Schimbarea la fata a BOR-ului efectuata de Mircea Dinescu!
Scris 10 August 2007 - 12:41 PM
Sau cu alte cuvinte cum Dinescu ne prezinta adevarata fata a BOR-ului ... biserica care daca nu are nici o legatura cu Dumnezeu macar are si a avut multe legaturi cu securitatea !Un subiect de dezbatut pe tema adevaratei fete a biserici care a avut un singur lucru"sfant" .... banii ...si controlul si manipularea populatiei in slujba "imparatiei"!
Scris 10 August 2007 - 03:05 PM
Cuvintele cred ca sunt de prisos.
Sfintiile lor exceleaza in cabotinism.
O fata sfanta, alta politica conform zicalei ...."fa-te frate cu draq pana treci puntea"
Sfintiile lor exceleaza in cabotinism.
O fata sfanta, alta politica conform zicalei ...."fa-te frate cu draq pana treci puntea"
Scris 10 August 2007 - 06:13 PM
Si BOR recunoaste ca au existat colaborari...oricum nu sunt singura biserica care au colaborat...parerea mea...
Scris 10 August 2007 - 06:17 PM
marinaru, la Aug 10 2007, 07:13 PM, a spus:
Si BOR recunoaste ca au existat colaborari...oricum nu sunt singura biserica care au colaborat...parerea mea...
ehe ... daca ar sti preacredinciosii tot pomelnicul cu delatori sau ofiteri ai securitarii ! ...
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 10 August 2007 - 06:17 PM
Scris 16 August 2007 - 12:09 PM
Sikaryan, la Aug 10 2007, 01:41 PM, a spus:
Sau cu alte cuvinte cum Dinescu ne prezinta adevarata fata a BOR-ului ... biserica care daca nu are nici o legatura cu Dumnezeu macar are si a avut multe legaturi cu securitatea !Un subiect de dezbatut pe tema adevaratei fete a biserici care a avut un singur lucru"sfant" .... banii ...si controlul si manipularea populatiei in slujba "imparatiei"!
Pana la urma, ce spune Dinescu? Ceva ce nu stiam?
Scris 29 August 2007 - 10:03 PM
Vesti despre tot mai multi prelati apar...ca au colaborat...dar nu este surprinzator...si eu personal nici nu ii condamn...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intoarcerea la ortodoxie | Dimineata | 1 | 1.263 |
|
ajungem sa ne intrebam..... |
Victor Apostu | 539 | 88.861 |
|
Triburile de credinciosi
In fata dezastrului |