sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

de ce ne temem atat de mult Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lupomanaro 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-August 07

Scris 05 August 2007 - 05:48 PM

sunt interesante povestiile spuse de voi...pe prietena mea au captivat-o.....cand le citeste le si traieste..
ceea ce vroiam sa spun eu....pt mine cel ingrozitor lucru....lucru de care ma tem cel mai mult e sa opierd pe pietena mea...rock_girl..
incerc sa traiesc ce traiti si voi cand povestiti dar park nu ma sperie la fel de mult cum ma sperie gandul de a nu ma mai trezi langa ea...o iubesc foarte mult si sper sa citeasca acest post foarte curand...
TE IUBESC criss

scuze pt momentul de romantism...dar asa mi-am facut si eu intrarea in acest forum...este pt prima data cand postez
sper ca de acum inainte o sa va spun si cate o poveste horror...bye-bye
0

#2 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 05 August 2007 - 05:50 PM

Vezi postarealupomanaro, la Aug 5 2007, 06:48 PM, a spus:

sunt interesante povestiile spuse de voi...pe prietena mea au captivat-o.....cand le citeste le si traieste..
ceea ce vroiam sa spun eu....pt mine cel ingrozitor lucru....lucru de care ma tem cel mai mult e sa opierd pe pietena mea...rock_girl..
incerc sa traiesc ce traiti si voi cand povestiti dar park nu ma sperie la fel de mult cum ma sperie gandul de a nu ma mai trezi langa ea...o iubesc foarte mult si sper sa citeasca acest post foarte curand...
TE IUBESC criss

scuze pt momentul de romantism...dar asa mi-am facut si eu intrarea in acest forum...este pt prima data cand postez
sper ca de acum inainte o sa va spun si cate o poveste horror...bye-bye

In cazu-n care rock_girl nu-i vreo fantoma cu care te iubesti prin cripte, muta-ti subiectu' la "dragoste" sau la "psihologie" (teama de a-ti pierde persoana draga)!
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sex cu probleme usernoname  48 16.370
Topic inchis Igiena anala GiiieeMan  42 15.339
Topic inchis Atasamente perechi perechi
de manuta de manuta
ellla  16 4.681