Buna vreau sa va intreb daca stiti daca exisata tratament naturist pt. vindecare.NE-a fost recomandata operataia.
Pagina 1 din 1
ENDOMETRIOZA
Scris 16 August 2007 - 10:00 AM
armeana, la Aug 15 2007, 10:42 PM, a spus:
Buna vreau sa va intreb daca stiti daca exisata tratament naturist pt. vindecare.NE-a fost recomandata operataia.
nasol...
nu exista tratament
e casi cum ai vrea sa bei nishte ceaiuri sa-ti mai elimini din vene
nu ai cum sa opresti ciclul
daca nu este foarte mare,intinsa..
mai bine o lasi in pace
depinde unde este localizat acest tzesut
singura rezolvare este excizia,,si daca ti s-a recomandat stiu ei doctorii de ce,inseamna ca se poate
Scris 13 November 2007 - 11:33 AM
armeana, la Aug 15 2007, 10:42 PM, a spus:
E o problema a functiei glandei tiroide? Daca da, atunci cunosc o metoda naturista care a dat multe rezultate. Lasa-mi un nr de telefon sau o adresa de email sa te pot contacta. Scrie-mi la RRLeikeb@aim.com
Scris 14 November 2009 - 12:49 PM
Pentru cine mai are probleme si nu e intr-o stare f grava, da paote sa icnerce tratamente naturiste Endometrioza sectiunea Tratament naturist
LE:Cei ce se ocupa cu taiatu e clar ca prima propunere e operatia, e cel mai simplu pentru ei.
LE:Cei ce se ocupa cu taiatu e clar ca prima propunere e operatia, e cel mai simplu pentru ei.
Aceasta postare a fost editata de min20: 14 November 2009 - 12:50 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
pt dr Ionut Moraru
un tratament naturist de la dr Ionut Moraru pt OSTEOARTRITA |
Marcela07 | 0 | 530 |
|
ESTI SRESAT ?,ESTI TINAR DAR AI O FUNCTIE DE CONDUCERE ? CE PARERE AI DESPRE SRESSMANAGEMENTUL PRIN ACUPUNCTURA.
Acupunctura,o tehnica veche dar vesnic noua un mijloc foarte valoros i |
Dr.Fotescu | 4 | 2.032 |
|
|
cristina_diana | 7 | 5.229 |
|
|
Cleric Prestøn | 63 | 142.588 |
|
Cicatrici cheloide | Knut | 4 | 7.738 |
Contact
Facebook