Imi puteti spune si mie de unde pot cumpara o carte de oaspeti in care invitatii sa ne lase cateva impresii la nunta ?
Cartea de oaspeţi
Scris 10 May 2005 - 11:29 AM
Imi puteti spune si mie de unde pot cumpara o carte de oaspeti in care invitatii sa ne lase cateva impresii la nunta ?
Scris 10 May 2005 - 12:32 PM
Scris 21 May 2005 - 08:35 AM
Scris 21 June 2005 - 05:32 PM
Sunt o viitoare mireasa cu nunta pe 30 iulie (tine-mi pumnii!). In ultimele luni am tot batut pe la usa firmelor specializate in organizari de nunti. Nu am fost multumita si a ramas ca o facem in "regie proprie". Am gasit insa accesorii la Casa Hera si ne-am decis sa luam un set complet: carte de oaspeti, cupe de sampanie, cutit pentru tort, pernuta pentru verighete, marturii pentru 200 de invitati toate asortate. Am dat 3.800.000 lei pe absolut totul. Nu mai stiu cat era cartea de oaspeti dar arata super! I-am gasit pe net la casahera.ro
Succes!
Nu stii cumva un fotograf bun?
Gloria
Scris 09 May 2006 - 02:14 AM
Crinu, la May 10 2005, 02:29 AM, a spus:
Ar fi ideal sa ne spui unde locuiesti ? zic eu, ca in State sint in magazine de cadouri dar in fiecare supermarket este si un colt al tinerilor casatoriti unde se cumpara tot ce au nevoie si lista cadourilor dorite tot acolo este depus si invitatii aleg si depun doar banii !!! Ce practic este !!! daca mirii vor un set de 24 de persoane de porcelan, eu o sa depun banii doar pentru 1 tacam daca singura merg la nunta si salutare!
La nunta/receptie merg cu mana goala, adica posetuta pentru cheile masinii si permisul de conducere. Acea carte de amintiri se pune de obicei la usa la intrare si semneaza fiecare musafir.
Aici este o industrie intreaga de la organizatori, pana la stinsul luminarilor. Imi place acest topic !!!
Scris 03 October 2006 - 05:11 PM
Olga Khan, la May 9 2006, 02:14 AM, a spus:
Exact... Din păcate cam asta a devenit nunta... un moft exploatat de o societate globalizatoare în care nu mia contează ce spune popa ci pe câte canale se dă şi în câte reviste apare. La cel contează câţi bani s-au dat şi cât s-a chialtuit. Dacă mai e loc şi de o bârfă depre mire sau mireasă, dacă se lasă cu ceva năbădăi, care să spargă toate ratingurile... deja asta devine nunta ideală... Am uitat .. ca orice manifestare publică nunta e locul unde se etalează aroganţa, luxul, firmele hainelor (dacă se poate să vină cu etichete contrafăcute şi să spună că rochia a costat 15 mii euro... ar fii super). Mai intră în joc bijuterii maşini, parfumuri, până şi ţigările îţi pot aduce un plus de periaj pe coama fuduliei!
LA polul opus se află nunta ... oului dogmatic!
Dacă m-aş fi însurat... nunta mea nu ar fi avut mai mult de 10-15 invitaţi (afară de membrii familiilor şi naşi) ar fi fost la margine de codru verde... iar cei de acolo ar fi fost martorii evenimentului... unii veniţi să înveţe din sentimentele profunde ce unesc pentru eternitate 2ă destine, alţii veniţi să asigure prin traiul lor că aşa speranţa care ne uneşte pe mine şi pe ea, nu este doar deşertăciune, nu doar naivitate tinerească.
Iar de jurăminte la altar nu am nevoie... acceptarea comportamentului ei de mine este dovada cea mai vie de respect şi capacitate de a ierta, iar iubirea le poartă cu sine obligatoriu pe acestea 2ă şi ceva în plus.
La fel şi pt mine... dorinţa ei de a se uni cu mine pe viaţă după ce mi-a suportat mofturile, hachiţile şi celelate devieri comportamentale.. este dovada realelor sentimente pt mine!
Şi basmul se termină aici!
Aceasta postare a fost editata de SithLord: 03 October 2006 - 05:12 PM
Scris 04 May 2007 - 11:09 AM
Casa de piatra va doresc si mult succes in viata ! Sa plecati la drum increzatoare si pline de fericire, cu inima deschisa si sa aveti parte numai si numai de bucurii.
Gloria, prietena mea Chris pozeaza foarte frumos si daca iti face placere poti vizualiza niste poze aici :
http://new.photos.yahoo.com/chr_moro/album...460762317257873
Numai bine.
Scris 04 June 2007 - 02:38 PM
Scris 04 June 2007 - 02:53 PM
Gloria, la Jun 21 2005, 06:32 PM, a spus:
Sunt o viitoare mireasa cu nunta pe 30 iulie (tine-mi pumnii!). In ultimele luni am tot batut pe la usa firmelor specializate in organizari de nunti. Nu am fost multumita si a ramas ca o facem in "regie proprie". Am gasit insa accesorii la Casa Hera si ne-am decis sa luam un set complet: carte de oaspeti, cupe de sampanie, cutit pentru tort, pernuta pentru verighete, marturii pentru 200 de invitati toate asortate. Am dat 3.800.000 lei pe absolut totul. Nu mai stiu cat era cartea de oaspeti dar arata super! I-am gasit pe net la casahera.ro
Succes!
Nu stii cumva un fotograf bun?
Gloria
si eu voi fi mireasa in iulie
adnana, la May 1 2007, 12:20 AM, a spus:
nici eu nu ma vedeam mireasa. si iote ca la aproape 36 de ani ma voi imbraca mireasa si voi merge la biserica pt cununia religioasa
Scris 04 June 2007 - 03:55 PM
flori de camp, la Jun 4 2007, 03:53 PM, a spus:
nici eu nu ma vedeam mireasa. si iote ca la aproape 36 de ani ma voi imbraca mireasa si voi merge la biserica pt cununia religioasa
Abia asteptaaaaaaaam!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: la nunta mea a cazut o stea | oktavianser | 144 | 19.317 |
|
Adio, prajituri de nunta la pachet
Ordin in timpul sezonilui cald |
The Unknown | 2 | 4.530 |
|