sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Asigurari de viata cum stam cu asigurarile de viata? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 25 December 2006 - 09:22 AM

Vezi postarea_monel_, la Dec 8 2006, 10:38 PM, a spus:

nu vreau sa mai aud de Grawe! Au un stil ingrozitor de abordare a clientului.....parerea mea. Prea agresiv, nici nu te lasa sa respiri
Nu stiu, asa e si la celelalte societati de asigurari?
La Generali, da :)
M-au pisat cu telefoane de le-am bagat numarul in memorie si nu am mai raspuns. :focus:
0

#22 Utilizator offline   Ares444 

• The Master Blaster
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 05

Scris 25 December 2006 - 11:17 AM

Intr-un sistem de drept care si functioneaza, asigurarea de viata ( si altele indiscutabil) este un MUST ... si este spre beneficiul familiei titularului. Cind sistemul de asigurari nu prea functioneaza cred ca este waste of time...
0

#23 Utilizator offline   senator 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-June 06

Scris 25 December 2006 - 01:26 PM

Vezi postareaShur, la Dec 25 2006, 09:22 AM, a spus:

La Generali, da :)
M-au pisat cu telefoane de le-am bagat numarul in memorie si nu am mai raspuns. :focus:

Te īntreb, din curiozitate. Le-ai spus SĂ NU TE MAI SUNE? Dacă le-ai spus, atunci consultantul este obraznic. Pentru că una e să-i spui consultantului să revină peste nu-ştiu-cāt-timp şi alta e să-i spui că nu te interesează subiectul şi nu vrei să mai fii contactat.
0

#24 Utilizator offline   prayer 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-December 06

Scris 28 December 2006 - 12:18 PM

nu stau f. bine. dar in 2007 promit ca-mi fac asigurarea la casa... cica va deveni obligatorie

:beee:
0

#25 Utilizator offline   senator 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 December 2006 - 08:36 PM

Vezi postareaprayer, la Dec 28 2006, 12:18 PM, a spus:

nu stau f. bine. dar in 2007 promit ca-mi fac asigurarea la casa... cica va deveni obligatorie

Chestia e ca Guvernul nu a gasit solutia cea mai buna de a constientiza boborul ca asigurarile sunt niste NECESITATI, nu niste OBLIGATII. Reactiile unora parca vor sa demonstreze ca teza lui Brucan este periculos de adevarata. Mai mult, exista un paradox pe care l-am constatat in ultima perioada: acela ca lumea isi face asigurare la masina, mai nou si la casa, iar pentru viata... daca mai are bani. De parca, dintre un fier sau o casa (pe de o parte) si viata (pe de alta parte), viata ar fi cea mai putin importanta. Cat de nesuferit a fost Brucan, cu rasul ala sarcastic, dar trebuie sa recunosti ca mentalitatea unora te face sa-i dai dreptate. Chiar daca cu jumatate de gura...
0

#26 Utilizator offline   prayer 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-December 06

Scris 28 December 2006 - 08:52 PM

Vezi postareasenator, la Dec 28 2006, 08:36 PM, a spus:

Chestia e ca Guvernul nu a gasit solutia cea mai buna de a constientiza boborul ca asigurarile sunt niste NECESITATI, nu niste OBLIGATII. Reactiile unora parca vor sa demonstreze ca teza lui Brucan este periculos de adevarata. Mai mult, exista un paradox pe care l-am constatat in ultima perioada: acela ca lumea isi face asigurare la masina, mai nou si la casa, iar pentru viata... daca mai are bani. De parca, dintre un fier sau o casa (pe de o parte) si viata (pe de alta parte), viata ar fi cea mai putin importanta. Cat de nesuferit a fost Brucan, cu rasul ala sarcastic, dar trebuie sa recunosti ca mentalitatea unora te face sa-i dai dreptate. Chiar daca cu jumatate de gura...

io tot imi fac... zau ... promit... sper... nush, poate, cre' ca nu :yahoo:
0

#27 Utilizator offline   dylly 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-September 06

Scris 22 March 2007 - 10:47 AM

ca sa fie clar eu nu vand asigurari ,dar pot spune ca cea mai mare societate de asigurari din lume este AIG cine nu crede sa caute in topurile societatilor de asigurari ,este nr. 1 mondial si au despagubit pe majoritatea celor de la WTC in 2001 si nu au dat faliment. Eu am o polita cu multe optiuni la ei de aprox.2 ani si acum 3 luni am avut un accident de masina ,am stat 3 saptamani in spital ,am primit tot ce scria in contractul de asigurare pana la ultimul banut.(dupa verificari ale biletelor de iesire din spital, foi de observatii,etc).asa ca nu am de ce sa fiu multumit . asigurarile de viata in toata lumea buna sunt considerate o necesitate, dar noi romani consideram ca masina trebuie sa aiba CASCO viata noastra nu!.Multumesc!

