sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce doresc barbatii de la femei si viceversa? ce sa facem sa nu ne mai chinuim intre noi? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   RAMONA 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-November 04

Scris 05 August 2007 - 10:30 AM

DACA FEMEILE AR STII CE ISI DORESC BARBATII,DACA BARBATII AR STII CE ISI DORESC FEMEILE,AR FI MAI PUTINE DIVORTURI,DESPARTIRI DE ORICE FEL, ETC... PROPUN SA NE INVATAM RECIPROC CE NE-AM DORI UNII DE LA CEILALTI..
0

#2 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 05 August 2007 - 10:32 AM

Vezi postareaRAMONA, la Aug 5 2007, 11:31 AM, a spus:

DACA FEMEILE AR STII CE ISI DORESC BARBATII,DACA BARBATII AR STII CE ISI DORESC FEMEILE,AR FI MAI PUTINE DIVORTURI,DESPARTIRI DE ORICE FEL, ETC... PROPUN SA NE INVATAM RECIPROC CE NE-AM DORI UNII DE LA CEILALTI..

OK. Si eu propun sa renunti la Caps, pentru inceput.
Ce vor femeile? Nu stiu. Eu stiu ce vrea eu. Sa fiu iubita, respectata, sa nu fiu mintita, inselata sau neglijata.
0

#3 Utilizator offline   SAD EYES 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 21-June 07

Scris 05 August 2007 - 10:41 AM

Vezi postareaheidy_, la Aug 5 2007, 10:32 AM, a spus:

OK. Si eu propun sa renunti la Caps, pentru inceput.
Ce vor femeile? Nu stiu. Eu stiu ce vrea eu. Sa fiu iubita, respectata, sa nu fiu mintita, inselata sau neglijata.

cred ca toate femeile doresc acelasi lucru...cu exceptia celor materialiste, care vor numai bani...
0

#4 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 05 August 2007 - 10:52 AM

Vezi postareaRAMONA, la Aug 5 2007, 11:31 AM, a spus:

Nu ai sa poti afla asta aici, ci fiind atenta la partenerul tau, la ceea ce ii place si ce nu.

Vezi postareaSAD EYES, la Aug 5 2007, 11:41 AM, a spus:

cred ca toate femeile doresc acelasi lucru...cu exceptia celor materialiste, care vor numai bani...

Imi pare rau ca te contrazic dar nu toate femeile sunt la fel. Si nu...nu doresc toate acelasi lucru, depinde de fiecare om in parte :tease:
0

#5 Utilizator offline   SAD EYES 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 05 August 2007 - 10:55 AM

Vezi postareaVampiritza07, la Aug 5 2007, 10:52 AM, a spus:

Nu ai sa poti afla asta aici, ci fiind atenta la partenerul tau, la ceea ce ii place si ce nu.
Imi pare rau ca te contrazic dar nu toate femeile sunt la fel. Si nu...nu doresc toate acelasi lucru, depinde de fiecare om in parte :tease:

sigur ca depinde de personalitatea fiecareia...dar nu toate ne dorim iubire, respect, etc? eu cred ca astea sunt esentiale intr-o relatie...nu generalizez, e doar parerea mea.
0

#6 Utilizator offline   RAMONA 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 05 August 2007 - 11:02 AM

Vezi postareaSAD EYES, la Aug 5 2007, 11:55 AM, a spus:

sigur ca depinde de personalitatea fiecareia...dar nu toate ne dorim iubire, respect, etc? eu cred ca astea sunt esentiale intr-o relatie...nu generalizez, e doar parerea mea.
cu barbatii oricum ai face nu sunt multumiti...iar noi parca cautam si gasim mai intotdeauna numai barbati nepotriviti. parerea mea ca barbatii buni sunt ori morti ori insurati
0

#7 Utilizator offline   SAD EYES 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 05 August 2007 - 11:11 AM

