pe youtube.com apare "iulia glavan" cu 5 videouri. ce parere au conationalii nostri din Norvegia si de prin alte parti?
Pagina 1 din 1
Iulia Glavan, solista fenomenala din Oslo
Scris 10 August 2007 - 02:08 AM
ieseanul, la Aug 8 2007, 05:03 PM, a spus:
pe youtube.com apare "iulia glavan" cu 5 videouri. ce parere au conationalii nostri din Norvegia si de prin alte parti?
"Soista fenomenala din Oslo" ?! Poate din Romania... Imi cer scuze domnule "ieseanul" dar cred ca doamna Iulia Glavan ar fi trebuit prezentata comunitatii romanilor din Oslo sau anuntate romanilor din Oslo concertele sustinute de dansa...
Stilul, tinuta, vocea dumneaei m-au incantat dar si acompaniamentul (in special domnul Pavel - baterie)...
Sper sa ne anuntati si despre concertele viitoare sustinute in Oslo ca sa pot fi prezenta si sa va aplaud....
Scris 10 August 2007 - 07:36 AM
dna elena, eu ii cunosc pe amindoi, iar intrebarea este adresata tuturor, pentru a avea un raspuns sincer si sa nu se creada ca este vreun scenariu la mijloc. am ales acest forum fiindca pe cel din norvegia este jale mare. injurii, basarabenii fara caracter jignesc pe fratii lor, etc. nu pot decit sa ma bucur ca si dvoastra va place.
Scris 25 November 2007 - 11:57 PM
De cind se accepta reclama pe forum? Ca sa nu mai vorbim ca nici nu e mult adevarat i ce zici.
Regretam mult da n-am auzit de persoana numita.
Regretam mult da n-am auzit de persoana numita.
Scris 15 August 2009 - 11:07 PM
basarabeanul, la Nov 28 2007, 10:26 AM, a spus:
Iulia Glavan, solista fenomenala din Oslo- 
Propun sa facem cat mai multe teme de genul...Popescu Diana...muncitoare exceptionala la Statoil
Grisu Dorinel...CEO la strans gunoaie in Coop
etc etc...asa ar fi toti romanii valorificati...rubrica noastra Norvegia s ar umple de nume pe care in multutudinea asta de info le am uita imediat...mai putin cei ar caror pomelnic s ar face pe acest forum
super tare...abia astept sa vad si eu rubrica mea ...si sa se intrebe toti cum m am intrebat si eu ...cine e femeia asta...fara sa am vreo remuscare datorita inculturii crase muzicale...
Pyranha, la Aug 15 2009, 11:05 PM, a spus:
Propun sa facem cat mai multe teme de genul...Popescu Diana...muncitoare exceptionala la Statoil
etc etc...asa ar fi toti romanii valorificati...rubrica noastra Norvegia s ar umple de nume pe care in multutudinea asta de info le am uita imediat...mai putin cei ar caror pomelnic s ar face pe acest forum
super tare...abia astept sa vad si eu rubrica mea ...si sa se intrebe toti cum m am intrebat si eu ...cine e femeia asta...fara sa am vreo remuscare datorita inculturii crase muzicale...
Imi cer scuze si imi pun cenusa in cap pentru agramaticalitatile comise...ceasul e tarziu si ...a stat...nighty night u all
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Unde iesim?
cluburi, restaurante, discoteci |
**Alex** | 28 | 10.658 |
|
preturi
preturi din oslo |