sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Un alt stil de muzica indiana ...ceva cu adevarat sublim... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   pisicutza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-November 04

Scris 17 August 2007 - 08:47 PM

Pana nu de mult credeam ca un alt stil de muzica indiana diferit de cel din filmele indiene nu exista...se pare ca m-am inselat...

Ce-i drept, e muzica traditionala a indienilor sudamericani...

Zilele trecute la mine in oras a venit o trupa de indieni din Ecuador, au cantat si au dansat 4 zile, mai mult de 6 ore pe zi...Muzica lor pur si simplu m-a fascinat...totul m-a incantat la ei, dansul, muzica, cantecele instrumentale...tot...Si cat de mult au dansat in fiecare zi, cu cata placere, cu cata lejeritate si naturalete, parca pluteau cand dansau...Mi-au placut enorm, nu am cuvinte sa spun cat de mult mi-au placut...Melodiile lor sunt extraordinare, nu e una sa nu imi placa...Nu am ascultat in viata mea ceva mai frumos ca muzica lor...

A trebuit sa ii ascult pe ei ca sa cunosc si stilul lor de muzica ca altfel habar n-aveam ca ar exista...pacat ca nu e promovat...

Tot ce au cantat mi-a placut, le-am cumparat si cd-urile lor, dar melodia asta o ador:

http://www.youtube.com/watch?v=i4GqGoKjxjI...ted&search=

Mai sunt si alte trupe de indieni sudamericani, dar trupa asta mi-a intrat la suflet...

Ce parere aveti despre acest stil??
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Muzica clasica
gen disparut sau nu?!? !
Black CAT  697 59.021
Replici noi Recomandare muzica latino (salsa, samba, asemanatoare) Dfanyy  0 366
Hot Topic (New) Cea mai buna muzica Vanraz  45 18.857
Hot Topic (New) Drum & Bass, Big Beats, Terrorcore, Speedcore, Breakbeats, etc.
Anyone?
Dzidzean  40 3.436
Replici noi United Digital Sets Martom  3 725