sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am nevoie urgent de ajutor! Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   parrot-love-ever 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-September 08

Scris 14 September 2008 - 02:19 PM

ok :brunette: :spiteful:
Shtiu..la boabele aea mam gandit shi eu...cum adica miere knd are diaree?.... :wizard: ..am sa ma duc la celalalt veterinar neaparat :haha:

Aceasta postare a fost editata de parrot-love-ever: 14 September 2008 - 02:21 PM

0

#22 Utilizator offline   Abylee2666 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-February 09

Scris 10 March 2009 - 09:08 AM

Vezi postareaparrot-love-ever, la Sep 14 2008, 02:19 PM, a spus:

ok :tease: :friends:
Shtiu..la boabele aea mam gandit shi eu...cum adica miere knd are diaree?.... :crazy: ..am sa ma duc la celalalt veterinar neaparat :yes:

salut..am 2 perusi..de vreo 6 luni.. erau f veseli..pana akum cateva zile..cand unul dintre ei..masculul a devenit f tacut... sta infoiat tot timpul...nu my ciripeste..:o:<.. si am obsv ku putin timp in urma k ii curge cv alb.. k o spuma..din cioculetz:-(.. c as putea sa fac?:-s..il iubesc mult.. :P
0

#23 Utilizator offline   avolina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-February 05

Scris 10 March 2009 - 03:13 PM

Vezi postareaAbylee2666, la Mar 10 2009, 09:08 AM, a spus:

salut..am 2 perusi..de vreo 6 luni.. erau f veseli..pana akum cateva zile..cand unul dintre ei..masculul a devenit f tacut... sta infoiat tot timpul...nu my ciripeste..:tease:<.. si am obsv ku putin timp in urma k ii curge cv alb.. k o spuma..din cioculetz:-(.. c as putea sa fac?:-s..il iubesc mult.. :friends:

Fugi cu el la veterinar!!!!!! e clar ca este bolnav, du-te de urgenta la doctor cu el pana nu e prea tarziu!!!!! Multa sanatate puiului! Sa ne tii la curent!!!
0

#24 Utilizator offline   fifi&pepe 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-July 08

Scris 16 March 2009 - 01:08 PM

de cateva zile au o mancarime de piele si se scarpina insistent smulgandu-si penele. va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ca-mi este tare mila de ei :)
0

#25 Utilizator offline   corvus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-November 07

Scris 16 March 2009 - 03:26 PM

Vezi postareafifi&pepe, la Mar 16 2009, 01:08 PM, a spus:

de cateva zile au o mancarime de piele si se scarpina insistent smulgandu-si penele. va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ca-mi este tare mila de ei :)

Cel mai bine este sa ii duci la un medic. Pot avea paraziti sau se poate din cauza stresului.Asa fara a-i vedea si consulta este empiric.
0

#26 Utilizator offline   avolina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-February 05

Scris 16 March 2009 - 06:33 PM

Vezi postareacorvus, la Mar 16 2009, 03:26 PM, a spus:

Cel mai bine este sa ii duci la un medic. Pot avea paraziti sau se poate din cauza stresului.Asa fara a-i vedea si consulta este empiric.

Ai putea sa incerci sa le faci o deparazitare, insa nu toate produsele sunt bune pentru perusi. Uite ai mei se scarpina destul de mult, desi i-am tot deparazitat, ori nu e bun spray-ul pe care-l folosesc (desi numai dasta gasesc in farmacii veterinare pentru perusi) ori au altceva, asa ca nu le mai dau cu nimic pana nu ajung la medic cu ei. Tot asa te sfatuiesc si pe tine: du-te cu ei la un medic priceput, nu putem sa-i tratam dupa ureche pentru ca-i poate afecta. Curaj, daca sunt vioi si doar se scarpina nu e nimic grav, dar daca mai astepti poate sa se agraveze! Sanatate multa puiutilor si sa ne ti la curent!
0

#27 Utilizator offline   fifi&pepe 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-July 08

Scris 17 March 2009 - 07:55 PM

va multumesc pentru sfaturi!
azi am observat ca nu se mai scarpina asa mult, eu cred ca sunt stresati sau sunt in perioada aceea de imperechere ca am obervat ca fifi in jurul ciocului si-a schimbat culoarea spre maro si am citit ca asta ar fi semnul ca se afla in perioada propice imperecherii.astept sfaturile voastre.mii de multumiri :blink:
0

#28 Utilizator offline   Dazy 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-December 11

Scris 01 February 2012 - 10:04 PM

Bună! Sunt nouă aici. Numele meu este Daiana. Eu am un purcică de guineea care este gestantă. Aș vrea să aflu de la cineva care a trecut prin asta cum să mă comport īn timpul nașterii și alte lucruri folositoare. AM NEVOIE CĀT MAI REPEDE DE AJUTOR.
P.S.Va naște,după calculele mele, īn aproximativ 1 saptămānă.
VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT DE AJUTOR.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
0

#29 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 01 February 2012 - 10:30 PM

1. cel mai bine intrebi un medic veterinar, nici nu ar trebui sa iti ia bani pentru cateva sfaturi.
2. las-o sa fete, o sa stie ea ce are de facut. Urmareste-o, eventual, si, daca sesizezi ca are probleme, fugi CU EA la veterinar.

#30 Utilizator offline   Dazy 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-December 11

Scris 02 February 2012 - 01:54 PM

Vezi postareaDarianna, la 01 February 2012 - 10:30 PM, a spus:

1. cel mai bine intrebi un medic veterinar, nici nu ar trebui sa iti ia bani pentru cateva sfaturi.
2. las-o sa fete, o sa stie ea ce are de facut. Urmareste-o, eventual, si, daca sesizezi ca are probleme, fugi CU EA la veterinar.

Multumesc mult pentru sfat. La mine in oras este un cabinet veterinar, dar am mai fost acolo cu un hamster care era racit, iar cea de acolo a zis ca nu se pricepe la animale mici.Chiar nu ma asteptam sa aud asta de la un veterinar. :doh: :doh: AM RAMAS UIMITA!!! :blink: :blink: :blink:

Aceasta postare a fost editata de Dazy: 02 February 2012 - 02:08 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse