Survivor ii place cuiva survivor?
Scris 18 August 2007 - 06:50 PM
Si mie im place Survivor. Am vazut seriile care au fost pe AXN, si cred ca ultima a fost VIII sau IX, daca nu ma insel. Celelate serii de unde le pot lua?
Scris 18 August 2007 - 07:09 PM
Din cate stiu eu pe AXN au fost sigur primele 9 sezoane, nu sunt sigur daca au dat si Survivor Palau.
Cat despre modul in care poti face rost de celelalte sezoane probabil ca asta nu este locul cel mai potrivit pentru a discuta asa ceva.
Cat despre modul in care poti face rost de celelalte sezoane probabil ca asta nu este locul cel mai potrivit pentru a discuta asa ceva.
Scris 06 October 2007 - 05:06 PM
Pe axn au fost difuzate consecutiv primele 8 serii ultima fiind Survivor-All Stars din cate imi amintesc eu. E cel mai tare reality show facut vreo-data. Privesti doar un episod si nu te mai poti opri ! Mark Burnet e un geniu !
Scris 18 March 2008 - 10:37 AM
intradevar foarte reusit show am vazut toate sezoanele si acum astept episodul 7 din survivor 16
Scris 29 April 2008 - 09:33 AM
Survivor...am vazut toate sezoanele difuzate pe AXN chiar de cate ori au fost dufuzate
adica m-am uitat si la reluari
si imi place foarte mult iar ce nu s-a difuzat pe Axn am vazut pe youtube(binenteles mici episoade din restul sezoanelor nu tot)
Oriqm pot sa zik ca e un reality-show original,
si k merita vazut!!!!si cineva a zis ca Mark Burnett e un geniu
intradevar omul acela e foarte destept si face niste reality-showuri atat de originale la grade de dificultate ridicate dar din care fiecare are cate cva de invatat(parerea mea)cel putin eu am avut ce invata de la survivor
Oriqm pot sa zik ca e un reality-show original,
Scris 05 June 2008 - 02:17 PM
Nu am vazut decat putin din diferite sezoane. Foarte captivant! Chiar mai bun decat multe filme sau alte emisiuni de gen!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Televiziuni | Andrei | 8 | 7.828 |
|
Will Star Trek XI continue Star Trek's tributes to great literature? | stupidboy | 0 | 1.345 |
|
talk-show-uri, talk-masteri autohtoni | Shadowdancer | 4 | 6.780 |
|
Romānii au talent!
Topic despre emisiunea-concurs. |
Jungle k | 120 | 6.759 |
|
morminte pentru carcotasii Huidi si Gainusa | yvonne_ni2006 | 4 | 4.641 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS