sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Iubire imposibila dragoste platonica Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   axl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 06

Scris 28 March 2006 - 03:19 PM

Vezi postareaflori de camp, la Mar 28 2006, 11:28 AM, a spus:

stiu si altii ce inseamna o iubire imposibila! si eu am trecut prin asta...si in timp durerea s-a diminuat

Dar ce te faci cind durerea persista??? a fost un topik mai demult pe tema mea nu vreau sa-l mai deschid din nou (tpoikul se numea pt mirelush)
0

#22 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 28 March 2006 - 03:25 PM

Nu exista iubire imposibila si durere vesnica....Iubirea o poti avea atata timp cat o vrei cu adevarat in inima ta si esti constient de ea....
Nu exista dragoste imposibila si asta mi-a demonstrat-o timpul,ori de cate ori m-am incapatanat sa cred altceva...
Nu exista durere vesnica pentru ca timpul estompeaza ranile,le adaposteste in uitare.....si putem merge mai departe fara sa privim inapoi(asta daca suntem destul de tari)

Cand iubesti,totul este posibil....chiar si cele mai cumplite lucruri ....
0

#23 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 28 March 2006 - 03:35 PM

Vezi postareaandruta1985, la Mar 28 2006, 09:25 PM, a spus:

Nu exista iubire imposibila

asta este propozitia CHEIE!
0

#24 Utilizator offline   axl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 28 March 2006 - 03:36 PM

Vezi postareaandruta1985, la Mar 28 2006, 04:25 PM, a spus:

Nu exista iubire imposibila si durere vesnica....Iubirea o poti avea atata timp cat o vrei cu adevarat in inima ta si esti constient de ea....
Nu exista dragoste imposibila si asta mi-a demonstrat-o timpul,ori de cate ori m-am incapatanat sa cred altceva...
Nu exista durere vesnica pentru ca timpul estompeaza ranile,le adaposteste in uitare.....si putem merge mai departe fara sa privim inapoi(asta daca suntem destul de tari)

Cand iubesti,totul este posibil....chiar si cele mai cumplite lucruri ....

Nu crezi pana nu vezi nu-i asa? ar trebui sa te mai gandesti.nus daca ai citit in topik dar acolo am spus cu fapte relevante (cum si de ce exista o iubire impoosibila)
0

#25 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cârcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 29 March 2006 - 11:04 AM

Vezi postareaaxl, la Mar 28 2006, 04:19 PM, a spus:

Dar ce te faci cind durerea persista??? a fost un topik mai demult pe tema mea nu vreau sa-l mai deschid din nou (tpoikul se numea pt mirelush)

De cat timp persista, axl? Nu am spus ca durerea dispare, ci ca in timp se diminueaza! Aici intervine si instinctul de conservare, supravietuire a individului. Si eu m-am despartit de o persoana la care am tinut si tin enorm de mult. Desi nu ne-am mai vazut de 10 luni el continua sa fie in sufletul meu. Inca doare...dar mai putin. S-a transformat intr-un alt gen de durere, una surda, dulce, care face parte din viata mea deja.
0

#26 Utilizator offline   axl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 29 March 2006 - 02:11 PM

Vezi postareaflori de camp, la Mar 29 2006, 12:04 PM, a spus:

De cat timp persista, axl? Nu am spus ca durerea dispare, ci ca in timp se diminueaza! Aici intervine si instinctul de conservare, supravietuire a individului. Si eu m-am despartit de o persoana la care am tinut si tin enorm de mult. Desi nu ne-am mai vazut de 10 luni el continua sa fie in sufletul meu. Inca doare...dar mai putin. S-a transformat intr-un alt gen de durere, una surda, dulce, care face parte din viata mea deja.

cred ca nu ai pus bine intrebarea,de fapt ar fi trebuit sa intrebi "dar cat timp persista?"cred ca toata viata (o sa te intrebi de ce? pt ca nu voi putea fii cu ea )dar deja cred ca suntem offtopic ,stii ce mi-as dori cel mai muilt shi cred ca toata lumea si-ar dorii asta sa pot sa ma intorc in timp
0

#27 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 29 March 2006 - 02:20 PM

Vezi postareaaxl, la Mar 29 2006, 03:11 PM, a spus:

cred ca nu ai pus bine intrebarea,de fapt ar fi trebuit sa intrebi "dar cat timp persista?"cred ca toata viata (o sa te intrebi de ce? pt ca nu voi putea fii cu ea )dar deja cred ca suntem offtopic ,stii ce mi-as dori cel mai muilt shi cred ca toata lumea si-ar dorii asta sa pot sa ma intorc in timp

Oricat de imposibila ar fi dragostea pe care o traiesc, eu nu as vrea sa ma intorc in timp...

#28 Utilizator offline   axl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 29 March 2006 - 03:03 PM

Vezi postareaariana2006, la Mar 29 2006, 03:20 PM, a spus:

Oricat de imposibila ar fi dragostea pe care o traiesc, eu nu as vrea sa ma intorc in timp...

chiar nu ai avea nimik de schimbat in viata ta ???esti perfecta nu ai gresit niciodata??
0

#29 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 29 March 2006 - 03:29 PM

Vezi postareaflori de camp, la Mar 28 2006, 12:28 PM, a spus:

in ce priveste razbunarea...cea mai buna razbunare este indiferenta! daca poti, bineinteles. iubeste in sufletul tau daca nu exista nimic care sa te convinga de faptul ca nu a meritat, dar demonstreaza-i ca ai devenit indiferent/a. crede-ma ca functioneaza. in timp te vei linisti.

Indiferenta e un egoism....care il face pe celalat sa creada ca a avut de-a face cu o persoana care nu stie sa aprecieze o alta persoana. Cel mai bine e sa arati ca tu esti cel bunut care ii trimite o felicitare de Craciun.....

Vezi postareaaxl, la Mar 29 2006, 05:03 PM, a spus:

chiar nu ai avea nimik de schimbat in viata ta ???esti perfecta nu ai gresit niciodata??

asta nu inseamna ca nu a gresit ci doar ca nu mai vrea sa retraiasca anumite momente din viata sa (probabil).....trebuie sa acceptam ceea ce nu putem schimba.....
0

#30 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 29 March 2006 - 08:23 PM

Vezi postareaaxl, la Mar 29 2006, 04:03 PM, a spus:

Sunt departe de a fi perfecta si departe de a fi o sfanta, dar in nici un caz, daca as avea capacitatea de a ma intoarce in timp nu as schimba asta...nu M-AS schimba. Sunt mandra de ceea ce sunt acum si cui nu ii place...sa se intoarca cu spatele.

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari