Nici nu e de mirare. Clientii platesc ani (zeci de ani) buni si cu Dumnezeul inainte spera sa apuce batranetea fara sa fie nevoie de aplicare contractului.
Asiguratorul e linistit, stie ca sunt relativ putin care mor (si mai au si asigurare)Oricum momentul in care contractul expira si ar trebui sa le dea ceva inapoi sub forma de pensie privata, este departe.
Dar unde vreau sa ajung?
De circa 7 ani sunt asigurat la Sara Mercaur, o societate de asigurai Romano-Austriaca avand un contract pe 30 de ani. Totul bine si frumos pana anul acesta. Ei imi trimitea instintare cat am de platit (in jur de 5 milione anual) iar eu constincios le trimiteam banii. In luna februarie al acestui an, am cerut in email sa mi sa trimita prin posta o copie a contractul si sa modifice numele persoanei care beneficiaza de suma asigurata. Am asteptat 2 saptamani, nimic. Am incercat sa suni la ei, robotul m-a plimbat prin nu stiu cate interioare pana sa raspunda o domnisoara care sa-a recomandat drept secretara. Cand am spus problema mea, sa-a scuzat ca nu ma poate ajuta pentru ca este vineri (ora 2!) si la ora asta nimeni nu mai lucreaza. Sa revin alta data.
In urmatoarea saptamana nu am reusit sa dau de nimeni la telefon.
Am mai trimis inca un email si tot nici un raspuns. Pana la urma a nu stiu cata oara, am prins pe cineva care mi-a promis ca rezolva problema mea. De atunci a mai trecut o luna si NIMIC. Asta este SARA MERcaUR.
Pun intrebarea, daca Doamne fereste mor, mai vede cineva suma asigurata?
Cu un gust amar, intentionez sa desfac contractul cu aceasta firma chiar daca imi returneaza doar o mica parte din bani.
A mai avut cineva asemenea experienta cu SARA MERcaUR sau cu alta firma de asigurari?
Aceasta postare a fost editata de netxt: 08 May 2005 - 09:52 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS