sunt interesante povestiile spuse de voi...pe prietena mea au captivat-o.....cand le citeste le si traieste..
ceea ce vroiam sa spun eu....pt mine cel ingrozitor lucru....lucru de care ma tem cel mai mult e sa opierd pe pietena mea...rock_girl..
incerc sa traiesc ce traiti si voi cand povestiti dar park nu ma sperie la fel de mult cum ma sperie gandul de a nu ma mai trezi langa ea...o iubesc foarte mult si sper sa citeasca acest post foarte curand...
TE IUBESC criss
scuze pt momentul de romantism...dar asa mi-am facut si eu intrarea in acest forum...este pt prima data cand postez
sper ca de acum inainte o sa va spun si cate o poveste horror...bye-bye
Pagina 1 din 1
de ce ne temem atat de mult
Scris 05 August 2007 - 05:50 PM
lupomanaro, la Aug 5 2007, 06:48 PM, a spus:
sunt interesante povestiile spuse de voi...pe prietena mea au captivat-o.....cand le citeste le si traieste..
ceea ce vroiam sa spun eu....pt mine cel ingrozitor lucru....lucru de care ma tem cel mai mult e sa opierd pe pietena mea...rock_girl..
incerc sa traiesc ce traiti si voi cand povestiti dar park nu ma sperie la fel de mult cum ma sperie gandul de a nu ma mai trezi langa ea...o iubesc foarte mult si sper sa citeasca acest post foarte curand...
TE IUBESC criss
scuze pt momentul de romantism...dar asa mi-am facut si eu intrarea in acest forum...este pt prima data cand postez
TE IUBESC criss
In cazu-n care rock_girl nu-i vreo fantoma cu care te iubesti prin cripte, muta-ti subiectu' la "dragoste" sau la "psihologie" (teama de a-ti pierde persoana draga)!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum o preferati?
mica, mare, stramta, larga |
peter bahuczki | 32 | 4.677 |
|
un sfat ... | Vicious | 13 | 3.166 |
|