madalina_, la Sep 11 2007, 11:21 AM, a spus:
@bac, exact asta mi s-a spus si mie dupa operatie, ca "mi s-a scos tot" si ca nu am motive de ingrijorare... si nimeni nu a facut nici un pronostic pentru cat mai am de trait. Medicul care m-a operat mi-a spus du-te acasa si creste-ti copilul... si sa ma inviti si pe mine la nunta! ( nascusem de curand, ma astepta acasa o fetita de 6 luni ). Fa-ti si limfoscintigrafia, sper sa ai un rezultat bun si la ea....daca tie ti s-a spus acelasi lucru ca si mie, ca s-a scos tot, eu ma gandesc ca o sa ai si tu norocul meu, ce zici? ...si nu ne vom opri la 16 ani, ca eu am de facut o nunta!
Iti doresc numai bine si sa ai o nunta frumoasa! Ocupa-te de asta acum si mai luam legatura apoi daca vrei....
Iti doresc numai bine si sa ai o nunta frumoasa! Ocupa-te de asta acum si mai luam legatura apoi daca vrei....
Multumesc pt raspunsurile atat de optimiste adresa mea de mail este: novacanamaria@yahoo.com va rog poate aveti timp sa mai vorbiti si cu mine sa imi spuneti ce dieta urmati sau ce ati respectat pt a pacalii aceasta boala deabia astept sa vb cu cineva despre asta pt ca sa vorbesc cu familie e foarte greu pt ca ii vad cum sufera cand se gandesc ce se poate intampla si prefer sa creada ca nici eu nu ma mai gandesc la asta. multumesc si astept raspuns pe mail.
Contact
Facebook
Twitter
RSS