sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Glomerulonefrita cronica exista o sansa de vindecare cu celule stem? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   iepu' 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-February 07

Scris 05 August 2007 - 12:49 PM

dragii mei, sunt o femeie care iubeste natura, curcubeul,muzica buna,viata cu bune si cu rele insa destinul a facut ca sotul meu sa fie atins de o boala crunta...glomerulonefrita cronica...il iubesc asa cum este el si as face absolut tot ce imi sta in putinta sa il ajut sa redevina sanatos ca inainte.daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema trista si grava il rog din suflet sa imi scrie.va multumesc anticipat
0

#2 Utilizator offline   Bogdan_ARH 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-January 09

Scris 18 January 2009 - 03:39 PM

sarut`mana Doamna! am observat ca mesajul este din 2007. putin timp o trecut de atunci. Ce pot sa spun este ca si eu ma "confrunt" cu "glumerulonefrita" asta ... tot cronica din cate am inteles si mai stiu ca e de la 1 la 5, iar a mea e 3. Ideea este ... ca nu se poate face nimic, decat o intarziere .... Le-am spus prieteniilor ca daca incep sa intru la dializa fac accident "din greseala" cu masina .... oricum aia o sa zica ca am adormit la volan .... la cat de intelectuali si profesionisti sunt! Pe lume exista si bine si rau .....
0

#3 Utilizator offline   miki0101 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-January 09

Scris 21 January 2009 - 06:12 PM

Nu am putut sa nu intervin cand am citit ce a scris Bogdan.
Sotul meu (41 ani), a fost diagnosticat in aprilie 2007 cu insuficienta renala cronica III. Din pacate, fara o explicatie, a evoluat f repede si in sept a ajuns cu creatinina la 15. Nu am avut de ales, pt a merge mai departe, decat sa incepem dializa. Din oct 07 face dializa peritoneala automata (a facut 2-3 luni si manuala) si acum cautam orice sansa sa facem transplant. Starea sanatatii nu este f buna, a lucrat tot timpul, acum ne pregatim de concedii medicale pt a ne ocupa cat putem de mult de gasire donator si ulterior operatie. Dumnezeu, anul trecut (acum 2 luni), ne-a daruit un copilas (obtinut prin FIV, dupa un FIV nereusit in mai 07) si avem toata puterea din lume sa luptam impreuna pentru sanatatea tatalui lui.

Sunt o femeie care a cunoscut FERICIREA langa sotul ei. In afara vietii alaturi de el, nu mai exista altceva. Suntem de 6 ani impreuna si viata mea numai alaturi de el si de copilasul nostru are sens.
Viata este o lupta si Dumnezeu daca ne-a dat "incercarea asta" este pentru ca stie ca putem sa o ducem si sa trecem peste ea.
Iti doresc sanatate si multa putere sa-ti accepti destinul!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic