am luat de la un amic un monitor crt lg, dar problema...nu se vede prea bine, se vede in ceata....pe sistemul amicului meu se vedea bine....am tot incercat tot felul de setari, am instalat cele mai noi drivere....am reinstalat si sistemul de operare, dar degeaba...nici o imbunatatire a claritatii...
Pagina 1 din 1
monitor crt
Scris 11 August 2007 - 06:06 PM
salutare
am luat de la un amic un monitor crt lg, dar problema...nu se vede prea bine, se vede in ceata....pe sistemul amicului meu se vedea bine....am tot incercat tot felul de setari, am instalat cele mai noi drivere....am reinstalat si sistemul de operare, dar degeaba...nici o imbunatatire a claritatii...
.....nu stiu ce s-a ii mai fac....
Scris 11 August 2007 - 10:19 PM
RHS....pai pe sistemul amicului meu se vedea bine, nu exista nici o problema....dar la mine face figuri.....iar in privinta transportului nici nu poate fi vorba, am fost extra atent
Scris 12 August 2007 - 10:00 AM
SeqenenreTao, la Aug 12 2007, 02:18 AM, a spus:
Cred ca e din setarile monitorului.Cheama prietenul sa te ajute.
am umblat la toate setarile monitului si ale placii video...dar nimic...tot nu am reusit sa-l fac sa se vada clar.....chestia e ca monitorul e inca in garantie....as putea s-a ma duc la firma de la care a fost cumparat, dar mai mult m-ar costa benzina pana acolo, decat am dat pe monitor...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme monitor | Omry.mitza | 0 | 596 |
|
probleme cu cpu
cpu |
robert_nedelcu | 6 | 2.131 |
|