sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

CALMENS software - Calendar menstrual Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Gils 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-August 07

Scris 19 August 2007 - 05:05 PM

CALMENS software

Este un program de calculator extrem de avansat, dar foarte simplu de utilizat, cu ajutorul caruia orice femeie isi poate lesne calcula cu precizie calendarul menstrual, contraceptia, sarcina si sexul copilului.

Ar fi regretabil sa ratezi posibilitatea de a dobandi acest program inteligent cu care iti poti planifica viata asa cum vrei. Ca sa nu mai depinzi de hazard sau de niste chimicale cu efecte secundare.

Informatii detaliate la: http://www.calmens.ro/dealer/557
0

#2 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 August 2007 - 05:43 PM

Si pentru cine nu vrea sa cumpere, poate calcula gratuit pe diverse pagini de internet: una din ele mai sunt si altele.

Iar treaba cu calculatul sexulu copilului nu iese intotdeauna corect.
alta

aici se poate calcula data probabila a nasterii, data la care va aparea pozitiv testul de sarcina, priam bataie a inimii bebelusului.

Si aici e un calendar de ovulatie gratuit

Asa ca fetelor nu dati banii pe ceva ce puteti avea gratis.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 19 August 2007 - 05:54 PM

0

#3 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 22 August 2007 - 01:46 PM

nu poate fi calculata matematic data urmatoarei menstruatii sau data ovulatiei (pentru contraceptia naturala) - decat in cazurile in care ciclul este absolut fix

un calcul se poate face pentru luna respectiva (fara posibilitate de generalizare), insa numai pe baza urmaririi zilnice a unor semne de fertilitate, cel putin timp de cateva zile

programul propus nu prezinta nicio garantie
0

#4 Utilizator offline   JollyJoker 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-September 07

Scris 14 September 2007 - 06:11 PM

Vezi postareaMariaB, la Aug 22 2007, 02:46 PM, a spus:

nu poate fi calculata matematic data urmatoarei menstruatii sau data ovulatiei (pentru contraceptia naturala) - decat in cazurile in care ciclul este absolut fixun calcul se poate face pentru luna respectiva (fara posibilitate de generalizare), insa numai pe baza urmaririi zilnice a unor semne de fertilitate, cel putin timp de cateva zileprogramul propus nu prezinta nicio garantie
:jester: Nu sunt de acord, Maria. Eu am cumparat asta primavara un program romanesc de calculator, care calculeaza perfect perioadele mele de infertilitate, asa ca pana in prezent nu am avut nicio problema. Programul, care se numeste "Calmens", tine seama si de ciclurile neregulate si vine si in ajutorul femeilor cu un ciclu neregulat, asa cum am eu. Pentru cine este interesat, il poate comanda online la www.calmens.ro/dealer/557.JJ

Vezi postareaEnki, la Aug 19 2007, 06:43 PM, a spus:

Si pentru cine nu vrea sa cumpere, poate calcula gratuit pe diverse pagini de internet: una din ele mai sunt si altele. Iar treaba cu calculatul sexulu copilului nu iese intotdeauna corect.altaaici se poate calcula data probabila a nasterii, data la care va aparea pozitiv testul de sarcina, priam bataie a inimii bebelusului.Si aici e un calendar de ovulatie gratuitAsa ca fetelor nu dati banii pe ceva ce puteti avea gratis.
:jester: Trebuie sa se cunoasca de catre toti internautii ca nu exista nimic gratuit dezinteresat pe lumea asta, cand este vorba de produse informatice de calitate superioara, care au necesitat inteligenta creatoare, timp acordat de o intrega echipa si, nu in ultimul rand, foarte multi bani. Gratuite sunt doar produse banale create de amatori, simple sau care ascund subprograme malefice (virusi). Eu nu am incredere in asemenea programe freeware, fiind deja patita, trebuind sa reinstalez Windows-ul de doua ori pana acuma.JJ

Aceasta postare a fost editata de JollyJoker: 14 September 2007 - 06:19 PM

0

#5 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 14 September 2007 - 08:19 PM

Gils mama, te-ai reincarnat? :jester:
0

#6 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 14 September 2007 - 09:23 PM

e foarte nou programul asta :shout:
eu il am pe un CD vechi de cativa ani .. inca n-a obtinut recunoasterea internationala datorita efortului stiintific din spatele banalelor butoane? :sorry:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cytotec (RU 486)
avortul medicamentos - teme combinate
afraid  22 14.072
Replici noi fara analize tutzulik  5 4.121