa nu mai e "pura".E un semn de bun simt si respect pentru D-zeu care,nu poate fi pacalit caci el,stie totul... :cheer:
Acum,puteti arunca cu rosii... :P dar,asta-i adevarul!
Io n-am fac
acuma zau, ma alatur Diclonei cu acelasi soc de ciocolata :x Io n-am facut cununie religioasa, ca n-am vrut. Dar numai in Ro. se mai poarta albul la mirese si negrul la morti! (si nici asta peste tot)

Ce sa zic? eram insarcinata in luna a treia cand m-am hotarat sa ma casatoresc cu tatal fetei mele care deja a vea 4 ani! Si sa fiu a naibii daca
m-am rusinat, sau daca a vrut cineva sa dea cu pietre in mine!

Aceasta postare a fost editata de L_Raven: 24 September 2007 - 10:53 PM

0

#23 Utilizator offline   sioux 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-September 07

Scris 24 September 2007 - 11:14 PM

cate rochii colorate pt mirese ati vazut?! stiti cat e de frumoasa o rochie alba lunga clasica clopot dar care are broderie neagra! cand m-am maritat si-am facut nunta religioasa dupa 7ani sa fi avut si eu o rochie ca cea despre care v-am pomenit. dar era comunismul si locuiam intr-un bloc in care toti lucrau la secu sau armata si era interzis sa te inchini. m-am dus in blocul de vis- a- vis m-am imbracat mireasa cu o rochie imprumutata am plecat la biserica m-am intors tot in blocul de vis a vis mi=am pus pe mine o "rochie de cununie civila" . si-a venit revolutia si fotograful a fugit in canada fara sa developeze pozele. asa ca habar n-am cum am aratat. dar ma duc si mai inchiriez odata o super rochie si-mi fac poza. sau poate ma duc intr-un mall si-l pun pe sot sa-mi faca poze. sigur .... e frumos sa fii mireasa....modernismele aste nu rezista mult. lumea e mult mai conservatoare si uneori nu strica
0

#24 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 27 September 2007 - 06:57 PM

Bortoasele,umflate de ..."pacat",care vin in fata lui D-zeu si a lumii imbracate in rochie alba de mireasa,sunt o rusine,o prostire-n fata,o pata pe albul rochiei si nu numai! Macabra,oribila imagine! :D Ar trebui huiduite!

:o: aaaaa.... oau ! da' ce-ai patit, te-ai trezit cu gatu' stramb? :doh:

Dar,oricum...e recomandata celei albe atunci cind mireasa nu mai e "pura".E un semn de bun simt si respect pentru D-zeu care,nu poate fi pacalit caci el,stie totul... :P
Acum,puteti arunca cu rosii... :P dar,asta-i adevarul!

pura, adica virgina? pura, adica nebortoasa? si ce are ritualul religios de nunta cu Dumnezeu ? ;)
0

#25 Utilizator offline   adnana 

• Irezistibila
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 06 October 2007 - 10:39 PM

Si eu sunt nuntofoba doar la neamurile mele,ma enervez cand se imbata tata sau unchiu si vin sa ma ia la dans si ma invart de mama focului sau ca trebuie sa ma imbrac super decent
La prieteni e altceva :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de adnana: 06 October 2007 - 10:40 PM

0

#26 Utilizator offline   mirelusha_79 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 13 October 2007 - 03:21 PM

Buna sunt noua si mie imi plac nuntile!
Sa sti ca ar trebui sa fie un moment unic nunta. Daca te ingrozesc cele traditionale inventeaza una, o faci cum iti place tie.
EU AS VREA SA CHEM O VEDETA LA NUNTA . MA AJUTA CINEVA?
0

#27 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 13 October 2007 - 03:44 PM

Vezi postareamirelusha_79, la Oct 13 2007, 04:21 PM, a spus:

Buna sunt noua si mie imi plac nuntile!
Sa sti ca ar trebui sa fie un moment unic nunta. Daca te ingrozesc cele traditionale inventeaza una, o faci cum iti place tie.
EU AS VREA SA CHEM O VEDETA LA NUNTA . MA AJUTA CINEVA?

