sau Inregistrare

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

A fost Fecioara Maria frigida? Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-April 07

Scris 09 August 2007 - 11:36 PM

Toti ortodocsii isi inchipuie ca fecioara Maria nu a facut sex niciodata in viata ei. Alti crestini zic ca a facut, dar a fost foarte cuviincioasa si probabil a facut sex numai din datorie, desi ma intreb, Iosif, fiind el deja batran, mai simtea el oare dorinta sexuala? La fel ma intreb si despre Fecioara Maria: a fost ea o femeie normala, ca majoritatea femeilor, a simtit si ea dorinta sexuala si a avut orgasm, sau a suferit de frigiditate, ca frigiditatea tocmai asta inseamna, incapacitatea unei femei de a simti dorinta sexuala. Ori poate ar fi putut simti, dar nu a vrut sa simta asa ceva considerand sexul ceva murdar, asa cum ne invata si unii preoti pe noi? Eu unul, zic ca a fost femeie normala, plina de viata si ca a fost o adevarata bucurie si incantare pentru sotul ei. Tutusi, sunt curios sa aflu si parerea altor persoane.

P.S. Sunt convins ca unii vor considera blasfemie intrebarea mea, dar eu eu sunt convins ca este o intrebare normala, care rasuna in mintea multora. Multumesc.
0

#2 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 09 August 2007 - 11:38 PM

muta dreaq topicul al sex behaivor :yes:
0

#3 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 August 2007 - 11:52 PM

Vezi postareaRavl, la Aug 10 2007, 12:38 AM, a spus:

In primul rand, ai nevoie stringenta de niste lectii de limba romana. In al doilea rand, m-am saturat de idealizarea si idilizarea idioata a tuturor sfintilor, incepand cu Isus insusi! Crezi cumva, ca, daca a fost Dumnezeu, nu a avut niciodata nevoie la toaleta, sau cumva ca scutecele lui miroseau a tamaie? Sunt convins ca puteau a caca, asa cum put scutecele tuturor copiilor! Diferenta este ca ale unora put mai putin timp, ca au niste parinti mai grijulii. Iar urmatoarea intrebare pe care o voi adresa tuturor fandositilor va fi : a fost Isus Hristos impotent sau a avut si el maretele momente ale fiecarui barbat normal din zorii zilei, cand te trezesti din somn si simti ceva tare in pijamale? Ori considerati ca si asta este blasfemie, sa spunem ca Dumnezeul nostru a fost dotat de Tatal sau si al nostru, al tuturor, cu o scula normala, in stare de functionare, si nu doar cu un aparat de facut pipi?
0

#4 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 09 August 2007 - 11:55 PM

Vezi postareatudorel666, la Aug 10 2007, 12:52 AM, a spus:

In primul rand, ai nevoie stringenta de niste lectii de limba romana. In al doilea rand, m-am saturat de idealizarea si idilizarea idioata a tuturor sfintilor, incepand cu Isus insusi! Crezi cumva, ca, daca a fost Dumnezeu, nu a avut niciodata nevoie la toaleta, sau cumva ca scutecele lui miroseau a tamaie? Sunt convins ca puteau a caca, asa cum put scutecele tuturor copiilor! Diferenta este ca ale unora put mai putin timp, ca au niste parinti mai grijulii. Iar urmatoarea intrebare pe care o voi adresa tuturor fandositilor va fi : a fost Isus Hristos impotent sau a avut si el maretele momente ale fiecarui barbat normal din zorii zilei, cand te trezesti din somn si simti ceva tare in pijamale? Ori considerati ca si asta este blasfemie, sa spunem ca Dumnezeul nostru a fost dotat de Tatal sau si al nostru, al tuturor, cu o scula normala, in stare de functionare, si nu doar cu un aparat de facut pipi?

Si nelamurirea ta care este?Daca era dotat,sau daca si-a folosit dotarea?? :yes:
0

#5 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 09 August 2007 - 11:55 PM

Vezi postareaRavl, la Aug 10 2007, 12:38 AM, a spus:

bine zis :)
0

#6 Utilizator offline   Sch 

• free...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-June 07

Scris 09 August 2007 - 11:56 PM

asa tudorele..intreba-te...si raspunsurile de unde te astepti sa vina? :yes:

Aceasta postare a fost editata de Sch: 09 August 2007 - 11:57 PM

0

#7 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 August 2007 - 12:00 AM

Vezi postareaDark_Dragon, la Aug 10 2007, 12:55 AM, a spus:

Si nelamurirea ta care este?Daca era dotat,sau daca si-a folosit dotarea?? :yes:

Si una si alta, ca prea m-au innebunit popii cu ascetismul si virtutile lui extraordinare.
0

#8 Utilizator offline   Sch 

• free...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 August 2007 - 12:02 AM

si care-i faza cu "I love Jesus! He is my Lord !"? :yes:
0

#9 Utilizator offline   tudorel666 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 August 2007 - 12:06 AM

Vezi postareaSch, la Aug 10 2007, 12:56 AM, a spus:

asa tudorele..intreba-te...si raspunsurile de unde te astepti sa vina? :yes:

Cunosc raspunsurile, ma intereseaza justificarile pe care le pot aduce respectivi in sprijinul afirmatiilor lor.
0

#10 Utilizator offline   Sch 

• free...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 August 2007 - 12:07 AM

Vezi postareatudorel666, la Aug 10 2007, 01:06 AM, a spus:

Cunosc raspunsurile, ma intereseaza justificarile pe care le pot aduce respectivi in sprijinul afirmatiilor lor.

pai si de ce nu ne luminezi? :yes:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Catolicismul!
Legacy of Jesus!
ioanide  62 14.835
Topic inchis Chestionar:    ce alegeti,viata fara griji pe pamant sau in viata de apoi? eddy1973  26 8.055
Topic inchis sinucidere Lidiah  12 2.343
Topic inchis Sfanta Spovedanie este obligatorie? gman87ro  113 19.126
Hot Topic (New) Atasamente moartea...o necesitate? Ravl  132 18.265