Mirela_22, la Aug 21 2007, 09:30 PM, a spus:
Dragii mei,
desi sunt femeie, gandul nuntii ma ingrozeste. Nu e vroba de ideea de mariaj, ci de ceremonie in sine. Isaia dantuieste, rudele varstince dantuiesc in rand cu el, tortul are clasicile bobite argintii, iar rochiile de mireasa se gasesc doar in model "clopot" sau cu o trena patetica....
Sunt curioasa dca mai sunt si alte nuntofobe in lumea cea mare...

ceremonia ca ceremonia, dar sa vezi barfa, nemultumirile, discutiile idioate despre ce a facut sau n-a facut fiecare...
1. cu cununia religioasa nu te pot ajuta... dar poti pur si simplu sa n-o faci. desi presupun ca o sa intri in gura rudelor...
2. tortul se rezolva: mentionezi in comanda cum vrei sa fie ornat. eu i-am luat unei bune prietene un tort de ziua ei, cu glazura simpla de ciocolata si pe care scria mare "CEVA"

de ce? pentru ca am sunat-o s-o intreb ce sa scrie pe tort si ea mi-a zis "nu stiu...sa scrie ceva !" a ramas tanti de la cofetarie cu gura cascata, dar am obtinut ce-am vrut.
3. rochia ti-o poti face pe comanda la o croitorie, cu modelul tau. net-ul e mare si modele sunt cu gramada. ai gasit ce-ti place, dai un print si te duci cu jalba-n protap.
stai calma ca am trecut si eu prin asta... inca traiesc !
Aceasta postare a fost editata de dark_light: 22 August 2007 - 03:52 PM