Este saracul cu duhul un soi de prost irecuperabil ?
Scris 13 August 2007 - 10:32 PM
Adica scopul (de altfel si dovedit) al religiei este sa te termine fizic si psihic in asa fel incat sa o iei razna si sa crezi ca singura salvare mai poate veni numai de la Isus ...adica de la Dracu!
Cumplita soarta mai au oamenii facuti din lut ...care nu cunosc evolutia!
Noi astialalti nu decadem intr-o stare atat de cumplita de "Desperados" ...noi intelegem sa ne pregatim ptr viata ...sa facem fata prin competenta ...si traim o viata demna si civilzata bucurandu-ne de fiecare zi ....
Vedeti dara ...ce diferenta uriasa este intre cei care se dedica religiei ...(devin niste desperados alienati) ...si cei care accepta viata asa cum este si o traiesc asa cum se cere...(activi si nu vanduti unui zeu necunoscut)
Scris 13 August 2007 - 10:40 PM
Sikaryan, la Aug 13 2007, 11:32 PM, a spus:
Adica scopul (de altfel si dovedit) al religiei este sa te termine fizic si psihic in asa fel incat sa o iei razna si sa crezi ca singura salvare mai poate veni numai de la Isus ...adica de la Dracu!
Cumplita soarta mai au oamenii facuti din lut ...care nu cunosc evolutia!
Noi astialalti nu decadem intr-o stare atat de cumplita de "Desperados" ...noi intelegem sa ne pregatim ptr viata ...sa facem fata prin competenta ...si traim o viata demna si civilzata bucurandu-ne de fiecare zi ....
Vedeti dara ...ce diferenta uriasa este intre cei care se dedica religiei ...(devin niste desperados alienati) ...si cei care accepta viata asa cum este si o traiesc asa cum se cere...(activi si nu vanduti unui zeu necunoscut)
esti activ spre ce?spre nimic...daca nu ai un scop determinat in viata...decat mergerea cu capul inainte ca cei fara minte....sigur credinciosii sunt alienati?
nu exista doau tipuri de oameni diferiti.....ci exista ignorantii....care ii diferentiaza in mintea lor....evoluezi spre ce?spre a fi Dumnezeu...zeii nu mor....asa ca si orice om din rasa umana...
pentru ce existi sikaryan?
esti asa de sigur cu aceasta trilipisca a ta?daca e o minciuna?
Aceasta postare a fost editata de Sch: 13 August 2007 - 10:41 PM
Scris 13 August 2007 - 10:42 PM
Scris 13 August 2007 - 10:42 PM
Scris 13 August 2007 - 11:04 PM
stupid_me, la Aug 13 2007, 10:48 PM, a spus:
Deocamdata refuz sa raspund eu la aceasta intrebare, si astept parerile celorlalti. Dealtfel chiar si titlul topicului a fost proiectat sa aiba semnul intrebarii la sfarsit dar, din neatentie, l-am postat asa. Sper sa ma ajute Marinaru sa corectez aceasta mica greseala.
Scris 13 August 2007 - 11:06 PM
tudorel666, la Aug 14 2007, 12:04 AM, a spus:
am raspuns eu pe pagina anterioara....ca sa nu ai impresii gresite
Scris 13 August 2007 - 11:13 PM
Sch, la Aug 13 2007, 11:09 PM, a spus:
Sikaryan, la Aug 13 2007, 11:32 PM, a spus:
Scris 13 August 2007 - 11:17 PM
tudorel666, la Aug 14 2007, 12:04 AM, a spus:
parerea mea e ca a fi sarac cu duhul nu inseamna sa fii prost:)
saraci cu duhul sunt in special cei lipsiti de ambitii si cei care in general intorc si celalat obraz:D..dar o faca cu buna stiinta si fara sa le pese ca ceilalti ii iau de naivi sau de fraieri
Scris 13 August 2007 - 11:22 PM
saracii cu duhul ar mai putea fi perosanele lovite de soarta...cei necajiti, cei saraci, cei bolnavi ce totusi au ramas cu privirea spre cer
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata | Wahaha | 97 | 21.096 |
|
Voodoo
Magie si Vrajitorie |
Satoria | 35 | 13.750 |
|
manipulare in masa... |