sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

de ce ne temem atat de mult Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lupomanaro 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-August 07

Scris 05 August 2007 - 05:48 PM

sunt interesante povestiile spuse de voi...pe prietena mea au captivat-o.....cand le citeste le si traieste..
ceea ce vroiam sa spun eu....pt mine cel ingrozitor lucru....lucru de care ma tem cel mai mult e sa opierd pe pietena mea...rock_girl..
incerc sa traiesc ce traiti si voi cand povestiti dar park nu ma sperie la fel de mult cum ma sperie gandul de a nu ma mai trezi langa ea...o iubesc foarte mult si sper sa citeasca acest post foarte curand...
TE IUBESC criss

scuze pt momentul de romantism...dar asa mi-am facut si eu intrarea in acest forum...este pt prima data cand postez
sper ca de acum inainte o sa va spun si cate o poveste horror...bye-bye
0

#2 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 05 August 2007 - 05:50 PM

Vezi postarealupomanaro, la Aug 5 2007, 06:48 PM, a spus:

sunt interesante povestiile spuse de voi...pe prietena mea au captivat-o.....cand le citeste le si traieste..
ceea ce vroiam sa spun eu....pt mine cel ingrozitor lucru....lucru de care ma tem cel mai mult e sa opierd pe pietena mea...rock_girl..
incerc sa traiesc ce traiti si voi cand povestiti dar park nu ma sperie la fel de mult cum ma sperie gandul de a nu ma mai trezi langa ea...o iubesc foarte mult si sper sa citeasca acest post foarte curand...
TE IUBESC criss

scuze pt momentul de romantism...dar asa mi-am facut si eu intrarea in acest forum...este pt prima data cand postez
sper ca de acum inainte o sa va spun si cate o poveste horror...bye-bye

In cazu-n care rock_girl nu-i vreo fantoma cu care te iubesti prin cripte, muta-ti subiectu' la "dragoste" sau la "psihologie" (teama de a-ti pierde persoana draga)!
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cum o preferati?
mica, mare, stramta, larga
peter bahuczki  32 4.677
Topic inchis un sfat ... Vicious  13 3.166
Hot Topic (New) SFATURI UTILE in dragoste