sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Urasc nunta... Cu o nunta suntem datori cu totii..... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Mirela_22 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-August 07

Scris 21 August 2007 - 08:30 PM

Dragii mei,

desi sunt femeie, gandul nuntii ma ingrozeste. Nu e vroba de ideea de mariaj, ci de ceremonie in sine. Isaia dantuieste, rudele varstince dantuiesc in rand cu el, tortul are clasicile bobite argintii, iar rochiile de mireasa se gasesc doar in model "clopot" sau cu o trena patetica....

Sunt curioasa dca mai sunt si alte nuntofobe in lumea cea mare... :D
0

#2 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 21 August 2007 - 09:47 PM

Vezi postareaMirela_22, la Aug 21 2007, 11:30 AM, a spus:

Dragii mei,

desi sunt femeie, gandul nuntii ma ingrozeste. Nu e vroba de ideea de mariaj, ci de ceremonie in sine. Isaia dantuieste, rudele varstince dantuiesc in rand cu el, tortul are clasicile bobite argintii, iar rochiile de mireasa se gasesc doar in model "clopot" sau cu o trena patetica....

Sunt curioasa dca mai sunt si alte nuntofobe in lumea cea mare... :D

Da, eu. Nu pot sa zic ca le urasc dar nici nu ma extaziaza. Si ...sunt maritata. Dar nu am facut nunta. Am facut doar cununia civila + o masa in curte, sub viata de vie cu familia restransa (25 de insi cu totul). Am insistat sa nu ne dea nimeni nici un ban desi doua perechi ne-au dat. Torturile le-am luat de la Capsa si au fost de fructe + de jofra, fara brizbrizuri grotesti. La mine in familie lumea e mai sportiva oricum, nu prea se indoapa.

Nu am avut rochie de mireasa (nu-mi place circul) ci rochie normala, facuta de mine, mai eleganta dar nu foarte. Cununia religioasa am facut-o la o manastire undeva la ocean, in aer liber, aici. Fara detalii, oricum nu intereseaza pe nimeni.

Asa ca te inteleg perfect. :)
0

#3 Utilizator offline   Drifter. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-February 06

Scris 21 August 2007 - 09:50 PM

Nu numai "ceremonia", dar si mariajul in sine mi se pare o aberatie. Consider ca nunta este necesara doar atunci cand cei doi vor copii, ca sa nu barfeasca lumea. In fond, nu se schimba nimic, doar "despatirea" devine o bataie de cap mai mare.
0

#4 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 22 August 2007 - 03:51 PM

Vezi postareaMirela_22, la Aug 21 2007, 09:30 PM, a spus:

Dragii mei,

Sunt curioasa dca mai sunt si alte nuntofobe in lumea cea mare... :focus:

ceremonia ca ceremonia, dar sa vezi barfa, nemultumirile, discutiile idioate despre ce a facut sau n-a facut fiecare... :)

1. cu cununia religioasa nu te pot ajuta... dar poti pur si simplu sa n-o faci. desi presupun ca o sa intri in gura rudelor... :doh:

2. tortul se rezolva: mentionezi in comanda cum vrei sa fie ornat. eu i-am luat unei bune prietene un tort de ziua ei, cu glazura simpla de ciocolata si pe care scria mare "CEVA" :lol: de ce? pentru ca am sunat-o s-o intreb ce sa scrie pe tort si ea mi-a zis "nu stiu...sa scrie ceva !" a ramas tanti de la cofetarie cu gura cascata, dar am obtinut ce-am vrut. :cheer:

3. rochia ti-o poti face pe comanda la o croitorie, cu modelul tau. net-ul e mare si modele sunt cu gramada. ai gasit ce-ti place, dai un print si te duci cu jalba-n protap.

stai calma ca am trecut si eu prin asta... inca traiesc ! :D

Aceasta postare a fost editata de dark_light: 22 August 2007 - 03:52 PM

0

#5 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 22 August 2007 - 03:58 PM

Hm. Eu nu urasc nuntile.Ba din contra,imi plac,le ador. Cum descria cineva pe aici,poate fi nunta cum imi doresc eu,pot face lucrurile intr-un stil original. Mi se pare aberant sa nu ma casatoresc cu tam-tam,cum se spune.Vreau nunta mare,pompoasa...O data sunt mireasa in viata...vreau sa fie o zi de neuitat!
0

#6 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 22 August 2007 - 04:03 PM

Oricum e de neuitat. Nu tre' sa fie si sorcova vesela neaparat pentru cine nu are chef. Oricum fiecare si-o face dupa gusturi si cum pofteste. E liber sa o faca asa.

Aceasta postare a fost editata de a browser: 22 August 2007 - 04:07 PM

0

#7 Utilizator offline   adar 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 06 September 2007 - 12:56 PM

Mi se pare o aberatie sa spui ca urasti nuntile doar pentru ca ai asistat la niste parade de prost gust cu topaiala in fata blocului la care sa se holbeze toti vecinii si strigari de daruri si alte chestii dintr-astea..de te doare mintea... :P O nunta poate fi un eveniment elegant, organizat cu bun gust..si bun simt... nu trebuie sa te impaunezi intr-o rochie cu briz-brizuri...slava Domnului oferta in materie este extrem de generoasa.. si daca...prin absurd nu gasesti ceva pe gustul tau...poti apela oricand la o croitoreasa...Inainte de orice nunta este inceputul unei noi etape si va ramane o amintire frumoasa in viata unui cuplu...si momentul trebuie marcat...intr-o maniera personala evident...Cred ca tebuie sa fii foarte frustrat sa consideri prea mare deranjul sa iti oferi o zi in care sa arati lumii ca esti indragostit....de fapt asta este si scopul...nu? Mai cred insa ca exista si momente potrivite si mai putin potrivite de a face o nunta...in adevaratul sens al cuvantului (cu rochia alba si tot tacamul...)

Aceasta postare a fost editata de adar: 06 September 2007 - 01:25 PM

0

#8 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 06 September 2007 - 12:57 PM

mai asteapta
poate ca icna est tanara sa te gandesti la asa ceva
O sa vina de la sine...
0

#9 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 06 September 2007 - 12:59 PM

Vezi postareaMirela_22, la Aug 21 2007, 09:30 PM, a spus:

.

desi sunt femeie, gandul nuntii ma ingrozeste. ..e. Isaia dantuieste, rudele varstince dantuiesc in rand cu el, tortul are clasicile bobite argintii, iar rochiile de mireasa se gasesc doar in model "clopot" sau cu o trena patetica....

dar cine te obliga sa o facvi clasic ? :P

oricum discutii vor exista, asa ca simtiti'va bine ! :roll:
0

#10 Utilizator offline   stupid_me 

• Bauhambau roz cu picatele albe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 06 September 2007 - 01:32 PM

da de ce e musai sa faci nunta daca urasti pana si gandul de a face nunta?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
*Nu sunt replici noi mirese glamour
cateva poze sugestive pt un look fantastic
Guest__*  -1 352
Hot Topic (New) la o nunta
cati bani se mai pun ?
algebra  66 22.803
Replici noi Adio, prajituri de nunta la pachet
Ordin in timpul sezonilui cald
The Unknown  2 4.530
Hot Topic (New) Atasamente cum iti doresti sa fie la nunta ta?
sau cum a fost...
MariaB  91 25.917
Hot Topic (New) Iti calculezi cati bani o sa iti ramana de la nunta?
si daca ti-ai calculat, apoi inseamna ca ti-a mers rau in casnicie?
mihai1982  24 6.048