retete pentru ingrasat fetelor ...help...am nevoie de cateva kg
Scris 05 August 2007 - 04:45 PM
P.S. Toate astea le-am aflat de la un calugar hindus (swami). Sunt pentru ingrasare sanatoasa.
Scris 06 August 2007 - 04:10 PM
Orce nu ar face!!!
De aceea uita-te mai atent prin prejurul tau (am in vedere :mama,bunica...)si daca ele sunt tot slabe ca si tine atunci sansele ca ai sa te ingrasi sunt minime,mai curind ai putea capata o boala decit sa te ingrasi!
De aceea fii mai atenta si tine la sanatatea ta!!!
Aceasta postare a fost editata de Ynasy: 06 August 2007 - 04:11 PM
Scris 10 August 2007 - 09:23 AM
Scris 10 August 2007 - 10:39 AM
Scris 11 August 2007 - 09:58 AM
Schwarz, la Aug 10 2007, 11:39 AM, a spus:
Fructe si lactate? Eu cu astea slabesc! Poate , cum spui tu "dupa masa"...in cazul in care masa e foarte consistenta, altfel slabeste fata! Si vezi ce sport faci, sunt sporturi care chiar ajuta la eliminarea caloriilor consumate!
Scris 11 August 2007 - 08:51 PM
ca sport ar trebui sa incerci sa faci fitness, pentru ca dezvolta musculatura si in felul acesta te dezvolti armonios, nu te ingrasi efectiv, ci doar iti lucrezi muschii. as face si eu, ca e si foarte sanatos, dar, stii vorba aia..lenea e cucoana mare:
incearca sa consumi multe produse apicole, chiar se vad rezultate dupa ele.
daca esti anemica (daca esti slaba nu inseamna ca esti neaparat anemica) trebuie sa iei si niste vitamine. dar pentru asta trebuie sa iti faci un set de analize. eu cum am zis, mereu am fost slaba, uneori FOARTE slaba dar niciodata anemica, nicio carenta de nicio vitamina. sunt oameni obezi care sunt anemici dar nu...not me
faza cu o cana de lapte intre pranz si cina...nu prea functioneaza. eu (apropos, am uitat sa va spun ca mereu am mancat cat trei oameni la un loc, parol) intre pranz si cina mai iau o masa, si va asigur ca e mai mult decat consistenta, si nu ma ingras. ei, cine stie, fiecare cu metabolismul lui
Scris 11 August 2007 - 10:19 PM
Scris 04 September 2007 - 10:34 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
www.krtshop.ro
Haine pt fete cu livrare gratuita oriunde in tara |
AdinaEma | 0 | 2.453 |
|
Despre pori .. | Ecko72unltd | 18 | 11.654 |