O vedeta care sa faca ce?
Doar sa-ti haleasca ceafa de porc din farfurie, sa-ti suga vinu' din pahare sau sa-ti efectueze un numar artistic (inghitit de sabii, unduire şold stanga-dreapta, cantat live, furat soţ, show erotic etc)?

"Ş-altă dată, ş-altă dată..........!"
0

#28 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 12 December 2007 - 07:22 PM

spanac ! nu-mi plac nuntile, sunt un fel de CAR tiganesc
0

#29 Utilizator offline   betty&deli 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 14 December 2007 - 07:38 PM

eu vad lucrurile asa: nunta=chef si daca-i chef...atunci asa sa fie si cui nu-i place sa nu pofteasca :o: fiecare cum isi organizeaza nunta asa o are, si acum sunt atatea firme care-ti iau chiar si grija asta de pe cap incat nu vad unde-i stresu. Am fost la nunti pregatite de cu mai bine de un an inainte si au fost mai naspa decat cele organizate cu o luna inainte. Pana la urma conteaza si invitatii cat de bine stiu sa se distreze, iar restul sunt doar detalii...
0

#30 Utilizator offline   Fantomica 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-December 07

Scris 17 December 2007 - 12:27 PM

Buna tuturor!Nici eu nu ma dau in vint dupa nunti,dar am supravietuit nuntii mele.Initial am fost total impotriva acestui eveniment,(am facut cununia civila mai intii si o petrecere cu familia),dar sotul meu si-a dorit nunta si incet,incet,m-am obisnuit cu ideea si am acceptat-o.Nu am vrut pentru ca ma ingrozea toata agitatia.E destul de greu sa descrii in citeva fraze stresul,nervii si tot ce presupune organizarea unei nunti.Eu si sotul meu am vrut sa ne ocupam de tot(teoretic,practic m-am ocupat mai mult eu pina a venit din voiaj).Am vrut ceva elegant,fara tot felul de traditii care nu ma incinta,recunosc.Mi-au singerat ochisorii cit am innebunit calculatorul cautind modele de invitatii,rochii de mireasa si tot felul de accesorii pentru nunta despre a caror existenta nici nu stiam atunci.Acum sunt experta.Nu are rost sa povestesc toate greutatile intimpinate la fiecare pas,ar fi prea mult de scris.Cu doua saptamini inaintea nuntii simteam ca toti imi sunt dusmani:si sotul si parintii si socrii,eram un pachet de nervi.Am fost nevoiti sa facem si niste compromisuri ca sa fie toata lumea multumita.Bine,nu mai pun la socoteala oboseala,machiajul profesional de ma usturau ochii ca-mi venea sa-mi bag unghiile sa mi-i scot, faptul ca de 3 luni imi tratez dermatita faciala si multe alte inconveniente.Am fost frumoasa,admirata,ce mai conteaza!!! A doua zi ne-am trezit relaxati ca s-a terminat si mindri de noi ca am fost in stare sa ne descurcam.Deci,miresici si miresei,aveti incredere in fortele proprii,fiti calmi si totul o sa fie bine!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Daruri la nunta
sub forma de obiecte
fnicolici1  38 7.879
Replici noi Tot ce am comandat pt nunta
prajituri
Dvali87  1 1.363
Hot Topic (New) Iti calculezi cati bani o sa iti ramana de la nunta?
si daca ti-ai calculat, apoi inseamna ca ti-a mers rau in casnicie?
mihai1982  24 6.385
Replici noi NOU: Caricaturi live pentru nunti
caricaturi facute pe loc invitatilor tai, in timp record
Misterart  2 1.440
Replici noi Informatii utile
nunta
mireasa2007  8 5.282