so apropos brokerul care mi-a facut asigurarea il puteti contacta la laurentiu.jianu@rompetrol.com
0

#28 Utilizator offline   senator 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 March 2007 - 04:17 PM

Vezi postareadylly, la Mar 22 2007, 10:47 AM, a spus:

cea mai mare societate de asigurari din lume este AIG cine nu crede sa caute in topurile societatilor de asigurari ,este nr. 1 mondial si au despagubit pe majoritatea celor de la WTC in 2001 si nu au dat faliment. Eu am o polita cu multe optiuni la ei de aprox.2 ani si acum 3 luni am avut un accident de masina ,am stat 3 saptamani in spital ,am primit tot ce scria in contractul de asigurare pana la ultimul banut.(dupa verificari ale biletelor de iesire din spital, foi de observatii,etc).asa ca nu am de ce sa fiu multumit . asigurarile de viata in toata lumea buna sunt considerate o necesitate, dar noi romani consideram ca masina trebuie sa aiba CASCO viata noastra nu!

O fi prima, dar la asigurari generale īn care cele non-viaţă au o pondere foarte mare. Şi Allianz ţipă īn reclame: asiguratorul nr. 1 din Romānia, dar nu spune la ce. Corect ar fi fost să spună nr. 1 īn asigurări generale. La capitolul asigurări de viaţă sunt alţii.
Iar treaba cu WTC este o placă pusă de aproape toţi. Eu am auzit-o şi la AIG, şi la ING şi la Aviva. Şi niciuna nu a dat faliment.
Īţi doresc să trăieşti pānă la adānci bătrāneţi fără probleme medicale de niciun fel, īn special de HIV/SIDA, pneumonie cu pneumocistis carinii, enterita cronica, infectii cu virusi si/sau ciuperci, neoplasm malign. Citeşte art. 19 sau 25 (nu ştiu dacă ai contract vechi sau nou) din condiţii generale ca să ştii de ce.
Cāt despre necesitatea asigurărilor de viaţă... Adevăr grăit-ai!
0

#29 Utilizator offline   sangome 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-November 06

Scris 26 March 2007 - 08:33 PM

Vezi postareasenator, la Mar 22 2007, 04:17 PM, a spus:

O fi prima, dar la asigurari generale īn care cele non-viaţă au o pondere foarte mare. Şi Allianz ţipă īn reclame: asiguratorul nr. 1 din Romānia, dar nu spune la ce. Corect ar fi fost să spună nr. 1 īn asigurări generale. La capitolul asigurări de viaţă sunt alţii.
Iar treaba cu WTC este o placă pusă de aproape toţi. Eu am auzit-o şi la AIG, şi la ING şi la Aviva. Şi niciuna nu a dat faliment.
Īţi doresc să trăieşti pānă la adānci bătrāneţi fără probleme medicale de niciun fel, īn special de HIV/SIDA, pneumonie cu pneumocistis carinii, enterita cronica, infectii cu virusi si/sau ciuperci, neoplasm malign. Citeşte art. 19 sau 25 (nu ştiu dacă ai contract vechi sau nou) din condiţii generale ca să ştii de ce.
Cāt despre necesitatea asigurărilor de viaţă... Adevăr grăit-ai!

Domnule, eu nu reprezint compania, si am spus doar o parere personala, si nu vreau sa demonstrez prea multe, oamenii interesati se pot documenta si singuri, iar postul meu era cu totul intamplator si sincer de atunci nici nu am mai intrat p forum. Nu zic k o companie e mai buna ca alta, ci doar k nu mi se par normale anumite lucruri.

Fisiere atasate

0

#30 Utilizator offline   senator 

• Boboc
  • Pip

Scris 27 March 2007 - 07:19 PM

Vezi postareasangome, la Nov 16 2006, 12:30 AM, a spus:

Am auzit o chestie aiurea care este scrisa p politele de la ING : "CONTRACTANTUL ACESTEI POLITE ESTE DIRECT RESPONSABIL DE ACTIVITATEA FINANCIARA A COMPANIEI "

Ai auzit sau ai văzut? Ce ai auzit este altceva decāt ce scrie acolo.
Pe de altă parte, pentru cineva care mai este şi consultant de asigurări, ar trebui să fie clar că atunci cānd vorbim de contracte cu componentă de investiţie, vorbim şi de grade de risc. Investiţia īn cazul tău este 100% MIXT, adică 75% bonuri de tezaur şi 25% acţiuni. Primele au grad foarte scăzut de risc, dar şi randamente scăzute. Celelalte au grad mai ridicat de risc, dar se pot obţine randamente mai ridicate. Nimeni nu poate garanta că preţul acestor acţiuni va creşte. Ba, se poate să şi scadă. Pentru acest motiv a scris compania aşa.
Da, am observat, nu reprezinţi compania ING, ci GRAWE.

Aceasta postare a fost editata de senator: 27 March 2007 - 07:21 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou