Cum a aparut viata pe pamant
Scris 09 May 2005 - 04:22 PM
Dupa cum stim pamantul in timpul creeri lui a fost o adevarata,colosala minge de foc si viata nu a existat de loc...teoretic...dar totusi viata a aparut pe terra in mediul acvatic cum se explica acest lucru...oare ne-au vizitat extraterestri
lasand in urma lor viata la nivel celular care a evoluat pana la ce vedem noi in ziua de azi?
Scris 09 May 2005 - 07:32 PM
cred ca a scapat o musca de pe nava extraterestilor si ea a colonizat pamantul :pee
Scris 04 July 2005 - 12:09 PM
hmm...eu spuneam..ca ..a fost undeva o planeta cu"extraterestri"iar viata planetei incet..sa-a stins datorita chestiilor care se intampla si la noi pe terra adica(poluare...razboi...prea multe foraje)si...ca..sa nu piara...seminta lor...au trimis...ceva..embrioni..sau ceva..spre alte planete...si..pe terra a gasit un mediu bun pentru dezvoltare...si asa a aparut viata pe pamant... :Pe
sunt buna de romane..nu?
sunt buna de romane..nu?
Scris 05 July 2005 - 09:32 AM
orice teorie e interesanta, dar cu maimuteleeeeeee.......
ca ne-am trage din maimute...imi e f greu sa cred asa ceva
ca ne-am trage din maimute...imi e f greu sa cred asa ceva
Scris 05 July 2005 - 06:36 PM
poi...poate ca ne tragem din maimute!!!pentru ca lumea e in continua evoluare..nu?poate ca de la maimute am evoluat in oameni!!!e cam nasol...dar alta explicatie..stiintifica..care sa fie si plauzibila nu vad...
Scris 12 July 2005 - 04:57 PM
.........pai eu chiar cred ca viata sa nascut in oceane.....doar stiti ca o femeie poate sa nasca la fel de bine si in apa
"
Aceasta postare a fost editata de midnight-ghost: 12 July 2005 - 04:58 PM
Scris 12 July 2005 - 06:16 PM
Da...stim
..dar am vazut la DISCOVERY(CRED)ce delfini au trait candva pe uscat..si sa-au retras in ape (din cauza unei comete..sau ceva de genul asta)si au evoluat..sub foarma de delfini..poate ca noi adica stamosi nostri au facut chiar invers(deja fabulez... :Pe
Scris 12 July 2005 - 06:27 PM
Andradada, la Jul 12 2005, 08:16 PM, a spus:
Da...stim
..dar am vazut la DISCOVERY(CRED)ce delfini au trait candva pe uscat..si sa-au retras in ape (din cauza unei comete..sau ceva de genul asta)si au evoluat..sub foarma de delfini..poate ca noi adica stamosi nostri au facut chiar invers(deja fabulez... :Pe
[snapbacca]54661[/snapbacca]
[snapbacca]54661[/snapbacca]
.....tot ce e posibil......
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
d-zeu sau satana? | nycole | 406 | 39.453 |
|
ouija | Fall3nAng3l | 3 | 2.960 |
|