Ce doresc barbatii de la femei si viceversa? ce sa facem sa nu ne mai chinuim intre noi?
Scris 05 August 2007 - 10:30 AM
Scris 05 August 2007 - 10:32 AM
RAMONA, la Aug 5 2007, 11:31 AM, a spus:
OK. Si eu propun sa renunti la Caps, pentru inceput.
Ce vor femeile? Nu stiu. Eu stiu ce vrea eu. Sa fiu iubita, respectata, sa nu fiu mintita, inselata sau neglijata.
Scris 05 August 2007 - 10:41 AM
heidy_, la Aug 5 2007, 10:32 AM, a spus:
Ce vor femeile? Nu stiu. Eu stiu ce vrea eu. Sa fiu iubita, respectata, sa nu fiu mintita, inselata sau neglijata.
cred ca toate femeile doresc acelasi lucru...cu exceptia celor materialiste, care vor numai bani...
Scris 05 August 2007 - 10:52 AM
RAMONA, la Aug 5 2007, 11:31 AM, a spus:
Nu ai sa poti afla asta aici, ci fiind atenta la partenerul tau, la ceea ce ii place si ce nu.
SAD EYES, la Aug 5 2007, 11:41 AM, a spus:
Imi pare rau ca te contrazic dar nu toate femeile sunt la fel. Si nu...nu doresc toate acelasi lucru, depinde de fiecare om in parte
Scris 05 August 2007 - 10:55 AM
Vampiritza07, la Aug 5 2007, 10:52 AM, a spus:
Imi pare rau ca te contrazic dar nu toate femeile sunt la fel. Si nu...nu doresc toate acelasi lucru, depinde de fiecare om in parte
sigur ca depinde de personalitatea fiecareia...dar nu toate ne dorim iubire, respect, etc? eu cred ca astea sunt esentiale intr-o relatie...nu generalizez, e doar parerea mea.
Scris 05 August 2007 - 11:02 AM
SAD EYES, la Aug 5 2007, 11:55 AM, a spus:
Scris 05 August 2007 - 11:11 AM
RAMONA, la Aug 5 2007, 11:02 AM, a spus:
ai dreptate...uite, iti dau un exemplu...fostul meu prieten spunea tot timpul ca sunt perfecta si ca este cel mai norocos ca sunt a lui...dupa doi ani spune ca sunt perfecta in afara de doua lucruri (nu stiu la ce se refera, ca nu mi-a spus). dar probabil ca aceste doua lucruri conteaza mai mult decat tot ce am avut noi si le-a gasit la alta...daca mie imi lipsesc doua lucruri pt a fi perfecta, oare lui cate ii lipsesc?
Scris 05 August 2007 - 11:11 AM
De ex. o femeie ce are predispozitia de a fi mai dura si desi e feminina, are momente cand actiunile ei sunt mai degraba actiuni pe care societatea le-ar asocia cu un barbat. (directivitate, initiativa, etc) O astfel de femeie va fi privita aiurea de anumiti barbati si va fi socotita ca "ne la locul ei" pe cand alti barbatii pur si simplu ar privi-o ca pe o zeita si ar adora-o pentru EXACT aceleasi motive.
Scris 05 August 2007 - 11:16 AM
Cavaleru' Jedi, la Aug 5 2007, 12:11 PM, a spus:
Scris 05 August 2007 - 11:26 AM
RAMONA, la Aug 5 2007, 12:16 PM, a spus:
Nu cred sa te ajute cu vreo ceva... dar... sa stii ca situatia ta este foarte des intalnita.... atat la femei cat si la barbati.
Poate barbatii ajung sa insele mai usor... dar si femeile aflate in aceiasi situatie o fac.
Personal cred ca scenariul e unul asemanator. Cei 2 se intalnesc, se plac si in urma unei interactiuni mai lungi sau mai scurte ajung sa se casatoreasca. Fiecare aduce cu el un bagaj de vise si se asteapta ca persoana cu care s-a casatorit sa le implineasca mai devreme sau mai tarziu. Si timpul trece... si trece... si visele raman tot vise... Persoana care trebuia sa le implineasca ori nu e interesata de ele ori le considera aberatii si nu vrea sa le implineasca. In astfel de situatii... de multe ori apare o alta persoana... care nu numai ca ar fi dispusa sa implineasca anumite vise... dar poate le implineste pentru ca ii face placere.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Voi cum procedati ?
Mare nevoie |
alex866 | 11 | 2.216 |
|
Doar aventură sau posibilă relație de lungă durată?
cāți dintre voi ați risca? |
Baba Cloanta | 25 | 4.340 |
|
Cine controleaza de fapt banii in familie | o mama in abu dhabi | 113 | 13.850 |
|
Relatia..implicatii si fericire
Ce cautatzi voi la o relatie? |
tib_jmk | 5 | 4.779 |
|
Petrecerea burlacelor | Andrushka | 16 | 11.118 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis