sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Invitatii de nunta Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Picike 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-May 10

Scris 28 January 2011 - 10:36 PM

Da sunt eprubete..... nu suntem medici .... dar am avut invitatii de nunta Deosebite :huggles:
0

#32 Utilizator offline   Faith1st 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 05-July 11

Scris 07 July 2011 - 09:38 PM

Pentru cei interesati de invitatii de nunta deosebite, unice, va invit aici http://faith1st.wordpress.com. Culorile si modelele pot fi personalizate, se pot creea modele noi, in functie de preferinte, iar preturile sunt accesibile oricui ;) Spor la pregatiri :)
0

#33 Utilizator offline   Anunturi. 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-July 11

Scris 13 July 2011 - 10:24 AM

Si cam ce pret are o astfel de invitatie?
0

#34 Utilizator offline   Irinaiordache 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-July 11

Scris 17 July 2011 - 03:12 PM

Vezi postareaFaith1st, la 07 July 2011 - 09:38 PM, a spus:

Pentru cei interesati de invitatii de nunta deosebite, unice, va invit aici http://faith1st.wordpress.com. Culorile si modelele pot fi personalizate, se pot creea modele noi, in functie de preferinte, iar preturile sunt accesibile oricui ;) Spor la pregatiri :)

Sunt foarte frumoase! Felicitari! dar sunt atat de nehotarata:(( bine ca facem nunta abia la anul ca sa am timp sa ma hotarasc:) sunt foarte multe modele superbe;))
0

#35 Utilizator offline   Ana_maria85 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 28-October 11

Scris 07 November 2011 - 03:03 PM

Verisoara mea le-a facut singura si arata foarte frumos. Ce-i drept ea are si o anumita indemanare, putin talent artistic, eu nu stiu daca m-as descurca la fel de bine :)

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 07 November 2011 - 06:12 PM
Motiv editare: edit reclama

0

#36 Utilizator offline   Elena1910 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 08-November 11

Scris 08 November 2011 - 01:47 PM

salutare, noi personal am facut comanda de la familymoments.ro si am ramsa multumiti de rezultatul optinut. La ei poti singur sati personalizezi invitatiile, adica poti sa pui pozele mirelor, sati modifici textul si au invitatii pe diverse culori modele, plus la tooate au si pachete de genul card asezare si meniu.

Fisiere atasate

0

#37 Utilizator offline   GravatRO 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-January 12

Scris 17 January 2012 - 02:30 PM

Gravat.ro produce invitatii de nunta in modele, culori si forme variate, invitatii de nunta asamblate manual. De la invitatii nunta simple, la invitatii nunta cu flori si vintage si pana la invitatii de nunta haioase, la noi gasiti aproape orice model de invitatie. SI daca nu gasiti modelul dorit, nu-i nici o problema... il facem la comanda.

Tot pentru nunta facem si carduri nume masa, numere si meniuri nunta, oferim servicii de personalizare pahare miri, sticle sampanie personalizate prin gravura sau cu ecticheta speciala.

Va asteptam pe siteul nostru sa va convingeti singuri.

PS Livrarea se face in toata tara prin curier rapid sau prin colaboratorii nostri (Bucuresti, Iasi, Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj etc.)
0

#38 Utilizator offline   Adriana1986 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 24-January 12

Scris 24 January 2012 - 02:02 PM

Vezi postareaCrinu, la 10 May 2005 - 11:43 AM, a spus:

Dragii mei stiti cumva unde pot gasi invitatii de nunta mai speciale ? Imi puteti da o idee ? Sau cum le pot face singura ? :)

Buna,

Eu am cumparat de la Activ, mai multe informatii precum poze gasesti pe http://www.papet.ro/...nta-botez-etc./
0

#39 Utilizator offline   Eye_of_tiger 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-February 12

Scris 12 February 2012 - 03:48 PM

invitatiile de nunta le-am luat de la Deluxe...daca vrei un alt text fata de ce ofera ei te costa in plus
nu am intampinat probleme de tipar...le-am primit f repede...totul a decurs normal; important este sa te duci direct la sediul lor, pt a vedea multitudinea de invitatii, carduri si plicuri (pe site nu sunt toate)
faza cu sa-ti faci singur invitatiile...nu merita... iti ia mult timp (trebuie hartie buna de tipar, imprimanta buna si altele) platesti mai mult sa-ti faci singura invitatiile decat sa le cumperi din magazin... parerea mea :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de Eye_of_tiger: 12 February 2012 - 03:48 PM

0

#40 Utilizator offline   mada.invitatii 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-January 11

Scris 14 March 2012 - 12:35 PM

Vezi postareaEye_of_tiger, la 12 February 2012 - 03:48 PM, a spus:

invitatiile de nunta le-am luat de la Deluxe...daca vrei un alt text fata de ce ofera ei te costa in plus
nu am intampinat probleme de tipar...le-am primit f repede...totul a decurs normal; important este sa te duci direct la sediul lor, pt a vedea multitudinea de invitatii, carduri si plicuri (pe site nu sunt toate)
faza cu sa-ti faci singur invitatiile...nu merita... iti ia mult timp (trebuie hartie buna de tipar, imprimanta buna si altele) platesti mai mult sa-ti faci singura invitatiile decat sa le cumperi din magazin... parerea mea :yahoo:

Catalog Deluxe la adresa cataloginvitatii
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic