Multumesc anticipat
Pagina 1 din 1
Probleme TvTuner ...
Scris 19 August 2007 - 08:43 AM
Buna tuturor. Problema mea e urmatoarea: de cand am cumparat compu` am avut tvtuner; la inceput a mers, dar mai apoi dupa ce am reinstalat windows-ul nu mergeau toate programele. Acum, dupa ce am reinstalat windows-ul, merg doar 3-4 programe care se vad alb-negru si nu se aude nimic. Ce pot face cu el???
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Scris 19 August 2007 - 10:26 AM
raducu13, la Aug 19 2007, 09:43 AM, a spus:
Buna tuturor. Problema mea e urmatoarea: de cand am cumparat compu` am avut tvtuner; la inceput a mers, dar mai apoi dupa ce am reinstalat windows-ul nu mergeau toate programele. Acum, dupa ce am reinstalat windows-ul, merg doar 3-4 programe care se vad alb-negru si nu se aude nimic. Ce pot face cu el???
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Când ai cumpărat "compu'"
Pentru care-şi cumpără "compu'", există nişte drivere, există nişte "setări de ţară" etc. Aşa, ca să se poată descurca şi răducu cu "compu'"
Aceasta postare a fost editata de harald: 19 August 2007 - 10:26 AM
Scris 19 August 2007 - 10:50 AM
Adevarat. Cand am cumparat COMPUTERUL ("compu`"
), nu le-am instalat eu. Acuma, dupa ce am incercat si cu un vecin, tot nu merg...ce pot face totusi?
Scris 19 August 2007 - 12:13 PM
De unde ai instalat driverele? De pe CD-ul original sau de pe internet?
Spune-ne modelul tunerului, pentru inceput
Spune-ne modelul tunerului, pentru inceput
Scris 20 August 2007 - 09:45 PM
Bismarck, la Aug 20 2007, 03:17 PM, a spus:
eu zic ca are instalate driverele cat timp "vede" cateva canale alb-negru sau cum se vad ... altfel nu vedea nimic pentru ca avea un unknow device 
Teoretic, ai dreptate. Dar se poate întâmpla să nu aibă exact versiunea de drivere care îi trebuie modelului respectiv de tuner, ci o versiune pentru un model uşor diferit..
Scris 21 August 2007 - 08:38 AM
Buna...mersi pentru raspunsuri...problema e ca eu acum sunt la un verisor si nu stiu modelul, dar o sa merg pana acasa sa vad. Va tin la curent
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
HDD MAXTORAres C64K - probleme
Nu-l vede XP-ul |
FagarASH | 5 | 3.387 |
|
este de vina usb-ul sau driverul?! | FallingAngel | 0 | 2.301 |
|