Pagina 1 din 1
Angel Sanctuary
Scris 18 August 2007 - 02:32 PM
Ati auzit de Angel Sanctuary?E un anime interesant.E vorba despre un adolescent ce e indragostit de sora sa .Povestea se complica cand baiatul afla ca este reincarnarea unui inger si trebuie sa lupte cu demonii,ingerii si toate cele
Desenele nu sunt incadrate decat in 3 episoade dar originelul manga(scris de Kaori Yuki) are 20 de volume si este mai complet si mai explicativ decat desenul.Voi ce parere aveti despre Angel Sanctuary?Mie mi-a captat atentia
Scris 18 August 2007 - 03:40 PM
Well... Eu ma pot declara indragostita de acest anime.
Deja am vazut "Angel Sanctuary" de vreo 4 ori. Am citit si ceva din volumele manga. Mie mi s-a parut interesanta ideea anime-ului si m-a impresionat foarte mult puterea dragostei dintre cei doi frati, Setsuna si Sara. Chiar daca are doar 3 episoade lucrate, pot spune ca este un anime superb si ca merita vazut. Hmmm... Cred ca ma uit iar la el.
Scris 07 September 2007 - 06:48 PM
Angel Sanctuary e anime-ul meu preferat.Prima data cand l-am vizionat am plans cu lacrimi de crocodil.. Recent am vazut un anime care are la baza o dragoste frate-sora interzisa.. insa nu m-a impresionat asa de tare.
Fisiere atasate
-
173.jpeg (32.83K)
Number of downloads: 5 -
AngelSanctuary01.jpg (230.07K)
Number of downloads: 7 -
bbb.jpg (38.76K)
Number of downloads: 6
Scris 09 November 2007 - 06:21 AM
simpatica seria de OVAuri. dar nu impresionanta. oricum, a tratat un subiect destul de delicat pt fratii nostri niponi. AS a fost unul din primele animeuri vazute de mine. la prima vizionare mi s-a parut ok, dar acum sincer, nu cred ca l-ashi revedea.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tradati in dragoste | TV baby | 4 | 5.278 |
|
Belly of the beast | predator | 0 | 3.817 |
|
Despre telenovele!
discutii despre telenovele? |