sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Doar o iluzie. perceptia asupra lumii din afara vs. cea din interior Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   + & - 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 08-August 07

Scris 09 August 2007 - 09:21 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Aug 9 2007, 09:17 PM, a spus:

Am zis ca nu exista.
Daca nu ai gasit-o pana acum, nu sunt sanse mai mare sa nu existe decat sa existe?
Think.

Nu. Picul a fost prea mare ca sa-mi opreasca datul la sapa.
0

#22 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 09 August 2007 - 09:22 PM

Sapa. Eu te astept aici.
0

#23 Utilizator offline   + & - 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 August 2007 - 09:23 PM

Nu astepta.
0

#24 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 09 August 2007 - 09:26 PM

Nu sapa.
0

#25 Utilizator offline   Schimbarea Perceptiei 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-February 07

Scris 09 August 2007 - 09:32 PM

1. De ce oamenii nu au primit un raspuns si o dovada clara si irefutabila cu privire la scopul lor pe pamant si la existenta creatorului ?

2. In lipsa raspunsului la aceasta intrebare esentiala, in lipsa adevarurilor esentiale, oamenii isi iau ca scop in viata adevaruri surogat oferite de societate si religii (religii inventate tot de oameni). Astfel totul se reduce la control si manipulare a celor ramasi in viata !

0

#26 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 09 August 2007 - 09:32 PM

Vezi postarea+ & -, la Aug 9 2007, 09:45 PM, a spus:

Fiindca nu ai cum sa schimbi ce e in jur, mediul, oamenii, situatiile. Nu poti decat sa te schimbi pe tine, sa-ti schimbi felul in care reactionezi la mediul nenorocit, la oamenii cretinoizi sau la situatiile imputite. E chestie de optiune in cap, in interior. Si de reactiune. In clipa in care interiorul este caaaaaalm, linistit, foarte linistit, pot sa se dea toti cu fundul de pamant in jur, sa crape toti, sa fie orice ca tu tot fericit esti. Nu, nu esti insensibil, esti empatic. Dar nu te afecteaza fiindca e doar o iluzie ce e in jur. Asa cum vine asa pleaca. Ce-am avut si ce-am pierdut?

pai atata timp cat tu ii consideri pe aia "cretinoizi", "mediul nenorocit", "situatiile imputite"... si vii sa faci un post care nu are nici o treaba cu toate astea, e clar ca esti departe de a atinge aceasta Fericire mitologica, fantastica de care vorbesti. ca sa poti sa te detasezi asa cum vrei tu, trebuie sa ai intr-adevar o atitudine de detasare. tu inca judeci oamenii, situatiile... asa ca, nici vorba ca ai si trai cumva teoria pe care o avansezi.
esti sigur/a ca stii ce e aia empatie?
0

#27 Utilizator offline   dubito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-May 06

Scris 09 August 2007 - 09:38 PM

Vezi postarea+ & -, la Aug 9 2007, 08:54 PM, a spus:

Exista cineva pe acest forum care sa simta ca lumea din jur e doar o iluzie? Si ca doar realitatea interioara e cea reala? Cand zic interioara ma gandesc la cea spirituala.

Si eu. Si asta ma intareste... ;) Adica eu pentru asta traiesc. Bine, nu stiu daca astea sunt cuvintele potrivite, dar...
0

#28 Utilizator offline   + & - 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 August 2007 - 09:41 PM

Vezi postareadubito, la Aug 9 2007, 09:38 PM, a spus:

Si eu. Si asta ma intareste... ;) Adica eu pentru asta traiesc. Bine, nu stiu daca astea sunt cuvintele potrivite, dar...

Inteleg.
0

#29 Utilizator offline   dubito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-May 06

Scris 09 August 2007 - 09:52 PM

Ah ah si sunt fericita. Stiu ca nu m-a intrebat nimeni, dar macar aici pot spune ceva fara sa se uite cineva bizar la mine ;) . Sunt fericita cand rad, cand mi se intampla ceva bun si sunt si mai fericita cand plang si imi dau seama de ce fac asta, cand mi se intampla ceva nu tocmai placut si realizez ce ganduri mi-au atras situatia aia. Sunt atat de fericita ca uneori imi creez probleme sa pot sa ma mai agit nitel, sa simt ca fac si eu parte din lumea asta cu problemele ei ''grave''.

Aceasta postare a fost editata de dubito: 09 August 2007 - 09:52 PM

0

#30 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 09 August 2007 - 09:54 PM

Vezi postareadubito, la Aug 9 2007, 10:52 PM, a spus:

Ah ah si sunt fericita. Stiu ca nu m-a intrebat nimeni, dar macar aici pot spune ceva fara sa se uite cineva bizar la mine :) . Sunt fericita cand rad, cand mi se intampla ceva bun si sunt si mai fericita cand plang si imi dau seama de ce fac asta, cand mi se intampla ceva nu tocmai placut si realizez ce ganduri mi-au atras situatia aia. Sunt atat de fericita ca uneori imi creez probleme sa pot sa ma mai agit nitel, sa simt ca fac si eu parte din lumea asta cu problemele ei ''grave''.

esti copil... ;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou