cum sa castigi mai multi bani cu google adsense sau cu orice alt advertiser;) idee geniala!!!!!!!!
Scris 16 August 2007 - 10:50 PM
Scris 16 August 2007 - 11:47 PM
alex_dog1805, la Aug 16 2007, 11:50 PM, a spus:
mai citeste inca odata despre adsens
crede-ma ca m-am gandit si eu la asta....inainte sa aflu cum functioneaza
mai intai iti trebuie o pagina www...cu un url valid...
apoi iti terbuie si un cont in banca la care sa ai atasat un card bussiness...din care google sa-si traga banii....
google penalizeaza clickurile multiple....si pana la urma te da afara.....
Ideea e ca, chiar daca ai un venit de 1$ pe luna de la adsense, daca nu il declari, iei intre 2-7 ani de puscarie...
Este o forma de venit suplimentar pentru o "persoana fizica rezidenta", si desigur trebuie declarat...
Si ca sa il declari, trebuie sa estimezi cat vei castiga anul viitor, si sa platesti suma respectiva pe luna. Daca ai declarat mai putin decat ai castigat, poti sa aduci reglementari anul viitor. Daca ai declarat mai mult decat castigi, sau daca google se decide brusc sa te dea afara ca nu ii place ceva la site-u tau, atunci tot trebuie sa platesti pana la sfarsitul anului, si singura metoda de a scapa de plata e sa te sinucizi
mai intereseaza-te
Scris 07 January 2008 - 12:09 AM
Mai bine ati reciti si acum dupa 5-6 luni ce ati scris.
Propunerea din primul post incalca termenii si conditiile programului AdSense oferit de Google iar treaba cu impozitul anticipat cu un an inainte e o mare aberatie.
Aceasta postare a fost editata de Adi Barb: 07 January 2008 - 12:10 AM
Scris 07 January 2008 - 09:57 PM
De ce spun asta ? Deoarece acest lucru este sugerat chiar de adresa de mail "mafia_underground_2005@yahoo.com"
PS : Draga Alex, succes in afaceri
Scris 08 January 2008 - 08:25 PM
Scris 06 February 2008 - 04:18 PM
Scris 11 February 2008 - 01:33 PM
Scris 21 February 2008 - 11:31 PM
cos15, la Feb 6 2008, 05:18 PM, a spus:
Si io daca ma apus sa intru pe acelasi site in fiecare zi (cum ar fi un forum) si din cand in cand mai dau click... asa ca imi amintesc ca exista firma aia si mai am o treaba cu ea... Sau poate nici nu imi amintesc ca am facut click ieri... De unde stie google ca e legal sau ilegal?? Ca am legatura sau nu cu forumu??? Sau sunt numa un nebun???
Scris 15 July 2008 - 09:48 AM
Adi Barb, la Jan 7 2008, 12:09 AM, a spus:
Mai bine ati reciti si acum dupa 5-6 luni ce ati scris.
Propunerea din primul post incalca termenii si conditiile programului AdSense oferit de Google iar treaba cu impozitul anticipat cu un an inainte e o mare aberatie.
poti sa imi scri un mesaj privat pe adresa p3l3rinulRUS@yahoo.com pls legat de cum e treaba cu addsense.
daca in 6 luni castigi vreo 100$ trebuie declarati pe undeva? exista riscuri? care e treaba cu puscaria? daca castigi mai mult, trebuie declarat ceva pe undeva? pls replay
Scris 18 July 2008 - 09:53 AM
Nu e chiar okay sa invatati membrii la prostii, parerea mea...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am un site, pot face bani cu el? | wandame | 8 | 3.835 |
|
Vand domeniu Hentai.ro
Se cheama transfer... |
hentai.ro | 0 | 4.922 |
|
Caut Un program de afiliere!