Teama ca.. fiecare dintre noi isi are proprii demoni
Scris 17 August 2007 - 10:15 PM
De multe ori, cand e prea multa liniste si pace, incolteste in mine teama de a pierde ceva ce am si iubesc.
Mi-e teama ca maine m-as putea trezi cu o boala incurabila, desi nu am fundamente medicale in aceasta privinta - e un fix, stiu, o recunsc, il constientizez -si totusi de multe ori..cand "demonul" revine , reuseste sa imi strice buna dispozitie...
Care sunt demonii vostri cei mai aprigi?
Cum luptati impotriva lor?
Mi-e teama ca maine m-as putea trezi cu o boala incurabila, desi nu am fundamente medicale in aceasta privinta - e un fix, stiu, o recunsc, il constientizez -si totusi de multe ori..cand "demonul" revine , reuseste sa imi strice buna dispozitie...
Care sunt demonii vostri cei mai aprigi?
Cum luptati impotriva lor?
Scris 17 August 2007 - 10:20 PM
e curios ... moartea in sine nu ma mai sperie, cidoar faptul ca as lasa lucrurile neterminate pentru cei dragi ... asta ma sperie cumplit , in fapt ma tot gandesc sa'mi fac o asigurare de viata .
alte temeri , pana mea ... nu m'am gandit .
Scris 17 August 2007 - 10:28 PM
Ravl, la Aug 17 2007, 11:20 PM, a spus:
e curios ... moartea in sine nu ma mai sperie, cidoar faptul ca as lasa lucrurile neterminate pentru cei dragi ... asta ma sperie cumplit , in fapt ma tot gandesc sa'mi fac o asigurare de viata .
pai chiar sa iti faci o asigurare pe viata:)
oare e mai bine sa ignori, sau sa meditezi la posibilii "demoni"?..
Scris 17 August 2007 - 10:36 PM
stupid_me, la Aug 17 2007, 11:28 PM, a spus:
pai chiar sa iti faci o asigurare pe viata:)
..sincer de multe ori e mult mai usor sa pretind ca proasta dispozitie vine doar din cauza momentului nepotrivit sau al oboselii..si totusi..nu e mai bine sa te transformi din prada in vanator?
nu cred ca meditatia "demonica" e chiar cea mai buna solutie, incearca mai bine rugaciunea inimii ... cel putin pe mine ma linisteste .
Scris 17 August 2007 - 10:39 PM
si pe mine...dar totusi de ce teama revine atunci?..e ceva de genul "on and on" si asta ma afce sa ma indoiesc ca ajunge atat..stii cum era bancul ala cu omul ce se roaga sa astige la loto pana apare Dumnezeu in vis si ii spune: " Da cumpara-ti odata macar un bilet, ca altfel cum vrei sa castigi?! "
Scris 17 August 2007 - 10:44 PM
stupid_me, la Aug 17 2007, 11:39 PM, a spus:
si pe mine...dar totusi de ce teama revine atunci?..e ceva de genul "on and on" si asta ma afce sa ma indoiesc ca ajunge atat..stii cum era bancul ala cu omul ce se roaga sa astige la loto pana apare Dumnezeu in vis si ii spune: " Da cumpara-ti odata macar un bilet, ca altfel cum vrei sa castigi?! "
teama revine pentru simplu motiv ca nu te lupti cu ea, doar o ignori in cel mai bun caz .
Scris 17 August 2007 - 10:54 PM
tu cum te lupti cu teama ta ?(in afara faptului ca te gandesti sa iti faci asigurare pe viata)
Scris 17 August 2007 - 10:55 PM
portofelul gol!
Cel mai necrutator demon este acela de a ramane fara bani.
Nici nu am curaj sa imi imaginez.
Cel mai necrutator demon este acela de a ramane fara bani.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Filme
Ce a mai aparut....? |
focker | 1 | 4.111 |
|
Esti frumos(a)! Ai un atuu in plus?! | spider | 59 | 16.778 |
|
Userul MariaB