sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

alzheimer topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Kaamy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-July 11

Scris 21 July 2011 - 10:22 AM

Vezi postareaBig Lebowski, la 14 July 2011 - 04:30 PM, a spus:

mergi la medicul lui de familie si el o sa-ti dea adresa celor care se ocupa pentru a primi pensie de handicapat si salarul pentru insotitor. Cauta si pe google.

Am fost la medicul de familie ma trimis la neurologie am fost si acum tre sa mergem la psihiatrie .Am vb cu neurologul si a spus ca este posibil sa luam o pensie de handicap.Ramane de vazut ce rezolv azi la psihiatrie mersi mult pt raspuns
0

#22 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 07 February 2012 - 10:26 PM

Imi pare rau sa aud povestile voatre. Eu am o cunostinta care sufera de aceasta boala dar din fericire in cazul lui boala evolueaza extrem de incet si pana si medicii din Cluj care se ocupa de cazul lui sunt uimiti. Tot secretul in cazul lui e ca fumeaza o data sau de 2 ori pe saptamana putin canabis. Aceasta planta stimuleaza tot creierul si previne deteriorarea cauzata de Alzheimer. Din pacate utilizarea canabisului chiar si medical e interzisa in Romania, desi e dovedit ca aceasta planta e cel mai bun medicament care exista in momentul de fata impotriva acestei boli cumplite.
0

#23 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 07 February 2012 - 11:01 PM

Am vazut un documentar asemanator. Intr-un stat sau chiar cateva din SUA este legala marijuana pentru ameliorarea unor stari profunde de durere, cauzate de boli incurabile. Se prescrie pe reteta.
0

#24 Utilizator offline   Cristeenik25 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-April 12

Scris 12 April 2012 - 11:58 AM

Pentru toti cei cu probleme degenerative ale sistemului nervos, recomand sa va uitati la acest filmulet. Este in limba engleza, este usor de inteles, are aproape 18 minute si nu incearca sa va vanda nimic. Este vorba despre un remediu destul de rapid care se refera exclusiv la alimentatie si este uimitorpentru ca va explica absolut tot ce trebuie sa stiti despre acele alimente care sunt extremm de accesibile. Nu interactioneaza cu tratamentele pentru aceste boli (Alzheimer, Scleroza Multipla, Parkinson etc). Sanatate multa si va doresc sa functioneze!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Centru de recuperare
Interventii pentru copii, adolescenti si parinti
Claudiaiuliana  0 677
Replici noi Demoralizarea - atunci cand nu mai vezi motivul sa te dai jos din pat S.R.  1 1.509
Replici noi impotent la 31 de ani
SUNT IN MARE DILEMA
gifromeo  13 6.399
Hot Topic (New) inegalitatea sexuala dintre femeie si barbat
am nevoie de un sfat,va rog!
singer  51 8.825
Hot Topic (New) Sot agresor oanat32  61 7.340