Vezi postareaRAMONA, la Aug 5 2007, 11:02 AM, a spus:

cu barbatii oricum ai face nu sunt multumiti...iar noi parca cautam si gasim mai intotdeauna numai barbati nepotriviti. parerea mea ca barbatii buni sunt ori morti ori insurati

ai dreptate...uite, iti dau un exemplu...fostul meu prieten spunea tot timpul ca sunt perfecta si ca este cel mai norocos ca sunt a lui...dupa doi ani spune ca sunt perfecta in afara de doua lucruri (nu stiu la ce se refera, ca nu mi-a spus). dar probabil ca aceste doua lucruri conteaza mai mult decat tot ce am avut noi si le-a gasit la alta...daca mie imi lipsesc doua lucruri pt a fi perfecta, oare lui cate ii lipsesc?
0

#8 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 05 August 2007 - 11:11 AM

Personal cred ca nu e vorba despre ce-si doresc barbatii sau ce-si doresc femeile... ci despre predispozitia spre o anumita interactiune cauzata de modul in care interactioneaza functiile lor puternice, de structura psihologica a celor 2.

De ex. o femeie ce are predispozitia de a fi mai dura si desi e feminina, are momente cand actiunile ei sunt mai degraba actiuni pe care societatea le-ar asocia cu un barbat. (directivitate, initiativa, etc) O astfel de femeie va fi privita aiurea de anumiti barbati si va fi socotita ca "ne la locul ei" pe cand alti barbatii pur si simplu ar privi-o ca pe o zeita si ar adora-o pentru EXACT aceleasi motive.
0

#9 Utilizator offline   RAMONA 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie

Scris 05 August 2007 - 11:16 AM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Aug 5 2007, 12:11 PM, a spus:

Personal cred ca nu e vorba despre ce-si doresc barbatii sau ce-si doresc femeile... ci despre predispozitia spre o anumita interactiune cauzata de modul in care interactioneaza functiile lor puternice, de structura psihologica a celor 2. De ex. o femeie ce are predispozitia de a fi mai dura si desi e feminina, are momente cand actiunile ei sunt mai degraba actiuni pe care societatea le-ar asocia cu un barbat. (directivitate, initiativa, etc) O astfel de femeie va fi privita aiurea de anumiti barbati si va fi socotita ca "ne la locul ei" pe cand alti barbatii pur si simplu ar privi-o ca pe o zeita si ar adora-o pentru EXACT aceleasi motive.
...cata dreptate poti avea ...cavalere! eu am facut totul ca la carte in casnicie dar el tot nu a fost multumit,altfel nu m-ar fi inselat
0

#10 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 05 August 2007 - 11:26 AM

Vezi postareaRAMONA, la Aug 5 2007, 12:16 PM, a spus:

...cata dreptate poti avea ...cavalere! eu am facut totul ca la carte in casnicie dar el tot nu a fost multumit,altfel nu m-ar fi inselat

Nu cred sa te ajute cu vreo ceva... dar... sa stii ca situatia ta este foarte des intalnita.... atat la femei cat si la barbati.
Poate barbatii ajung sa insele mai usor... dar si femeile aflate in aceiasi situatie o fac.

Personal cred ca scenariul e unul asemanator. Cei 2 se intalnesc, se plac si in urma unei interactiuni mai lungi sau mai scurte ajung sa se casatoreasca. Fiecare aduce cu el un bagaj de vise si se asteapta ca persoana cu care s-a casatorit sa le implineasca mai devreme sau mai tarziu. Si timpul trece... si trece... si visele raman tot vise... Persoana care trebuia sa le implineasca ori nu e interesata de ele ori le considera aberatii si nu vrea sa le implineasca. In astfel de situatii... de multe ori apare o alta persoana... care nu numai ca ar fi dispusa sa implineasca anumite vise... dar poate le implineste pentru ca ii face placere.
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Voi cum procedati ?
Mare nevoie
alex866  11 2.216
Topic inchis Doar aventură sau posibilă relație de lungă durată?
cāți dintre voi ați risca?
Baba Cloanta  25 4.340
Hot Topic (New) Cine controleaza de fapt banii in familie o mama in abu dhabi  113 13.850
Topic inchis Relatia..implicatii si fericire
Ce cautatzi voi la o relatie?
tib_jmk  5 4.779
Topic inchis Petrecerea burlacelor Andrushka  16 11.118