Pagina 1 din 1
Fara analize
Scris 21 August 2007 - 10:16 AM
am si eu o problemutza...am luat 8 luni tri-regol fara pauza si apoi doctorita mea de la planing m-a trecut pe rigevidon.nu mi s-a parut nimic anormal numai k de cateva zile incoace aud numai lucruri nasoale despre rigevidon.nu am facut nici un fel de analize.numai am completat un chestionar cu intrebari de genul daca am facut avort vreodata sau dak ma stiu bolnava de ceva anume,alergica sau altele.nu am avut nici o prrob de sanatate de cand am inceput pilulele, nu m-am ingrasat, si nici altceva.nu stiu dak sa le iau in continuare.heeeeeeeelp pls
Scris 21 August 2007 - 10:47 AM
tutzulik, la Aug 21 2007, 11:16 AM, a spus:
am si eu o problemutza...am luat 8 luni tri-regol fara pauza si apoi doctorita mea de la planing m-a trecut pe rigevidon.nu mi s-a parut nimic anormal numai k de cateva zile incoace aud numai lucruri nasoale despre rigevidon.nu am facut nici un fel de analize.numai am completat un chestionar cu intrebari de genul daca am facut avort vreodata sau dak ma stiu bolnava de ceva anume,alergica sau altele.nu am avut nici o prrob de sanatate de cand am inceput pilulele, nu m-am ingrasat, si nici altceva.nu stiu dak sa le iau in continuare.heeeeeeeelp pls 
newtask, la Aug 21 2007, 11:43 AM, a spus:
nu sunt fata,,sunt baiat,,,,dar sfatul meu este sa nu ceri referintze despre anticonceptionale pe forumurisfatu medicului ginecolog este cel mai bun pentru tinenu te juca cu hormonii......dupa cum stii, aceste pastile sunt un "amestec de hormoni", asa ca mai bine fa asa cum a spus doctorulpentru siguranta ta incearca si la un alt doctor ginecolog si vezi ce spune, referitor la ce trebuie sa iei tu si nu la pastilele in sine.fiecare organism se comporta diferit ( ce-ti face tie bine poate ii face alteia rau si invers)
Aceasta postare a fost editata de newtask: 21 August 2007 - 10:48 AM
Scris 21 August 2007 - 10:54 AM
multam de raspuns.m-ati cam speriat asa k ma voi mai duc la un medic.eu am stat linistita fiindca nu s-a produs nici o schimbare de cand am inceput sa iau pilule dar nu e de glumit.pooooop
Scris 21 August 2007 - 07:40 PM
tutzulik, la Aug 21 2007, 11:54 AM, a spus:
multam de raspuns.m-ati cam speriat asa k ma voi mai duc la un medic.eu am stat linistita fiindca nu s-a produs nici o schimbare de cand am inceput sa iau pilule dar nu e de glumit.pooooop 
De regula un dezechilibru hormonal incepe la inceputul foliei .... chiar din primele zile ai ameteli, voma, etc ...
Daca tu te-ai simtit bine dupa mai bine de o luna ... nu ai motive sa te ingrijorezi ...Doctorul iti va spune acelasi lucru.
Scris 23 August 2007 - 08:35 AM
am fost la medic si mi-a spus c anu am de ce sa-mi fac griji.asa k m-am linistit.oricum merci de sfaturi. o
pt toti
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Candidoza vaginala (recurenta)
Care ar fi tratamentul real? (topic combinat) |
bios | 181 | 199.126 |
|
Se poate imbolnavi de cancer?