Ce i se poate intampla unei persoane care are un card de credit neachitat in totalitate (o suma restanta de vreo 9 milioane lei vechi), ultima rata a fost platita in urma cu vreo 2 ani. Cardul nu mai este in poseseia sa. A fost furat, impreuna cu tot portofelul, declarat furat la banca imediat, si nu a mai primit un alt card. A continuat sa depuna vreo 2 rate cu CNP-ul pana cand o functionara aroganta i-a zis.....de ce depui daca n-ai card, nu stim unde se duc banii!. De atunci nu s-a mai depus nimic.
Persoana respectiva nu mai locuieste in Romania (si nici nu are gand sa se intoarca). Cu siguranta este introdusa in toate birourile si centralele de credite, dar asta nu are importanta in prezent.
Problema este, ce altceva se mai poate intampla? Te pot da in judecata? Pot trimite politia pe urmele tale daca nu esti in tara? Sau mai stiu eu ce......avand in vedere ca romania (cu r mic) e tara tuturor posibilitatilor.....Mentionez ca persoana respectiva nu are nimic pe numele sau in romania, iar alte credite avute au fost achitate cu sfintenie, acest card fiind singura problema. Am vazut pe net o chestie cu "credite irecuperabile"...s-ar incadra aici??? (printr-o minune)..
Daca este cineva care lucreaza la vreo banca, sau care are un raspuns la aceasta situatie, va multumesc anticipat! Chiar si o parere e bine-venita! Sa aveti o zi buna!
Aceasta postare a fost editata de just_lara: 12 August 2007 - 04:12 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis