Banii de pe internet?
Scris 06 August 2007 - 01:30 AM
Scris 08 August 2007 - 03:24 PM
1. Inveti sa faci site-uri partea de programare (ex. php & mysql, .asp) sau webdesign (ex. photoshop), site-uri pentru tine (cu reclame, afiliere castigi bani), firme sau persoane fizice (site-uri personale ale acestora).
2. Inveti Linux si Windows in special partea de administrare servere, poti sa fi platit pentru ce faci de acasa daca chiar esti bun in ceea ce faci.
3. Inveti programare, scri cateva programe freeware sau shareware si te faci remarcat. Daca sunt shareware le poti vinde, sau te angajezi la o firma de soft.
4. Investi statistica, cum sta treaba cu probabilitatea, estimarile si investesti la bursa online.
Astea sunt doar cateva modalitati de a face bani online, cu siguranta mai sunt si altele, astea mi-au venit in minte acum.
Mult succes.
Aceasta postare a fost editata de AdrianX: 08 August 2007 - 03:28 PM
Scris 14 August 2007 - 10:08 AM
Scris 14 August 2007 - 10:29 AM
Sahn_Red, la Aug 6 2007, 02:30 AM, a spus:
Cred că Internetul este perceput în mod greşit, dacă se poate pune problema în termenii ăştia!
"Cei care au de-a face cu aşa ceva" îşi văd de treburile lor, iar Internetul poate fi un mijloc de promovare / dezvoltare a unei afaceri, dar nu un loc "de unde se pot scoate bani".
Aceasta postare a fost editata de harald: 14 August 2007 - 10:30 AM
Scris 14 August 2007 - 12:16 PM
Pasul 1 : devii peştele unei femei disperate, şi o pui să se prostitueze. Pasul 2 : o scoţi pe marginea şoselei, unde este remarcată cel mai bine. Pasul 3 : iei o anume parte din bani. Simplu şi uşor
Cam aşa şi cu netul. Ori îi fraiereşti pe alţii într-un sistem piramidă, ori faci un serviciu cerut de alţii. Dar până şi în prima variantă, trebuie să te oboseşti să transmiţi mesajul mai departe, pentru a racola fraieri. Ceea ce durează. Venituri sigure nu există, doar dacă desfăşori în mod serios o activitate, şi modul de a-ţi vinde produsele este netul.
Sau internetul pare un mare fagure din lapte şi miere, de unde se alimentează orice loser leneş?
Scris 14 August 2007 - 03:24 PM
daimon, la Aug 14 2007, 01:16 PM, a spus:
Caz în care activitatea este de fapt comerţ. Şi nici atunci nu "scoţi bani de pe net", Internet-ul este doar vitrina unde clientul poate vedea produsele.
Şi aşa cum există decoratori, geamgii şi zugravi care scot bani din amenajarea vitrinelor, tot aşa există activităţi de web-hosting sau web-design. Dar comerciantul propriu-zis nu "scoate bani" din "vitrină". El doar îşi promovează produsele şi plăteşte pentru asta.
Aceasta postare a fost editata de harald: 14 August 2007 - 03:28 PM
Scris 14 August 2007 - 05:42 PM
Bani pe net e impropriu spus...mai corect - in cazul acesta - ar fi bani prin -intermediul- net.
Aceasta postare a fost editata de SeqenenreTao: 14 August 2007 - 05:43 PM
Scris 18 September 2007 - 11:16 PM
Pe langa sistemul de joc piramidal DELFIN care nu e pe net ci e in realitate si care a bagat in datorii uriase mii de fraieri mai e si pe net unul asemanator:
sa trimiti 6 lei cate 1 leu la fiecare adresa sa modifici lista incat sa iti pui numele tau pe ultima pozitie, si apoi sa publici pe 200 de forumuri.
1. De ce pe ultima pozitie neaparat?
2. De ce pe 200 de forumuri?
1. Oare cati fraieri trimit bani la cei din lista publicata pe 200 de forumuri?
2. Pe toate cele 200 de forumuri vei fi banat permanent si nu iti mai poti face astfel prieteni. Ba chiar si topicurile vor fi sterse.
3. Si eu pot zice ca printr-un joc am facut 100.000 Ron peste noapte. Si sa fraieresc o multime de creduli.
Nu va bagati in asa ceva.
Ia ganditi-va ce a-ti fi putut face cu 6 Ron? Cu 6 Ron puteti sa va luati de ex un pachet de cafea sau puteti sa ii dati copilului cei 6 Ron sa isi ia 4 ciocolate de 1,5 lei, Ia ganditi-va cati prieteni va puteti face postand linistiti pe 200 de forumuri?
Scris 19 September 2007 - 01:07 AM
Alethia - punandu-te pe ultima pozitie, te asiguri ca numele tau va urca gradual in lista. Pe masura ce intra si altii in joc, numele tau urca, si astfel primesti bani de mai multe ori. Iar numarul de 200 era ales orientativ. Un fel de substitut pentru "in cat de multe locuri poti tu". Dar hai sa nu ne legam de detaliile tehnice, e o idee stupida si atat
Aceasta postare a fost editata de daimon: 19 September 2007 - 01:11 AM
Scris 19 September 2007 - 01:44 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Contract de import
concluzii si propuneri pt imbunatatirea activitatii |
ioanapitic | 2 | 4.437 |
|
Cum ne afecteaza criza joburile (exemple concrete)
Despre (ne)siguranta locului de munca in aceasta perioada |
Septimiu Popescu | 15 | 3.742 |
|
Investitia in IMOBILIARE: inca rentabila? | direct10 | 8 | 7.011 |
|
|
Miticamicutul2 | 12 | 1.301 |
|
Afacere, angajat sau investitor? | Poadols | 29 | 4.068 |
Contact
Facebook
Twitter