mda..suferinta sufletului...si sufletul meu are de suferit..si nu il pot repara nici cu pastile straine sau cu te miri ce doctor..dar viata merge inainte..cica sa privim cu optimism incercarile vietii...unii sunt rai si au parte de bine altii sunt buni si au parte de rau..nu este dreptatea dar trebuie sa luam ca atare viata..
suferinta sufletului
Scris 09 August 2007 - 11:47 AM
mie-mi spui? intradevar, primul pas e sinceritatea ... asta am descoperit-o datorita lui listener
e greu pentru creieras sa digere dreptatea spiritului pentur ca il pune in plan secud dar ... doar in dreptatea spiritului sta implinirea
asa ca vrem nu vrem sa facem ceva tre sa inghitim galusca si sa ignoram ratiunea
so, bye bye ego
e greu pentru creieras sa digere dreptatea spiritului pentur ca il pune in plan secud dar ... doar in dreptatea spiritului sta implinirea
asa ca vrem nu vrem sa facem ceva tre sa inghitim galusca si sa ignoram ratiunea
so, bye bye ego
Scris 09 August 2007 - 11:59 AM
sufletul acelui copil era trist, l-am vazut īnainte de vacanta de vara si ochii lui atāt de tristi m-au durut
credeti ca e drept ce se īntāmpla ? ptr cine e corect ?si nu e singurul copil cu aripile frānte prea devreme
credeti ca e drept ce se īntāmpla ? ptr cine e corect ?si nu e singurul copil cu aripile frānte prea devreme
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
povesti despre paranormale
povesti despre paranormale |
tarantula | 3 | 7.268 |
|
Emisiune interesanta despre paranormal | roportal | 67 | 45.845 |
|
Hell | Adryan23 | 2 | 1.459 |