sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Siamezi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   simiri 

• save
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-March 07

Scris 04 August 2007 - 11:10 PM

Am tot vazut documentare despre siamezi. Unii sunt norocosi si pot fi despartiti. Dar din pacate sunt cazuri in care nu se poate face nimic. Ca mama daca ai afla in primele luni de sarcina ca copii sunt siamezi ce ai face? Ai avorta sau nu?
0

#2 Utilizator offline   ElenaUdrea 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-August 07

Scris 05 August 2007 - 09:49 PM

Nu cred ca o sa iti raspunda multi la acest topic indraznet. Unii dintre noi avem copii minunati, cum ne-am putea imagina lumea fara ei?
Ai copii?
0

#3 Utilizator offline   simiri 

• save
  • PipPipPipPip

Scris 05 August 2007 - 10:14 PM

Vezi postareaElenaUnguu, la Aug 5 2007, 10:49 PM, a spus:

Nu cred ca o sa iti raspunda multi la acest topic indraznet. Unii dintre noi avem copii minunati, cum ne-am putea imagina lumea fara ei?
Ai copii?

Nu, nu am copii. Nici nu vreau sa am in viitorul apropiat. Dar nu pot sa nu ma gandesc si la astfel de cazuri nefericite, si de aceea vreau sa stiu cum ar reactiona alte femei.
0

#4 Utilizator offline   ElenaUdrea 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-August 07

Scris 05 August 2007 - 10:15 PM

Probabil ca, daca nu as avea copii, as zice ca as renunta la sarcina.dar daca el e deja conceput, nu stiu daca decizia ar mai fi asta.
0

#5 Utilizator offline   simiri 

• save
  • PipPipPipPip

Scris 05 August 2007 - 11:00 PM

Vezi postareaElenaUnguu, la Aug 5 2007, 11:15 PM, a spus:

Probabil ca, daca nu as avea copii, as zice ca as renunta la sarcina.dar daca el e deja conceput, nu stiu daca decizia ar mai fi asta.

Da, dar nu te gandesti la ce viata vor avea apoi? Daca vor putea fi despartit nu e nicio problema. Dar daca nu pot? Nu vor avea o viata normala. Asta ii va afecta atat pe ei cat si pe cei apropiati lor.
0

#6 Utilizator offline   Ynasy 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-July 07

Scris 06 August 2007 - 03:55 PM

Faptul ca sunt siamezi nu ne da dreptul de a decide ,daca au dreptul la viata sau nu!
In primul rind ei sunt fiite vii si asa cum stiinta acum cunoaste o dezvoltare mult mai buna ,in comparatie cu anii trecuti,ar fi bine de a nu se comite avortul!!!
0

#7 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 06 August 2007 - 04:45 PM

E o crima mai mare sa ii lasi in viata decat sa ii omori. Mai bine moartea decat sa traiesti toata viata asa.
0

#8 Utilizator offline   simiri 

• save
  • PipPipPipPip

Scris 06 August 2007 - 05:03 PM

Vezi postareaYnasy, la Aug 6 2007, 04:55 PM, a spus:

Faptul ca sunt siamezi nu ne da dreptul de a decide ,daca au dreptul la viata sau nu!
In primul rind ei sunt fiite vii si asa cum stiinta acum cunoaste o dezvoltare mult mai buna ,in comparatie cu anii trecuti,ar fi bine de a nu se comite avortul!!!

Da in unele cazuri cand sunt uniti prin cap, spate sau prin unele organe se mai poate face ceva. Dar daca impart acelasi corp? Nu se poate face nimic.
0

#9 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 07 August 2007 - 12:10 PM

Prefer sa fac avort, si sa ajung in iad dupa parerea bisericii, decat sa condamn la viata un suflet chinuit de un handicap grav, sau mai mult, doua suflete care nu vor avea niciodata sansa de a avea o viata normala. Cred ca m-ar chinui toata viata gandul ca din egoismul meu, din dorinta mea de a nu calca poruncile bisericii, am preferat sa aduc pe lume doua suflete care vor suferi permanent.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 07 August 2007 - 12:11 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Alaptarea in Romania kiddkat  56 4.295
Hot Topic (New) Mama iti vrea intotdeauna binele betty boop  20 7.729
Hot Topic (New) Un vaccin controversat Kahila  114 9.395
Hot Topic (New) Copii, copii ...
dar ce ne facem noi... tatii ?! :crazy:
Ravl  59 10.134
Hot Topic (New) Atasamente Vaccinarea obligatorie pentru bebelusi. Pro si contra **Lux**  321 23.489