Ursitoare...
Scris 12 August 2007 - 03:04 AM
este prima oara cand aud ca tre sa pui acele lucruri si sa vina ursitoarea:)am mai auzit asa basme....chiar e adevarat ?nu este rau pt copil?
Scris 12 August 2007 - 01:43 PM
mai, voi aveti nevoie de ochelari....toate sunt miscate..mai precis masa care le tine pe toate e miscata (uitati-va la covor)
ehei, da ce copil pofticios ai Fluturele
ehei, da ce copil pofticios ai Fluturele
Scris 27 June 2008 - 05:34 PM
Cand eram mica am citit basme cu ursitoare, dar nu am auzit niciodata de tava cu: creion, bani, oglinda si alte chestii pt copilul nou nascut. Si faza cu motul, anul acesta e prima data cand am auzit de el de la un prieten ortodox, eu sunt catolica si la noi nu se practica asemenea " ritualuri" e interesant ce faceti voi! Ce mai practicati?
Scris 23 April 2009 - 12:56 AM
Ametist, la Aug 6 2007, 10:26 PM, a spus:
In legatura cu asta.... acum nu stiu daca intr-adevar are legatura, dar eu intreb: legenda aceasta a fost condensata intr-un ritual de genul: la un an, sau nu mai stiu in ce imprejurare, i se aduce copilului o tava pe care sunt puse diferite obiecte ca: o oglinda, bani, paine, carte, creion, etc., pentru ca el, alegand unele din ele, sa isi aleaga, de fapt, niste calitati pe care isi va croi viata?Exact la asta ma refeream... nu am citit mai jos, si alte posturi.
CELE MAI BUNE URSITOARE DE PE PIATA, 550RON!!!
SPECTACOLUL DEOSEBIT VA IMPRESIONA INVITATII IAR ATMOSFERA PETRECERII DE BOTEZ SAU MOT ESTE EXTREM DE DISTRACTIVA!!!
Aparitia ursitoarelor la petrecere este un moment spectaculos si da o nota deosebita evenimentului bucurand atat familia cat si oaspetii! Acest moment unic este un spectacol regizat, in care mama cu bebelusul stau in mijlocul invitatilor, iar in jurul lor vin 3 sau 4 ursitoare. Ele se rotesc si ursesc pe rand copilului o viata lunga, fericita, cu multa sanatate, noroc la bani si o dragoste adevarata! Spectacolul este haios si are umor datorita ursitoarelor cele bune care o fugaresc pe ursitoarea cea Rea din preajma copilului, alungand-o de la eveniment! Atmosfera petrecerii este interactiva iar toti cei prezenti se simt ca intr o lume fermecata. Spectacolul este jucat de actrite profesiniste iar muzica si costumele sunt de vis!
Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 26 April 2012 - 09:16 AM
Motiv editare: reclama
Scris 23 April 2009 - 01:06 AM
bebeparty, la Apr 23 2009, 12:56 AM, a spus:
...
Romania chiar nu mai are limite.
Penibil.
Au ajuns sa faca bani din toate cacaturile,sa profite de orice si oricine.
Despre ursitoare am auzit si eu,de la mosii mei,insa eu numesc acele ursitoare DESTIN.Ca le aude cineva sau nu,copilul va avea un destin ce va depinde mult de el,la un moment dat.
Eu stiam ca la mot se pun lucruri pe tava.Din cate zic ai mei parinti,am luat de pe masa o carte.
Oare de asta citesc acum atat de mult?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mit sau realitate | Karusko | 68 | 12.904 |
|
Cum fac dragoste sirenele? | Strut | 62 | 3.361 |
|
am reusit sau nu sa evit ghinionul ? |
mau77mau | 87 | 12.180 |
|
Zgomote ciudate, sunet de pasi | Ana_maria_jb | 10 | 3.523 |
|
Dosarele cu fenomenul OZN se descretizeaza la nivelul UE. | NASTYPRIMUL | 41 | 4.828 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS