Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Acum o sapt mi-am luat un copilash dragutz, un puiutz de brac german fara pedigree. Este o scumpete de fetitza neagra maronie cu o pata alba pe gat. Este foarte deshteapta si afectuoasa. A invatzat sa nu mai faca in casa in doar 5 zile. Am si eu foarte multe intrebari referitor la rasa, dak mi-ar putea cnv raspunde.

 

1. Este absolut necesar sa-i tai coditza? eu n-am de gand sa ma duc cu ea la vanatoare

 

2. Cam cate luni ar avea dak are 3.7 kg ? (va atasez mai trz poze cu scumpa mea)

 

3. Este adevarat ca bracii au apucaturi agresive?

 

Multumesc anticipat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca i se acorda suficienta miscare atunci bracul german este linistit si agreabil. In caz contrar poate deveni foarte distructiv. Femelele tind sa fie mai putin dominante iar masculii sunt mai agresivi la vanatoare. Totodata, daca ai si un alt animalutz ar trebui socializat din timp cu el. Nu stiu foarte multe despre rasa, dar poti sa citesti pe net, sau sa intri pe forumuri specializate. Am vazut ca toti au codita taiata. Rau nu are de ce sa ii faca. Bafta!

 

P.S cum se face ca nu stii cate luni are? si ai mai spus ca nu are si pedigree....sper ca nu e luata de prin pet-shopuri....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistita in legatura cu codita... in Germania( tara de origine a rasei) chiar se interzice taierea cozii. Este o operatie pur estetica, nicidecum obligatorie.

Daca nu are pedigree...e clar ca nu poti spune decat ca ar semana cu un Brac German.. Nu se poate spun dupa greutate ce varsta are, dar as zice ca in jur de 1 luna..mai ine ataseaza niste poze cu catelusa ta.. Cat despre agresivitate, Bracul german nu este un caine de paza si aparare..in mod normal NU ar trebui sa fie agresiv...cel mult semnalizeaza prin latrat apropierea strainilor de casa..

Si iti recomand sa duci catelusa cat de curand la un veterinar...iti va spune si varsta ei si probabil stii ca trebuie deparazitata si VACCINATA, pentru ca altfel risti sa se imbolnaveasca.

Si asteptam poze cu ea :wub:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×